Bildirim
Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB Sıvı Soğutucu vs ML240R hangisini almalıyım i7 9700k

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bilen var mı acaba sipariş geçeceğim mesai öncesi -
ML240L kullanıcısıyım aradaki 300-400 TL farka değeceğini düşünmüyorum aralarındaki tek fark ML240R adreslenebilir RGB. Görüntü olarak çok daha güzel ML240L'de renkler tek renk sabit yada efektli yanarken ML240R'de örneğin kırmızı mavi beyaz aynıanda yanabiliyor buda görsel şölen sağlıyor fakat 400 TL ciddi bir fark olduğu için tavsiye etmiyorum bütçe sıkıntınız yoksa alın ama değmez. Performans olarak bir fark yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
240L ALDIM HOCAM 663 TL -
İnternette 500e vardı neden o kadar para verdiniz?quote:
Orijinalden alıntı: mrsavas02
240L ALDIM HOCAM 663 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nerde hocam ? en ucuzu buydu rgb olanın sizin dediğiniz belki bi altı lite modelidir hocam bu en ucuz bu fiyattaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 23 Mayıs 2019; 16:50:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrsavas02
nerde hocam ? en ucuzu buydu rgb olanın sizin dediğiniz belki bi altı lite modelidir hocam bu en ucuz bu fiyattaydıwww.nanokatalog.com
Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB su ve freon soğutma İşlemci Soğutucu MLW-D24M-A20PC-R1 - Nanokataloghttps://www.nanokatalog.com/urun/cooler-master-masterliquid-ml240l-rgb-islemci-sivi-sogutucu?gclid=CjwKCAjwiZnnBRBQEiwAcWKfYqTBoH4H4sAbQNI01FWwLKFThrKK4WpapPweVIM8pGvXyAN3bn48VBoCQa4QAvD_BwE
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Iyi fiyat hocam. Takma kafana. Bende de aybi sogutucu var. Performans olarak cok iyi. Eksi yonu olarak surekli bir vinlama tarzi bir ses geliyor fanlardan.zamanla alisiyosun buna da:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X