Şimdi Ara

Cooler master thermal macun uygulama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bu macundan aldım fakat nasıl uygulanacağını biemedim içinden çıkan kağıdada baktım yine anlamadım daha önceden uygulayan yada bilen vars yardımcuı olabilir mi

macunun markası cooler maser premium thermal compound kit

kutunun içinden çıkan malzemelerin resimleri bunlar fakat sarı resimdeki jelatinin ne işe yaradığını anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 14 Ekim 2007; 23:46:35 >

• ya bişey daha sorcam kutunun içinden çıkan ince şeffaf jelatin malzemeyi (2. resim) boğun üstene yapıştırdıktan sonra termal macunu işlemcinin üstüne sürerek monte ettim yani bu jelatini başka ne için koymuş olabilirler daha önceden böyle bi durumla karşılaşan var mı kutunun içinden çıkan kağıttada böyle gösteriyordu ısı geçişini engellemiş olmuyoruz demi Sakata gelmeyelim bide

edit: bu arada pek ısı farkı göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 15 Ekim 2007; 2:03:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 77_alemci

ya bişey daha sorcam kutunun içinden çıkan ince şeffaf jelatin malzemeyi (2. resim) boğun üstene yapıştırdıktan sonra termal macunu işlemcinin üstüne sürerek monte ettim yani bu jelatini başka ne için koymuş olabilirler daha önceden böyle bi durumla karşılaşan var mı kutunun içinden çıkan kağıttada böyle gösteriyordu ısı geçişini engellemiş olmuyoruz demi Sakata gelmeyelim bide

Bence jelatini koymakla ısı geçişini engellemiş oldun dostum zaten metal hsnin baskısıyla aradaki macun milimetrenin bilmemkaçta kaçına kadar inceliyor sen o jelatini attın araya iletimi zorlaştırdın galiba.

O jelatin pastayı ince bir katman halinde sürmeye yardımcı olmak için koyulmuş olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: 77_alemci

ya bişey daha sorcam kutunun içinden çıkan ince şeffaf jelatin malzemeyi (2. resim) boğun üstene yapıştırdıktan sonra termal macunu işlemcinin üstüne sürerek monte ettim yani bu jelatini başka ne için koymuş olabilirler daha önceden böyle bi durumla karşılaşan var mı kutunun içinden çıkan kağıttada böyle gösteriyordu ısı geçişini engellemiş olmuyoruz demi Sakata gelmeyelim bide

Bence jelatini koymakla ısı geçişini engellemiş oldun dostum zaten metal hsnin baskısıyla aradaki macun milimetrenin bilmemkaçta kaçına kadar inceliyor sen o jelatini attın araya iletimi zorlaştırdın galiba.

O jelatin pastayı ince bir katman halinde sürmeye yardımcı olmak için koyulmuş olabilir.

hocam ama kutudaki kağıtta işlemci bloğunun altına yapıştırılmış olarak gösteriyo.. ayrıca ısı geçişini engellicekse nie kutunun içine bu maddeyi koysunlar ki bekli o şeyin kendine özgü bi özelliği vardır ne bileyim belki ısı geçişini daha iyi iletiyordur ama sonuçta plastik olması beni şüpelendiriyor daha önceden bu durumla karşılaşan varmı ki acaba
    cpu sıcaklığı da bu ama pc boşta iken tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 15 Ekim 2007; 13:55:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.