Evde 2 bilgisayar arasında LAN bağlantısı kurdum, abimle karşılıklı Age Of Mythology oynuyoruz.
Ancak asıl istediğimiz gitmeli diye tabir edilen FPS tarzı bir oyunu beraber oynayabilmek; yani cooperative seçeneği olan bir oyun. Ama kesinlikle Counter Strike tarzı olmamalı. Yani beraber görev yapabilmek istiyoruz.
Serious Sam: First Encounter'da Cooperative seçeneği vardı, ama onda sanırım aynı pcde ekranı ikiye bölerek oynayabiliyorduk. Karşılıklı pclerde de mümkün müdür bu?
Oyun önerilerinizi bekliyorum ( pclerden birinin çok eski olduğunu ve yeni oyunları oynatamayacağını göz önünde bulundurun lütfen )..
bi makine eskiyse bende aynı şeyi yapmıştım cok eskiden ve benimde dier pc eskiydi bir hayli o yuzden (hatta senin dedigin gibi abimle oynamıştık ve abimde demiştiki bu ilkel oyunu oynamak zorundamıyız diye) doom oynamıştık multiplayer olarak o bi pc den ben bi pc den oynuyorduk oyunun normal görevlerini:))
ahh nerde o günleeer....
bye
sonra keşşvettimki medal of honor allied assaultta cooperative modu var ve başa oyunlardada rastladım ama şimdi aklıma gelmiyor mohaa oyna ama zevklidir. hatta mohaa da oyunun single kısmında oynarkene oyuna mod kurup m16 keleş veya g36 gibi modern silahlarıda oynayabiliyorsun:)