Şimdi Ara

COOLER MASTER STACKER ((( SATILDI)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • LEPOTAN NICKLI ARKADAŞA SATILDI Cooler master stacker çift powerli kasa 3ay önce vantan pc den alındı yan tarıfnı amfibi abimize plexi yaptrıldı kasanın tum aksesuarları sorunsuz birşekildeverilcektir cizik sadcea sol kapakta var dileyen gelip işyerımde görüp albilir kutusunda duruyor fiyat olrak 150 ytl istiyorum

TAM MODEL KODU : STC-T01 ULAŞIM : 0212 266 58 19 PM

TEMSİLİ RESİM :
     COOLER MASTER STACKER   ((( SATILDI)))

COOLER MASTER STACKER   ((( SATILDI)))

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 30 Ekim 2008; 17:39:05 >

ALIŞ VERİŞLERİM : [font=Trebuchet MS]DEMİRCİBU / FATALİST / ISIRGAN / $İDİKLİ / SUGARCOCUK1 / VGULGEÇ / COOLRECEP / AMFİBİ / MENE / PKART / ((UGUR)) / MYD / KEOPS / MULO26 / M134 / KORCI / SUPREME FX / HALİT61 / BYSERKAN / CENGİZ_1983 / MADLİVE / qZWXEC / FALEX / ERMANUNAL01 / DENIZCISERKAN / QUANOM / ASOSYAL / AHMETTU / TURGUT / SERDARINHOO / FATIH GÜRER / WHİTE TİGER / BADRULE / BYRAMO / FASTENDFAST / DEVİL_BOZZO / ULTİMATE.TEAM / OZYOLDAS / OVERSLEEP / ZYGOMA / HSN58 / KİRKLEEHAMMETT / NEGA / KACHUS / SRKBRT / SHANKE / AMDK6 / ORHANAYDİN / BERKİN88 / SAYGİLİ / MEKESOY / CANERY /

• Hayırlı satışlar dostum

Orjinalden alıntı: pegasus1881

urunun tam modelı nedır 2 psu takılan model mı

İlan da da yazdıgım gibi çift powerlidir
    ALIŞ VERİŞLERİM : [font=Trebuchet MS]DEMİRCİBU / FATALİST / ISIRGAN / $İDİKLİ / SUGARCOCUK1 / VGULGEÇ / COOLRECEP / AMFİBİ / MENE / PKART / ((UGUR)) / MYD / KEOPS / MULO26 / M134 / KORCI / SUPREME FX / HALİT61 / BYSERKAN / CENGİZ_1983 / MADLİVE / qZWXEC / FALEX / ERMANUNAL01 / DENIZCISERKAN / QUANOM / ASOSYAL / AHMETTU / TURGUT / SERDARINHOO / FATIH GÜRER / WHİTE TİGER / BADRULE / BYRAMO / FASTENDFAST / DEVİL_BOZZO / ULTİMATE.TEAM / OZYOLDAS / OVERSLEEP / ZYGOMA / HSN58 / KİRKLEEHAMMETT / NEGA / KACHUS / SRKBRT / SHANKE / AMDK6 / ORHANAYDİN / BERKİN88 / SAYGİLİ / MEKESOY / CANERY /
  • tam model adı Coolermaster Stacker STC-T01

sahibini üzmeyen bir kasadır. alana hayırlı olsun.

Orjinalden alıntı: qzwxec

tam model adı Coolermaster Stacker STC-T01

Coolermaster Stacker STC-T01 model kodu budur
  • Şu sıralar sıkışık olmasaydım alırdım hemen...

hayırlı alışverişler...

Orjinalden alıntı: qzwxec

tam model adı Coolermaster Stacker STC-T01

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.