Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

Evet hocam bazen insan sinirlenip dışarıdan almaya niyetleniyor ama dediğiniz gibi gümrükle ilgili probelmler yaşanıyor birde dediğiniz gibi garanti durumu önemli bu yüzden en iyisi Türkiye ye gelmesini bekleyip ürünü almak

Bu arada hocam fan kontrolcü hangi ürünü beğeniyorsunuz bilmiyorum ama sunbeam rheobus extreme çok başarılı görevini çok iyi yerine getiriyor ayrıca istediğiniz fanı kapatmaya imkan vermesi çok iyi

Yurtdışı da dahil ne kadar fan kontrolcüsü varsa araştırdım. Sonuç olarak beğendiğim ve almayı düşündüğüm tek isim NZXT Sentry LX. Ürün ülkemizde satılmıyor maalesef. Yaza doğru havalar ısınınca yurtdışından almayı düşünüyorum. Fan kapatma özelliği, 5 fan kontrol ve sıcaklık göstergesi, saat, alarm ve tarih gibi fonksiyonları bulunuyor. Görsellik olarak çok beğendiğim bir ürün. Kasada iki tane 5.25" yuva kaplıyor. Zaten bunu düşünerek alıyorum. 2 yuva boşta duruyor. Fan kontrolcüsü için rezerve olmuş durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Yurtdışı da dahil ne kadar fan kontrolcüsü varsa araştırdım. Sonuç olarak beğendiğim ve almayı düşündüğüm tek isim NZXT Sentry LX. Ürün ülkemizde satılmıyor maalesef. Yaza doğru havalar ısınınca yurtdışından almayı düşünüyorum. Fan kapatma özelliği, 5 fan kontrol ve sıcaklık göstergesi, saat, alarm ve tarih gibi fonksiyonları bulunuyor. Görsellik olarak çok beğendiğim bir ürün. Kasada iki tane 5.25" yuva kaplıyor. Zaten bunu düşünerek alıyorum. 2 yuva boşta duruyor. Fan kontrolcüsü için rezerve olmuş durumda.

NZXT nin bir modeli vardı forumdan bir arkadaş kullanyordu gerçekten süperdi sizin bahsettiğiniz en son çıkan ürün görsellerini merak ettim google dan bakayım hemen

Baktım hocam süper görünüyor Haf x e çok yakışacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 3 Ocak 2011; 13:26:48 >

• quote:

NZXT nin bir modeli vardı forumdan bir arkadaş kullanyordu gerçekten süperdi sizin bahsettiğiniz en son çıkan ürün görsellerini merak ettim google dan bakayım hemen

Son çıkanı LXE modeli "E" External oluyor yani harici. O masaüstüne konumlandırılıyor. Benimki kasanın içine takılan LX modeli. Birde tek 5.25" olanı var. O da ilk çıkan modeli.
  • quote:

Son çıkanı LXE modeli "E" External oluyor yani harici. O masaüstüne konumlandırılıyor. Benimki kasanın içine takılan LX modeli. Birde tek 5.25" olanı var. O da ilk çıkan modeli.

Google dan baktım hocam gerçekten çok güzel ürün ben sunbeam rheobus extreme i incelerken tam ismini hatırlayamadım ama NZXT nin aynı buna benzer bir ürünü vardı çok beğenmiştim ama Türkiye ye gelmediği için vazgeçmiştim Yurt dışından getirtebiliyorsanız süper olur Haf x e çok yakışır

• quote:

Google dan baktım hocam gerçekten çok güzel ürün ben sunbeam rheobus extreme i incelerken tam ismini hatırlayamadım ama NZXT nin aynı buna benzer bir ürünü vardı çok beğenmiştim ama Türkiye ye gelmediği için vazgeçmiştim Yurt dışından getirtebiliyorsanız süper olur Haf x e çok yakışır

Youtube'da videolarını izlemiştim. HAF-X'e çok yakışıyor. Modifiye arabaların göstergeleri gibi oluyor adeta.

• quote:

Youtube'da videolarını izlemiştim. HAF-X'e çok yakışıyor. Modifiye arabaların göstergeleri gibi oluyor adeta.

Evet çalışırken süper görünüyor ürün inşallah yaza doğru hayırlısıyla alır güle güle kullanırsınız Kullanmaya başlayınca Haf x kullanıcı klübünede fotolar koyarsanız bizde yoğun yoğun inceleriz NZXT Sentry LX i

• quote:

Evet çalışırken süper görünüyor ürün inşallah yaza doğru hayırlısıyla alır güle güle kullanırsınız Kullanmaya başlayınca Haf x kullanıcı klübünede fotolar koyarsanız bizde yoğun yoğun inceleriz NZXT Sentry LX i

İnşallah yaz gelsin bakalım. Güzelce bi modlayacağım hayırlısıyla.
  • quote:

quote:

İnşallah yaz gelsin bakalım. Güzelce bi modlayacağım hayırlısıyla.

İnşallah hocam. Haf-X konusunu daha fazla dağıtmayayım yanıtlarınız için çok teşekkürler görüşmek üzere

• sonunda haf x im elime ulaştı sistemi kurdum yakında fotoğraflarıda paylaşmaya çalışacağım
  •  Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

ilk resimde eski kasam ile haf x arasındaki fark açıkça görülüyor

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

haf x in içi hayet ferah

mavi ile kırmızı hoş bir hava kattı kasaya

(3 ten fazla resim eklemeyei beceremedim kusura bakmayın)
    http://img600.imageshack.us/i/dscf0038o.jpg/
    arka taraf berbat durumda görünmesine rağmen kapak sadece biraz bastırmayla kapandı ve bütün dağınıklılık kayboldu :)

montaj sırasında anakart ile ekrankartını takarken biraz zorlamam gerekti neden bilmiyorum onun dışında montaj gayet kolay ama zaman alıcıydı kasa sessiz sayılır fanlar güzel hava akımı oluşturuyor işçilik ve malzeme kalitesi gayet iyi bir kusur göremedim

almayı düşünenlere yerleri müsaitse kesinlikle öneririm şayet çok yer kaplıyor ve canavar gibi duruyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikam91 -- 4 Ocak 2011; 10:46:39 >

• @intikam91

Hayırlı olsun öncelikle.

Şu resimde sana ait sanırım.

Kabloları toplarsan daha düzgün olur. İleride parça değiştirirken uğraştırır.

Ekran kartını takarken aradan PCI yuvalarından biraz bastırmak gerekiyor. Birde tekerlekleri takması uğraştırır. Gerisi zaten kolay.

• Alttaki tekerlerde kasanın sabit durması için kilit mekanizması var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X2

Alttaki tekerlerde kasanın sabit durması için kilit mekanizması var mı arkadaşlar?

Evet, mevcut. Konunun ilk mesajında inceleme yaparken belirtmiştim. İki tekerde kilitleme mandalı bulunmakta.
  • Aldım gitti. Hadi hayırlısı
  • Ve kasa geldi, arkadasin ellerine saglik cok guzel incelemis. Ben sadece alternatif olsun diye bir kac fotograf ekliyecegim.

Montaj evresi daginikligi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guildt50 -- 6 Ocak 2011; 21:31:53 >

• @X2

Hadi hayırlısı.

hayalperestink

Gözünaydın. Kasaya kavuşmussun. Yalnız kablo düzenin son resimdeki değildir son haliyle.

CPU Power'ı arkadan geçirmeni öneririm. Kablo yetişmezse kutudan uzatma kablosu çıkıyor. Onu kullanabilirsin.

Sata ve diğer kabloların fazla kısımları iç tarafa değil, kasanın arka tarafında kalacak şekilde bırakırsan daha derli toplu ve ferah bir görünüm olur.

Arka tarafta da güzelce kabloları klipsleyebilirsin.
  • arkadaşım sen de vatandan almıştın yukarıdaki mesajda yazdığın gibi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Benim hala gelmedi,bırak yola bile çıkmadı.Mesaj attım 5 gün önce daha bugün akşam cevapladılar.Yarın çıkacakmış kargom.Sabırsızlıkla bekliyorum.Bir de sorum olacak.İçerisinden orjinalinde 4 fanla gelmesi gereken ürün vatandan biri alınarak yollanıyormuş 3 fanlı olarak geliyormuş.Doğru mudur değil midir?kaç fanla geldi kasa öğrenebilir miyim?
    quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

Ve kasa geldi, arkadasin ellerine saglik cok guzel incelemis. Ben sadece alternatif olsun diye bir kac fotograf ekliyecegim.

Montaj evresi daginikligi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: anaksunamon

arkadaşım sen de vatandan almıştın yukarıdaki mesajda yazdığın gibi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Benim hala gelmedi,bırak yola bile çıkmadı.Mesaj attım 5 gün önce daha bugün akşam cevapladılar.Yarın çıkacakmış kargom.Sabırsızlıkla bekliyorum.Bir de sorum olacak.İçerisinden orjinalinde 4 fanla gelmesi gereken ürün vatandan biri alınarak yollanıyormuş 3 fanlı olarak geliyormuş.Doğru mudur değil midir?kaç fanla geldi kasa öğrenebilir miyim?

Resimlerden gördüğüm kadarıyla 4 fanla birlikte gelmiş. Fanın 1'inin alındığını nereden duydunuz acaba? Ve neden alıyorlarmış? Anlayamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anaksunamon

arkadaşım sen de vatandan almıştın yukarıdaki mesajda yazdığın gibi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Benim hala gelmedi,bırak yola bile çıkmadı.Mesaj attım 5 gün önce daha bugün akşam cevapladılar.Yarın çıkacakmış kargom.Sabırsızlıkla bekliyorum.Bir de sorum olacak.İçerisinden orjinalinde 4 fanla gelmesi gereken ürün vatandan biri alınarak yollanıyormuş 3 fanlı olarak geliyormuş.Doğru mudur değil midir?kaç fanla geldi kasa öğrenebilir miyim?

Resimlerden gördüğüm kadarıyla 4 fanla birlikte gelmiş. Fanın 1'inin alındığını nereden duydunuz acaba? Ve neden alıyorlarmış? Anlayamadım.

Cok tesekkur ederim, darisi basiniza =)

Kapakta, ust tarafta (1 adet, digeri opsiyonel), onde, ve arka bacada olmak uzere toplam 4 fan ile geldi.

• hayalperestink

psu fanı alta bakıcak hocam ters olmuş sankı o
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.