Ancak dün rutin olarak incelemelerimi yaparken VATAN da indirim (%33) olduğunu gördüm. 357 TL den 259 TL ye düsmüs. Siyah rengini düşündüğüm COOLER MASTER HAF 922 stokta kalmayınca aklım kırmızıya kaydı. Youtube da bir videosunu görünce almaya karar verdim. Sizce diğer modellerimi düşünmeliyim? Şu an kullandığım kasa THERMALTAKE V7000A WINGO SİYAH. Ön paneli iyice gövdeden ayrıldı. power tuşu yok. 2 yıldır anakart power pinlerine bağladığım iki kabloyu birbirine sürterek (düz kontak :) yaparak) çalıştırıyorum. Sözün kısası değermi almaya?
Ön paneli iyice gövdeden ayrıldı. power tuşu yok. 2 yıldır anakart power pinlerine bağladığım iki kabloyu birbirine sürterek (düz kontak :) yaparak) çalıştırıyorum. Sözün kısası değermi almaya?
şu durumdayken kesinlikle değer, ama bu kadar para vermem derseniz biraz daha uygun olarak cm692 veya advanced modellerine bakabilirsiniz.
ama haf 922 cidden güzel kasadır, ben de kullanıyorum. şuradan çektiğim birkaç fotoğrafa bakabilirsiniz, fikir vermesi açısından;
indirimli fiyatı advenced ve bahsettiğim diğer modellerle hemen hemen aynı. Az önce Vatan'dan siparişi verdim. Büyük ihtimalle kapağı pleksi yaptıracağım. Bunun için forumu biraz araştırmam lazım. Ürün geldiğinde umarım pişman olmam. Çok zor karar verdim. Tavsiye ve yorumun için teşekkürler @ War Ensemble