Şimdi Ara

Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB Sıvı Soğutucu vs ML240R hangisini almalıyım i7 9700k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 cihaz arası yaklaşık 300-400 tl fark var ikisi de rgb sizce hangisini almalıyım hızsal mı fark var yoksa renksel mi bu tür şeylerden kısmak mantıklı mı fiyatsal bilemedğim için soruyorum sipariş geçeceğim şimdi

• bilen var mı acaba sipariş geçeceğim mesai öncesi
  • ML240L kullanıcısıyım aradaki 300-400 TL farka değeceğini düşünmüyorum aralarındaki tek fark ML240R adreslenebilir RGB. Görüntü olarak çok daha güzel ML240L'de renkler tek renk sabit yada efektli yanarken ML240R'de örneğin kırmızı mavi beyaz aynıanda yanabiliyor buda görsel şölen sağlıyor fakat 400 TL ciddi bir fark olduğu için tavsiye etmiyorum bütçe sıkıntınız yoksa alın ama değmez. Performans olarak bir fark yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    240L ALDIM HOCAM 663 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

240L ALDIM HOCAM 663 TL
    İnternette 500e vardı neden o kadar para verdiniz?

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    nerde hocam ? en ucuzu buydu rgb olanın sizin dediğiniz belki bi altı lite modelidir hocam bu en ucuz bu fiyattaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 23 Mayıs 2019; 16:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

nerde hocam ? en ucuzu buydu rgb olanın sizin dediğiniz belki bi altı lite modelidir hocam bu en ucuz bu fiyattaydı
    www.nanokatalog.com
    Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB su ve freon soğutma İşlemci Soğutucu MLW-D24M-A20PC-R1 - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/urun/cooler-master-masterliquid-ml240l-rgb-islemci-sivi-sogutucu?gclid=CjwKCAjwiZnnBRBQEiwAcWKfYqTBoH4H4sAbQNI01FWwLKFThrKK4WpapPweVIM8pGvXyAN3bn48VBoCQa4QAvD_BwE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    Iyi fiyat hocam. Takma kafana. Bende de aybi sogutucu var. Performans olarak cok iyi. Eksi yonu olarak surekli bir vinlama tarzi bir ses geliyor fanlardan.zamanla alisiyosun buna da:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.