Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Beyler Vatan da ki HAF X 942 ile, HAF X aynı kasa mı?

haf x = haf942
  • Kasayı yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Liste güncellendi ve şu an 15 kişiyiz.

Tüm Cooler Master HAF-X ailesinin yılbaşını şimdiden kutluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Kasayı yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Liste güncellendi ve şu an 15 kişiyiz.

Diğer forum üyelerinin başı kelmi hocam herkesin yeni yılını kutlasanız daha iyi olmazmı sen bizi sevmiymisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

quote:

Kasayı yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Liste güncellendi ve şu an 15 kişiyiz.

Diğer forum üyelerinin başı kelmi hocam herkesin yeni yılını kutlasanız daha iyi olmazmı sen bizi sevmiymisin

Yahu konu itibariyle öyle dedim. Başka bir konuda genel olarak kutladım. Ayrımcılık yok yanlış anlaşılmasın.

• @ExECaLiBuR

şaka yaptım hocam zaten Haf-X in fanları full devirde dönerken nasıl hocam ses durumu birde psu nun arka kısmındaki ızgaralı yerine elinizi tutunca ısı durumu nasıl pc bir müddet açık kalınca özellikle oyun sırası ve sonrasında kontrol edebilirmisiniz
  • Ben etsem olmaz mı? Bilgisayarım iş gereği 7/24 açık oluyor zaten, dual monitörden bir ekranda işlemler diğer ekrandan da oyun oynuyorum. Sonuna kadar kastırıyorum bilgisayarı yani, bu şekilde fanlar full devirde iken ( kendi orjinal fanları ) psu'nun arka kısmındaki demirde herhangi bir ısınma söz konusu olmuyor. Kasanın içi ise gayet güzel hava akımına sahip olduğu için radyatörümde güzelce soğuyor tepede Ses olarakda birşey duyamıyorum hava akımından başka
  • Çoğu zaman 7/24 kullandığım oluyor. Ses durumu bazen aspiratörü andırabiliyor. Bunun için fan kontrolcü şart. Ancak yaza doğru alabilirim.

Gündüz vakitlerinde düşük seviye de müzik dinlerken duyulmuyor sesi. Ancak internette yazı okurken ve geceleri kendini belli ediyor.

2 saatlik oyun sonucu az önce aldığım sıcaklık durumu şu şekilde:

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

Arka kısmının metal yüzeylerinde hafif ılıklık söz konusu. Fazla ısınmıyor çıkış yerleri. Ön ve yan fanların olduğu yerler son derece soğuk diyebilirim. 3 tane büyük fanın etkisi bu olsa gerek.

• normalde seçimim cosmos 1100 s idi ancak 29 aralık vatan kampanyasından kasanın 335 lira olduğunu görünce dayanamadım aldım benim ismimi de kullanıcılar listesine eklerseniz memnun olurum...
    Kasa daha sipariş tedarik ediliyor aşamasında ama eninde sonunda gelecek.
    TT. Frio soğutucunun sığdığını yan fanla çakışmadığını görmüştüm bir yerde kullanan arkadaş varsa doğrulayabilir mi acaba?
  • Kafama takılan bir durum var; PSU görüldüğü gibi altta. Anakartın 24 pinli ATX girişine PSU nun ilgili kablosunun yetişmemesi gibi bir durum söz konusu mu acaba? Özellikle kablo yönetimini kullanınca?? Tabi buna 12V girişi de dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 2 Ocak 2011; 10:40:49 >
  • @anaksunamon

Hayırlı uğurlu olsun.

@X2

ATX power kablosunun erişmeme gibi bir sıkıntı olmuyor. Tabi kasanın en üst aralığından geçirmeyeceksen. Şayet yandaki gizli yuvalardan ya da düşeydeki aralıktan kabloyu rahatlıkla eriştirebiliyorsun.

CPU power kablosu için uzatma kablosu kasayla beraber geliyor. Onun için bir sıkıntı yok.
  • Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

@anaksunamon

Hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum kasayı.Umarım tedarik edemedik vs. gibi safsata yapmaz aldığım gibi yollarlar da.
  • Selamlar,

Bende Vatan'in %25 (335TL) indiriminden yararlanarak araniza katildim. Yaninda "High Power Absolute Power 750W Moduler" PSU aldim. Varmi bu power'i kullanan aramizda ? Nasildir ?

Henuz kargoya verilmedi urunler, elime ulastiginda ayrintili fotograflarla konuyu canlandiririm.
  • @hayalperestink

Hayırlı olsun. Listeye ekledim. Resimleri beliyoruz.
  • @Serdarkekik

Yanıtınız için teşekkürler hocam bende Thermaltake Armor+ VH6000BWS var kasadaki hava akımı güzel sistem serin çalışıyor yalnız psu üstte olmasa daha iyi olur diye düşünüyorum tepeye egzost fan taktım ama psu altta olsa ve tepede daha büyük bir egzost fan olsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum kasa bu haliyle bile çok serin çalışıyor ve fanlar en düşük devirde çalışıyor sunbeam rheobus extreme var fanları en düşük devire aldım öyle kullanıyorum hep. Psu mesela 1,5-2 saat oyun oynayınca arkadaki ızgaralı hava attığı metalin oraya elimi yaklaştırınca nomalde hep ılık olan hava biraz ısınmış olabiliyor elbetteki bu durum normal yani sistem yük altına girince çeklien enerji arttığı için psu nun normalden bir miktar daha fazla ısınması normal ama ben acaba psu altta olsa sistem yük altında iken ılık olurmu psu nun attığı hava diye düşünüyorum Haf-x Armor+ gibi karizmatik bir kasa olsa sanırım hemen geçiş yapardım Psu nun altta olmsı ve tepeye iki adet 20 cm fan takılabilmesi çok iyi

@ExECaLiBuR

Yanıtınız için teşekkürler hocam Bazen sesi aspiratörü andırailiyor demişsiniz bu durum kötü yav ben Haf-x fısıltı sessizliğinde çalışır zannediyordum şuanki kasamda 9 fan var sunbeam rheobus extreme e bağlı fanları en düşük devirde çalıştırıyorum hiç ses yok kasada çok serin çalışıyor ama üstte bahsettiğim gibi yaklaşık 2 saat kadar 1980x1020 çzöünürlükte oyun oynadığımda psu nun attığı hava normalde ılıkken biraz ısınabiliyor evet bu durum normal ama psu altta olsa sanki böyle olmaz daha serin çalışır gibime geliyor sanki psu nun ısısı bir kaç derece artsa ne olacak ama hocam bilrsin bu pc işi hastalık gibi herşey mükemmel olsun istiyorsun şeytan dürtüyor hep yeni donanımlara ürünlere geçmeye Haf x keşke daha güzel görünümlü olsaydı hemen geçiş yapardım ama bu işin sonu yok orası belli belki Haf x güzel görünümlü olsa ve onu kullansaydım bu sefer kafaya başka bir şeyi takardım hastalık işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 3 Ocak 2011; 12:41:02 >

• @OVERCLOCKM@NI@

Ses için fan kontrolcü gerekli. Deviri düşürmek lazım. O kadar sesli değil ama bazen "bu ses ne yaa" dediğim oluyor.

PSU fanının sesi duyulmuyor. Isındığına hatırlamıyorum. En fazla metalinin soğukluğu gider biraz ılık olur o kadar.

Belki rahatsız eden ses CPU fanının sesi de olabilir emin değilim. Çünkü stok fan kullanıyorum. Beklediğim soğutucu gelmedi.
  • quote:

@OVERCLOCKM@NI@

Ses için fan kontrolcü gerekli. Deviri düşürmek lazım. O kadar sesli değil ama bazen "bu ses ne yaa" dediğim oluyor.

PSU fanının sesi duyulmuyor. Isındığına hatırlamıyorum. En fazla metalinin soğukluğu gider biraz ılık olur o kadar.

Belki rahatsız eden ses CPU fanının sesi de olabilir emin değilim. Çünkü stok fan kullanıyorum. Beklediğim soğutucu gelmedi.

Hocam siz corsair H70 i bekliyordunuz değilmi ben geçen sene thermalright true black almıştım ama corsair H50 çıkınca aklım onda kalmıştı şimdi H70 gelince gönlüm H70 e kayar

• quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

Hocam siz corsair H70 i bekliyordunuz değilmi ben geçen sene thermalright true black almıştım ama corsair H50 çıkınca aklım onda kalmıştı şimdi H70 gelince gönlüm H70 e kayar

Evet. H70'i bekliyorum. HAF-X'i 6 ay bekledim. Herhalde H70'i de 6 ay bekleyeceğim. Sözde ithalatçı firma Kasım ayında getirecekti. Ocaktayız tık yok halen.

• quote:

Evet. H70'i bekliyorum. HAF-X'i 6 ay bekledim. Herhalde H70'i de 6 ay bekleyeceğim. Sözde ithalatçı firma Kasım ayında getirecekti. Ocaktayız tık yok halen.

Evet hocam Haf x i çok beklemiştiniz ama sonunda muradınıza erdiniz H70 inşallah çabuk gelir sizi fazla bekletmez bu bizdeki bazı ithalatçılar gerçekten ilginç bazı ürünleri getirseler çok fazla kişi alacak ama işi çok ağırdan alıyorlar

• Şu gümrük problemleri olmasa çoktan dışarıdan almıştım ama neyse.

Bir yerde de garanti mevzusu var. Her işin ayrı sıkıntısı var.
  • quote:

Şu gümrük problemleri olmasa çoktan dışarıdan almıştım ama neyse.

Bir yerde de garanti mevzusu var. Her işin ayrı sıkıntısı var.

Evet hocam bazen insan sinirlenip dışarıdan almaya niyetleniyor ama dediğiniz gibi gümrükle ilgili probelmler yaşanıyor birde dediğiniz gibi garanti durumu önemli bu yüzden en iyisi Türkiye ye gelmesini bekleyip ürünü almak

Bu arada hocam fan kontrolcü hangi ürünü beğeniyorsunuz bilmiyorum ama sunbeam rheobus extreme çok başarılı görevini çok iyi yerine getiriyor ayrıca istediğiniz fanı kapatmaya imkan vermesi çok iyi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.