Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM HANGİ GİRİŞ HANGİ GİRİŞE TAKILIYO. BEN BU KONUDA ACEMİYİM ÖYLE Bİ ÖĞRETİCİ VİDEO VARSA LİNK YOLLAYABİLİRMİSİNİZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

Benim ön fan çok sessiz çalışıyor sanki çalışmıyor gibi bir sorun olmasın ...Yoksa bende mi sorun var:)

hocam nereye bağladın fanı,molex çıkışınamı? bendeki acayip ses yappıyor kırmak üzereyim o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

Benim ön fan çok sessiz çalışıyor sanki çalışmıyor gibi bir sorun olmasın ...Yoksa bende mi sorun var:)

hocam nereye bağladın fanı,molex çıkışınamı? bendeki acayip ses yappıyor kırmak üzereyim o derece

Anakarta baglı. Bi yerlerine biseyler değiyor olabilir o kadar rahatsız edecek ses çıkmaması lazım 200 mm fandan. kanatlarca catlak yada ufak kırık falan varmı bi kontol et. normalden fazla sarsıntı yapıyormu bi de ona bakarsan iyi olur.

• önündeki ızgarada ses yaptırıo,havaya çekerken oralara değiyo ses oluşturuyor,lanet olsun kasadan soğudum
  • sanmam, ızgaranın delikleri ses yapacak kadar küçük değil. Yani fanın cektigi havanın ses yapması için ya delikler cok kücük olmalı yada fan 2000 devir civarı donmeli. Vidaları gevsetmek çözüm olmadıysa araya kece yada benzeri biseyler koyup iyice sıkıp sabitleyerek dene istersen birde. Bu sorunu yaşayan baska biri yok sanırım. tabi ses göreceli birsey o da var.

Ön paneli cıkarınca ses kesiliyormu peki, belki de sabit olmayan birsey vardır ön panelde takınca titresim falan yapıyordur.
  • evet ön paneli alınca ses gidiyor bende anlamadım
  • @ OBLIVION007, Fanın kablosu molex bağlantılı ise tam devir döndüğünden ses yapabilir.
    Fanı bir dönüştürücü ile anakarta bağlayıp rolantide çalıştırabilirsin.
    Veya 7v. verip, devrini düşürebilirsin.
    Bir fan sesi yüzünden böyle bir kasadan soğumamalı değil mi?
  • fan molexle bağlı şuan bi tek ön fan çalışıyor sadece onun sesi yetiyor zaten.keşke desibel ölçme aletim felan olsaydı,bakardım şiddetine benmi çok abarıyorum diye
  • Molex ile bağlanması her zaman çok ses'e neden olur, zaten bendeki CM Megaflow bile 3 pin bağlı olmasına rağmen rahatsız edici bir sesi vardı fan kontrolcü ile devrini ve sesini düşürdüm.
  • Merhaba, Arkadaşlar ben de bu kasadan aldım. beni de eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiaoss

Merhaba, Arkadaşlar ben de bu kasadan aldım. beni de eklerseniz sevinirim.

öndeki fan nasıl ses yapıyormu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kiaoss

Merhaba, Arkadaşlar ben de bu kasadan aldım. beni de eklerseniz sevinirim.

öndeki fan nasıl ses yapıyormu?

evet ses var ama rahatsız edici seviyede değil. Benim kasanın içinden bir cızzz sesi geliyor anlamadım neden.
  • ben öndeki fanıda söktüm rahatladım lanet olsun böle fana birde diyorlar büyük fanlar ses yapmıyor diye yalan...
  • arkadaşlar bu kasa sözde harika gibi görünüyor. ama inceleme sitelerine baktığım zaman. hem sessizlikte ve hem soğutmada cm storm scout gibi kasanın gerisinde kalıyor.
    halbuki 0.8mm kalınlık ve 200mm lik fanlar ile storm scout'u geçmesi lazım diye düşünüyordum.
  • kasa çok güzel fakat fanları berbat eksoz fanda aşırı ses yapıyordu söktüm,şuan kasada hiç fan yok seste yok.
  • quote:

kasa çok güzel fakat fanları berbat eksoz fanda aşırı ses yapıyordu söktüm,şuan kasada hiç fan yok seste yok.

merhaba. şu an onboard ekran kartıla idare eediyorum. Kasayı montajlanmış oalrak aldım. İlk geldiğinde ön fanın güç bağlantısı takılı değildi. Fanları söktüğünüzde ısınma sorunu oluyor mu acaba? Benim kulaklar aşırı hassas. Sorun olmuyorsa ben de sökebilrim fanları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayri_potter

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

beyler kasa eksen bilgisayar stoklarına girmiş :http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37689_COOLER_MASTER_HAF_912_Plus___Power_Yok__eSata__Siyah_Kasa__CM-RC-912P-KKN1_.html

170 tl kapıda ödeme. Ben vazgeçtim almıyorum , alacakların bilgisi olsun kazıklanmayan şu an en ucuz burda .

fiyata tekrar bi bakın 199 tl oluvermiş bi anda

çok pahalı .. alınası bi fiyatı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 17 Nisan 2011; 15:24:05 >

• @m-99 kankam sana xıgmatek elysıum yakısır
  • böyle birşey buldum işe yarıyor fanlara 7 volt verip çalıştırıyom sesleri biraz olsun azaldı;

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
  • Bi soru sormak istiyorum. Haf 912 plusa Thermalright Silver Arrow gibi yada aynı boyutta bir soğutucu takabilirmiyiz ? Üstteki fanı engeller mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.