Şimdi Ara

cooler master notepal infinite evo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim pc casper çok ısındığı için şöyle bir soğutucu almayı düşünüyorum: http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-r9-nbc-inev-gp-notepal-infinite-evo--12---17-notebook-sogutucu-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=56734

acaba bi etkisi olurmu? olursa ne kadar olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üzgünkovboy123 -- 22 Haziran 2013; 7:15:39 >

• Leptopunuzu nekadar süre önce aldınız şundan dedim ağırı tozlanma varsa soğutucu etki etmeyebilir ama yani almışlığınız varsa etkili olur tabiki.
  • 1 yıl önce aldım ama tozlarını süpürgeyle çekmiştim
  • Süpürgeyle nekadar çekebilirsin o geçici çözüm,sıcaklıklar ne kadar oluyor?
    Soğutucunun bu yaz sıcağında faydasını görebilirsiniz
  • intarnette gezerken 60 dereceyi geçmiyor ama oyun oynarken 90 dereceyi buluyor ve kapanıyor
  • aynı ürünü bir kaç ay kullandım. çok faydası oluyor. şu anda pahalı fiyatının düşmesini bekliyorum. düşer düşmez alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkkeyp

aynı ürünü bir kaç ay kullandım. çok faydası oluyor. şu anda pahalı fiyatının düşmesini bekliyorum. düşer düşmez alacağım.

Merhaba,

Şuan Cooler Master INFINITE EVO 17" notbook soğutucu modelimizde bir kampanyamız var..

http://www.sanalmarketi...sogutucu-siyah/p_50103/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COOLER MASTER - WAVEMASTER BLACK
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Merhaba, LG R710 model laptopum var 17.1inch. Sol üst köşesine doğru genelde ısınıyor o tarafa da faydası olur mu bu soğutucunun. Birde adaptörle kullanma opsiyonu da var mı priz çıkışı gibi bir çıkış gördüm sanki ama yinede bir size de sorayım.

Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.