Şimdi Ara

Cooler Master Haf 912 Advanced Hdd Kafesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler arkadaşlar Kasayla ilgili bir sorum olacaktı. Ben Cooler Master Haf 912 Advanced almayı planlıyorum yalnız şöyle bir sorun var şimdi ben bu kasada R9 290 Tri-x ekran kartı kullanıcam. Bildiğiniz üzere kartın boyu çok uzun yaklaşık 31 cm. Kasa büyük bir ihtimalle almayacak kartı bu yüzden Hdd Kafeslerini sökmek zorunda kalıcam. Şimdi asıl sorum şu hdd kafeslerini sökersem 3.5 inç hard diskimi nereye takıcam ? Yani takmak için ayrı bir yer varmı yoksa başka bir bölümlere takmak için dönüştürücü mü almam gerek ? Bide eğer bu kasayı tavsiye etmem diyorsanız Max 615 tl civarlarında 750 watt kasa önerebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba kulllandığım kasanın bu fotoğrafına bak kafesin alt tarafında bulunan ayrı bir bölüm daha var bende hem hdd hemde ssd takılı durumda ve bir adet daha yer var ayrı bir parça filan almana gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Merhaba kulllandığım kasanın bu fotoğrafına bak kafesin alt tarafında bulunan ayrı bir bölüm daha var bende hem hdd hemde ssd takılı durumda ve bir adet daha yer var ayrı bir parça filan almana gerek yok

Hocam çok teşekkür ederim rahatlattınız beni ben orayı sadece 2,5 inc ssd yeri sanıyordum demekki hdd de takılıyormus hocam peki kasa nasıl memnunmusunuz hava akısı falan nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHorse -- 19 Şubat 2015; 21:35:57 >

• TheHorse T kullanıcısına yanıt
    Ben 2 snedir kullanıyorum çok memnunum gayet havadar bir kasa herhangi bir ısınma sorunu ile karşılaşmadım bu güne dek oldukça iyi bir performansı var bu konuda tip olarakta bana çok uygun tek eksi diyebileceğim şey biraz toz topluyor en azından senede bir bakım şart ben 6-7 ayda bir yapıyorum genelde
  • Alırsam hergün yapıcam İnşallah Hocam bi sorum daha olucak birse islemci sogutucusu alıcam 100 tl civari bu kasaya sigabilecek ne onerirsiniz ? Sessiz olmasi benim icin daha onemli sogutma zaten stok fana gore daha iyi olucaktır

• Hocam çok teşekkür ediyorum bende biraz daha para ekleyip Contac 30 mu alsam diyordum sizde onu kullıyorsunuz heralde Nasıl hocam sogutması, sesi falan nasıl montajı zormuş heralde. bide ram slotlarını kapatıyormu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Contac 30 sıfır olarak yok sanırım şuan piyasada olsaydı bu fiyat aralığında önerirdim kesinlikle
  • Anladım hocam olursa kesin al diyorsunuz yani hocam bide yan kapağada ledli fan almayı düsünüyorum contac 21 veya o boyutlarda bir sogutucu alırsam boyut olarak kasada bir sıkıntı cıkarırmı ? Yan kapaga cok dayanırsa maalesef takamam da

Benim yan kapakta fan yok ama fan takabileceğim kadar alan mevcut sorun olmaz yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.