Şimdi Ara

COOLER MASTER SEİDON 120M -MİNİ İNCELEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
8.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

merhaba arkadaşlar bu sıvı soğutmadanmı alsam bilemiyorum şu anda vatanda fiyatı 147 TL indirimli ben stok fan kullanıyorum hala ne dersiniz yoksa bunun yeni modelinimi bekliyelim?

merhaba,

Yeni model derken hangi modeli düşünüyorsunuz?

Merhaba Seidon 120V den bahsediyordum siz ne tavsiye edersiniz nedir aralarındaki farklar teşekkürler.

120M , 120V den biraz daha iyi performans olarak. Aralarındaki tek fark pompaları.

teşekkür ederim sizinle iletişime geçeceğim bir numara verirseniz sevinirim.

• Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Vatan mağazasında suanda sadece 120M olan modeli bulunmakta ve fiyat olarak gerçekten beni al diyor, sanırım alacam ama 120v modeli daha performanslı demişsiniz bu ürünü nerden bulabiliriz ben bulamadım.

Orijinalden alıntı: FoxPark

Vatan mağazasında suanda sadece 120M olan modeli bulunmakta ve fiyat olarak gerçekten beni al diyor, sanırım alacam ama 120v modeli daha performanslı demişsiniz bu ürünü nerden bulabiliriz ben bulamadım.

Merhaba,

120V Türkiye'ye kasım sonu gibi gelecek, 120m , 120v den daha performanslı denebilir ama aradaki fark çok az. İkisinden birini alırsanız diğerini almadığınız için sorun olmaz.

Cm nin müşteri memnuniyeti çok iyi diye biliyorum ve duydum. Bu konuda biz cm kullanacaklari uzmezsinizheralde @Coolermaster_Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Peki bu soguticularin pompa ses durumları hakkında bilgi verebilirmisiniz rahtsiz edecek derecedemi yoksa aksine daha sessizmi
    Birde hangi koşullarda ürünün değişimi söz konusu. Örneğin pompa sesinden tutunda boya atmasına kadar.

Cm nin müşteri memnuniyeti çok iyi diye biliyorum ve duydum. Bu konuda biz cm kullanacaklari uzmezsinizheralde @Coolermaster_Türkiye

Henüz 120v nin pompa sesi hakkında bir bilgim yok ama 120m nin sessiz olduğunu biliyorum ama sessizlik göreceli bir kavram olduğu için bence bu konuda kullanan arkadaşlara danışın.

pompa arızalıysa ve garip sesler gelirse tabiki garanti altında ve değişim yapılıyor.
    Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyorum. Vatandan hafta sonu almayı planlıyorum. Aldıktan sonra düşüncelerimi sizlerle paylaşırım. Piyasada rakip olmayınca ister istemez fiyatlar fahiş derecede oluyor.

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyorum. Vatandan hafta sonu almayı planlıyorum. Aldıktan sonra düşüncelerimi sizlerle paylaşırım. Piyasada rakip olmayınca ister istemez fiyatlar fahiş derecede oluyor.

Rica ederim, bu konuyu başlatan ve 120m kullanıcısı olan Lavitz arkadaşımız zaten sizin pratik kullanımda merak ettiğiniz konularda size yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

quote:

Rica ederim, bu konuyu başlatan ve 120m kullanıcısı olan Lavitz arkadaşımız zaten sizin pratik kullanımda merak ettiğiniz konularda size yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Sizin duyabileceginiz pompa sesi yok iciniz rahat olsun, alacak arkadaslar gonul rahatligiyla alabilirler hem gorunus olarak hem fiyat olarak daha iyisi yok suan tr de

• LaViTz kullanıcısına yanıt
    Peki siz kullkanici olarak içinize sinmeyen bir yönü varmı? Sıcaklık değerleri olsun montajı olsun fan sesi olsun vs. Alacak olan bizleri bilgilendirmis olursunuz.

Peki siz kullkanici olarak içinize sinmeyen bir yönü varmı? Sıcaklık değerleri olsun montajı olsun fan sesi olsun vs. Alacak olan bizleri bilgilendirmis olursunuz.

İcime sinmeyen bi yani yok allah yukarda, 2.fan alarak en az 6-7 derece sicakligi dahada dusurmek mumkun, malzeme kalitesi gayet iyi, saglamlik hissi veriyor..bu paraya alternatifi yok anakartin ekran kartinun sicakligini bile dusuruyor yer kaplamadigi icin

COOLER MASTER SEİDON 120M -MİNİ İNCELEME

Bir kaç tane detaylı resim ekleyebilirmisiniz. Birde radyatörte 4fanmi kullandiniz.
    Sicklik değerleri neler yükte ve yuksuz halde.

Şu linkteki testte birşeyi anlamadım.

Bir liste verilmiş tüm modeller stok, oc li şekilde test edilmiş.

http://www.hwa.com.tr/cooler-master-seidon-120m-seidon-120xl-seidon-240m-incelemesi.html/5

İşlemci olarak fx 8350 kullanılmış, testlere göre boştaki sıcaklar modellere göre 37-44 derece arasında, bu değerler yüksek değilmi su soğutmaya göre?

Ben aynı işlemci ile cooler master hyper evo 212 kullanıyorum çift fanlı şekilde ve boşta 28-30 derece görüyorum, 4.4 ghz boş halinde ise 1-2 derece oynuyor.

Ayrıca arkadaşında işlemcisi fx 6300 olmasına rağmen boşta 34 derece, 2 çekirdek eksik yani birde.

İncelemede mi bir yanlışlık var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 6 Kasım 2013; 18:23:55 >

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    SEIDON 120M sıvı soğutma kitimiz İnventus Bilgisayar stoklarına da bugün giriyor..

http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?BrandID=67
  • Aldık, performansı iyi. Hafif bir pompa sesi var ama duymak için yaklaşmak ve dinlemek gerekiyor. Anakartım biraz takoz olduğu için pek o.c. yapamayacağım zannedersem, FX 8350'le 4.3 ghz'e çıkabildim, 1.3125 voltajda (llc açık) prime95 ile 30 dk sonunda 59-62 derece arası gidip geldi. Fazla da uğraşamadım şimdilik.
    | Intel Core i5 11400F| MSI Z590 A Pro | G-Skill Ripjaws 16 Gb. (2x8) DDR4-3600 | Zotac Gaming RTX 4070 | Asus TUF VG279QM 280 HZ | Kingston A2000 1 TB Nvme | Sandisk Ultra 3D 480 GB SSD | Corsair Carbide 400R | Cooler Master Seidon 120M | Toshiba 40SL733G | PS4 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Elinize sağlık , Seidon serisinin tümünün incelemesini yapmıştım.

120M fiyatına göre güzel ürün, 150TL seviyesine kocaman ve ağır bir hava soğutma almaktansa tercih edilebilir.

Cooler Master Seidon 120M, Seidon 120XL, Seidon 240M İncelemesi

Eline sağlık hocam

• brovazZ kullanıcısına yanıt
    levent abi HAF XB içinde Seidon 120m incelemesi yapmış

http://www.youtube.com/watch?v=CLy6cWTu3dE

quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

iyi de stokta yok ama az mı getiriliyor yoksa çok mu satılıyor anlamadım

Online için kalmamış sanırım, soracağım.

Ama bu mağazalarda ürün var

Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Bostancı, İzmir (Bornova), Ankara (Söğütözü), Dudullu,

Hacı Bostancı daki son 120M yi gectiğimiz haftasonu aradığımda var dedi gidene kadar satıldı. Pendikte 1 tane buldum onu aldım.
    ürününden nasıl memnunmusun dersen orada vatandaki teknik servis topladı kasam xigmatek assasin. 120m yi üste bağladı. egzos üzerine bağlayamadım dedi.
    Soğutmasına birşey diyemem ama sesi fazla. örnek vermek gerekirse tam anlamı ile çıkan ses arabayı park ettiğinizde nasıl motor soğutma işlemi vuuuuuu diye ses ediyorsa aynısı bunda mevcut. kafam kazan oldu.

ayrıca buna çözümü olan arkadaşların önerilerinide bekliyorum sadece bendemi böyle yoksa herkezdemi ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.