Şimdi Ara

Cooler Master RC-942 HAF-X Mini Kullanıcı İncelemesi ::: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
276
Cevap
6
Favori
23.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartını gigabyte GTX560 TI OC olarak alacağım. O.C den hiç anlamam ama onu da yapacağım son bir kaç aydır siz gençlerin başlıklarını takip ettikçe epey yeni bilgiler edindim. Bu gece eşim sayesin de tesadüfen bir tanıdık da edindim biraz b.sayarcılık oynayacağım/ız

Her türlü öneriye açığım

GTX560 Ti o.c güzel seçim olur, zira önümüz yaz özel soğutmalı kartları öneriyorum herkese;

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37080_MSI_N560GTX-Ti_Twin_Frozr_II_OC__GTX_560_Ti__1GB__256Bit__GDDR5__Ekran_Karti.html
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • Kasayı bu gün yeniden düzenledim bundan iyisini zor yaparım artık

Cooler Master RC-942 HAF-X Mini Kullanıcı İncelemesi :::

Bir sorum olacak benim ramlar OCZ nin repair modeli bir türlü O.C yapmak için cpu soğutucusu alamadım ramlar
    yüksek bir kaç kişi bana marka önerdi, bende buldum ama hepsi yükseklik yüzünden olmadı ve alamadım ne tür soğutucu almam lazım? kaldım açıkta yardım edeceklere şimdiden teşekkürler...

açıkta kalan markalardan ikisi CM V10 ve noctua

• @righteous

Hocam eline sağlık oldukça toparlanmış kasa...

12v 8 pin cpu için taktığın kabloyu alt boşluktan geçirip, arka plakadan yukarıya doğru verebilirsin eğer yetişmezse alttaki resimdeki 8 pin 12v uzatma kablosunu kullanabilirsin, başka da sorun kalmıyor zaten...

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/14/4844.jpg

Soğutucu olarak Noctua NH U12P SE2 öneririm büyük ihtimalle sorunsuz montajlanır ama Inventus'a bir sorarsan daha iyi olur hocam; anakart uyumu buldum ama ram uyumluluk bilgisine ulaşamadım...

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2595
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

@righteous

Hocam eline sağlık oldukça toparlanmış kasa...

12v 8 pin cpu için taktığın kabloyu alt boşluktan geçirip, arka plakadan yukarıya doğru verebilirsin eğer yetişmezse alttaki resimdeki 8 pin 12v uzatma kablosunu kullanabilirsin, başka da sorun kalmıyor zaten...

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/14/4844.jpg

Soğutucu olarak Noctua NH U12P SE2 öneririm büyük ihtimalle sorunsuz montajlanır ama Inventus'a bir sorarsan daha iyi olur hocam; anakart uyumu buldum ama ram uyumluluk bilgisine ulaşamadım...

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2595

Teşekkür ederim Nihat ALLAH razı olsun senden

Ben inventus sitesindeki ram desteğine baktım ne yazık ki olmuyor benim ramlar OCZ DDR2 REPAIR olduğu için olmuyor CM V10 da o yüzden olmadı

ramlara yaklaşmayan başka marka ve modeller bulmam lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 14 Nisan 2011; 23:32:44 >

• @righteous

Lga1155 soket anakart ramler sokete cok yakın o yüzden burda böyle duruyor

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-mux-120-black-amd-intel-islemci-sogutucusu-lga1155-uyumlu.html

ürün bu %90 oranında olucak sizin anakarta, ramlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

@righteous

Lga1155 soket anakart ramler sokete cok yakın o yüzden burda böyle duruyor

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-mux-120-black-amd-intel-islemci-sogutucusu-lga1155-uyumlu.html

ürün bu %90 oranında olucak sizin anakarta, ramlere

Benim sistem LGA 775 soket, gerçi 1155 i destekleyen 775 de destekliyor gene de bir bakayım teşekkür ederim ilginize.

demin ölçtüm ramların yüksekliği 8 cm

• ramlere dokunmuyor zaten sekılde gozuktugu gibi lga 1155 soket ramlerı cok yakın işlemciye o yüzden böyle koydum

soğutucu destekliyor lga775 i almadan önce telefon ile ya da mail ile teyit ettirin siz yine

ramlere dokunmuyor zaten sekılde gozuktugu gibi lga 1155 soket ramlerı cok yakın işlemciye o yüzden böyle koydum

soğutucu destekliyor lga775 i almadan önce telefon ile ya da mail ile teyit ettirin siz yine

İlginize çok teşekkür ederim şimdi arayacağım firmayı.

Orijinalden alıntı: righteous

İncelemesini bile buldum

incelemeden çok tanıtım babında bir yazı

siz firmayı arayın mennun kalmazsanız internet üzerinden aldığınız ürünlerde 7gün içinde cayma hakkınız var

quote:

Orijinalden alıntı: righteous

İncelemesini bile buldum

incelemeden çok tanıtım babında bir yazı

siz firmayı arayın mennun kalmazsanız internet üzerinden aldığınız ürünlerde 7gün içinde cayma hakkınız var

Sonradan fark ettim inceleme olmadığını mesajıda artık düzeltmedim.

2002 den beri internet üzerinden alışveriş yapıyorum o kadarcık bilgiye sahibim

Yine de teşekkür ederim ince düşüncenizden dolayı

• O 4x 6mm hp'li uyduruk soğutucuya asla gidip 100 TL vermeyin, parayı çöpe atarsınız, o kötü soğutucuya 100 TL'e vermektense remleri değiştirin daha mantıklı bir iş yapmış olursunuz.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SY1225SL12SH ( Slim Fan )
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-ultra-120-extreme-rev-c-amd-intel-islemci-sogutucusu.html

Bu ikisini alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 15 Nisan 2011; 12:35:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

O 4x 6mm hp'li uyduruk soğutucuya asla gidip 100 TL vermeyin, parayı çöpe atarsınız, o kötü soğutucuya 100 TL'e vermektense remleri değiştirin daha mantıklı bir iş yapmış olursunuz.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SY1225SL12SH ( Slim Fan )
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-ultra-120-extreme-rev-c-amd-intel-islemci-sogutucusu.html

Bu ikisini alın.

Teşekkür ederim No Way Out
    henüz cpu soğutucusu almıyorum siz gibi işi bilenlerin fikirlerini bekleme ve araştırma safhasındayım.
    Ramları değiştiremem onlar için yeniden para ödeme niyetinde değilim, seneye param olursa yeni sistem toplarım
    Emekli olunca ha deyince her şeye para ayıramıyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 15 Nisan 2011; 14:11:19 >

• Hocam kasa icindeki sesi yalıtabilir mu? İçerdeki parçaların seslerini. Birde harddisck yaptığı titreşimler falan bunları önleyebiliyor mu? Ve bu kasaya modifiye yapılabilir mi sesi yalıtmak için? Kendi fanları sessiz çalışıyorsa tabi.

Orijinalden alıntı: metalcafe

Hocam kasa icindeki sesi yalıtabilir mu? İçerdeki parçaların seslerini. Birde harddisck yaptığı titreşimler falan bunları önleyebiliyor mu? Ve bu kasaya modifiye yapılabilir mi sesi yalıtmak için? Kendi fanları sessiz çalışıyorsa tabi.

kendi fanları oldukça sessizdir hard disk titreşimleri ise çok düşük ben xigmatek'in 20 lik fanını aldım cooler masterin orjinal fanlarından daha sesi çıktı ayrıca ses yalıtımda çok iyi. modifiye etmekmi youtube iki göz gezdirin gözlerinize inanamazsınız

• Her zaman söylüyorum en sessiz kasa fansız kasadır...

Ses konusunda Haf-X gayet iyi bende bu konuda çok hassas biriyim rahatsız olmuyorum, hdd sesini de asla duymuyorum, sistem sıcaklıklarım gayet iyi...
  • O zaman alayım bende HDD guruldama problem deil arada yapıo da kasa titretme kotu. Kasanın fanları iptal edincede ekran kartı fanı cosuo. Bu kasa dediğiniz gibiyse alınmalı. Ses yuzunden pcden nefret ettim abi. Basına oturmak istemiyorum. PSU'danda ayrı ses geliyor garantiye göndercem. Ordan haber cıksın bu kasayı alacam.

Orijinalden alıntı: LEON-X

Her zaman söylüyorum en sessiz kasa fansız kasadır...

Ses konusunda Haf-X gayet iyi bende bu konuda çok hassas biriyim rahatsız olmuyorum, hdd sesini de asla duymuyorum, sistem sıcaklıklarım gayet iyi...

aynen haklsınız hocam bende geçen sistemi bi kudum inanamadım sessizlige :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 19 Nisan 2011; 10:56:04 >

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-mono-cool-mono-cool-fan-kontrol/productdetails.aspx?I_ID=45704

3 adet 3 pinli fan bağlanabiliyor, üstteki ve öndeki hatta yandakini de kordineli bağlayıp kontrol ünitesinden de yönetebilirsiniz fanları...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.