Şimdi Ara

// Cooler Master HAF XB (Big Cube) Kullananlar Kulübü // Resimli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
5
Favori
12.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah hocam inceledim büyük ihtimalle uyar birde anakart olarak mini atx ve normal atx takılabiliyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

eyvallah hocam inceledim büyük ihtimalle uyar birde anakart olarak mini atx ve normal atx takılabiliyor galiba

Aynen zaten HAF serisi özelliklerini taşıyor, yani HTPC değil, ATX bile oluyor.
  • bilgiler için teşekkürler güle güle kullan bende salonda led tvnin altına koymayı düşünüyorum genelde bluray rip arşivi oyun vs bazende iptv den maç felan izliyok lakin kasam çok büyük hep aklımda vardı bunu gördüğüm iyi oldu.....

mevcut sistemim bile masraf yapmadan içine sığabilir...

phenom 2 x4 970 oc4.0ghz
    2tb harddisk
    128gb SSD
    ZOTAC 550Tİ
    8gb ram ddr3 1600
    M4A89GTD PRO/USB3 SATA3
    coolermaster silent m pro 700w 80plus
    kule tipi işlemci soğutucu var birde

Elimde de 4tane 120 lik beyaz led fan
    2 adette 20 23cm fan var
  • 3 tane 120m fanları takabilirsiniz, içinden de çıkıyor zaten 2 tane 120m standart önde.
    Macho HR2 bile giriyor bu kasaya işlemci soğutucunuzu bilmiyorum ama takarsınız.
    Fakat büyük soğutucuysa 14cm'den yüksekse, üste 20cm fan takamazsınız. Birde 20 cm fan seçiyor uyuz etti aerocool silent master almıştım 20cm uymadı, dikdörtgen vida delikleri var, heralde cooler master mega flowa göre ayarlanmış.
    23cm fan emekliye ayrılabilir
    Psu yu da kontrol ettiyseniz sorun yok dediğiniz gibi.
  • cpu soğutucusu okadar büyük değil normal ximategin bir modeli 964 felandı galiba fanını değiştirmiştim sadece işimi görüyor..Bendeki 20lik cooler master megaflow mavi ledli bir fan o uyar muhtemelen tepeye sessizde zaten baya

fanlardan sıkıntı yok hepsi sessiz duymak zor...23lükler eski kasanın üzerinde kalır

hatta 8cm olan yerede 2adet akasa ultra silent 8cm takabilirim hepsiburada almıştım zamanında öyle duruyor sesli olur diye kullanmamıştım sonra bir ara bakayım dedim ses felan yokmuş

bir tek fan kontrolcü ve kasayı aldımmı tamamdır....

• Ben de fan kontolcü aldım, eski nesil geldi, klipsli raflara uymadı ,geri verdim . çözümü buldum bol bol sipariş verdim 2 yedeğim bile var. 12v to 7v, hiç fan kontrolcüye para yatırmayın derim. Full yükte sistem prime 95 testinde 20 dk da 55 derece.
  • gerçi bendeki fanlarda sessiz dediğin gibi kontrolcüye gerekte yok aslında benim bu xpredatorun kendi kontrolcüsü var üstünde oda 23cm lik fanların sesi vardı onları bağlamıştım sadece

tekrardan teşekkürler....
  • merhaba oncelikle hayirli olsun ufak bir sorum olacak acaba bu kasa atx anakart kurulumu yapilir mi
  • Öncelikle Hayırlı Olsun iyi Günlerde Keyif Alarak Kullanın , Kasanın Soğutma Kalitesi Nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerpiyade

merhaba oncelikle hayirli olsun ufak bir sorum olacak acaba bu kasa atx anakart kurulumu yapilir mi

Destekler, HAF serisi özellikleri bunda da mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Öncelikle Hayırlı Olsun iyi Günlerde Keyif Alarak Kullanın , Kasanın Soğutma Kalitesi Nasıl ?

Şöyle özetleyeyim, önde 2 fan 140mm lik 7v ile 600rpm, arkada egzos 120m yine 7v ile 600-700 rpm de, işlemci soğutucu imzamdaki , full yükte prime 95 testi 20dk sonunda 55 derece cpu., boşta 35 ort. 31 de var 39 da.
  • Hayırlı olsun ben de yazın alacağım sistemde bu kasayı düşünüyordum sayenizde karar verdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye ve fare neler dikkatimi çekti de ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTPC kısmınada yazmıştım aynı mesajımı . Aynen yapıştırıyorum. Almayı düşünen arkadaşlar için resimleri ekledim...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Resim ekledim. Bilgisayarla AVR nin yerini değiştirsem belki daha güzel gözükebilir. Bir ara deneyeceğim. Bilgisayarın arkasındaki PSU nun çıkıntısını önlemek için o çerçeveyi iptal edip 2 adet parçayla tutturdum. Komple yeniden çerçeve yapmaya gerek duymadım oraya nasılsa arkada kalıyor gözüken bişey yok. Böyleyece kasayı daha fazla arkaya yanaştırabildim. PSU ya 90 derecelik güç kablosu takarak 2 cm daha geriye alırsam kasanın öndeki çıkıntısı baya azalacak.

Bide şu linkte bulunan transparan üst kapağı almak istiyorum. 20 dolar. Ama türkiyeye gönderim var mı araştırmadım henüz.

// Cooler Master HAF XB (Big Cube) Kullananlar Kulübü // Resimli

• quote:

Orijinalden alıntı: Evivva

Klavye ve fare neler dikkatimi çekti de ?

Razer Lycosa Klavye, R.A.T. 5 mouse >> Mouse kesin öneririm, klavyeyi önermem, parasını "bence" haketmiyor.
    firebal.net ten aldım,

incelemem de var detaylı görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_72406788/tm.htm
  • Merhaba hayırlı olsun:
    1)Kasanın boyutları ne kadar acaba ölçme imkanınız varmı?
    2)Atx anakart destekliyomu? Vatanın sitesinde micro ve mini atx olarak gözüküyo.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbaran

Merhaba hayırlı olsun:
    2)Atx anakart destekliyomu? Vatanın sitesinde micro ve mini atx olarak gözüküyo.

Şimdiden teşekkürler.

İlk sayfanın ilk satırında resmi sitesini yazılı , ATX, falan hepsi destekleniyor, vatanda hatalı olabilir bazı şeyler her zaman resmi sayfalara güvenin. Yine de yazıoyrum

442(W) x 330(H) x 423(D)mm / 17.4 x 13 x 16.7 inch , kasanın dış boyutları
    ATX, Micro-ATX, Mini-ITX anakart desteği
    VGA card length : 334mm / 13.1 inch Titanda gireri 7990'da , bir çok mid-tower kasadan daha fazla alan sunuyor.Parça çıkartmadan hemde
    CPU cooler height :180mm / 7.1 inch Aynı şekilde yine, birçok mid-tower dan geniş cpu alanı
    Water cooling support : 240mm radiator x 1 (front)
                                         120mm radiator x 1 (rear)

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Merhaba hayırlı olsun:

Şimdiden teşekkürler.

İlk sayfanın ilk satırında resmi sitesini yazılı , ATX, falan hepsi destekleniyor, vatanda hatalı olabilir bazı şeyler her zaman resmi sayfalara güvenin. Yine de yazıoyrum

VGA card length : 334mm / 13.1 inch Titanda gireri 7990'da , bir çok mid-tower kasadan daha fazla alan sunuyor.Parça çıkartmadan hemde
    CPU cooler height :180mm / 7.1 inch Aynı şekilde yine, birçok mid-tower dan geniş cpu alanı

CEvap için sağolun, görmemişim.

• Aldınız mı? SS koyarsanız seviirim aldıysanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Merhaba hayırlı olsun:

Şimdiden teşekkürler.

arkadaş aldı sistem kurdu anakartı GA-Z77X-UD3H Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2666MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart Gigabyte markaydı. sorun olmadı üstelik H100i de taktık. eğer ben alırsam ön tarafa 2 adet 14cmlik fan takıcam h100i de içerde kalıcak kendi fanları ile.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.