Şimdi Ara

(Cooler Master Hyper T4 - 212x) Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fx8320 kullanmaktayım. Malumunuz stok fan traktör misali oldukça rahatsız edici bir gürültüde çalışıyor. Bu nedenle yeni bir soğutucu almak istiyorum. İşlemci fanından ayrı 2 adet kasa fanı ve de ekran kartı fanı/fanları da aktif olduğu için haliyle gürültü kaçınılmaz oluyor. Bu nedenle en azından müdahale edebileceğim özellikteki işlemci fanının olabildiğince sessiz çalışacak bir yapıda olmasını istiyorum. Başlıkta belirttiğim modeller pişman eder mi ya da 100 liraya kadar daha f/p ürünü var mıdır?

• 212x alabilirsin
  • T4 veya THERMALTAKE NIC F3 işini görür 212X in fiyatı bunlara yakın ise nereden alacaksan onuda alabilirsin ama 130 TL gibi bir para verme
  • t4 al bide 2. fanı alıp tak ısınma derdin kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanSoy

Arkadaşlar merhaba,

Fx8320 kullanmaktayım. Malumunuz stok fan traktör misali oldukça rahatsız edici bir gürültüde çalışıyor. Bu nedenle yeni bir soğutucu almak istiyorum. İşlemci fanından ayrı 2 adet kasa fanı ve de ekran kartı fanı/fanları da aktif olduğu için haliyle gürültü kaçınılmaz oluyor. Bu nedenle en azından müdahale edebileceğim özellikteki işlemci fanının olabildiğince sessiz çalışacak bir yapıda olmasını istiyorum. Başlıkta belirttiğim modeller pişman eder mi ya da 100 liraya kadar daha f/p ürünü var mıdır?

212x daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 212x bulamazsam T4 alayım mı arkadaşlar? Benzer bir soğutucuya benziyor ama detayları nedir bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.