Şimdi Ara

Cooler Master GX 750 Watt PSU ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vatan Bilgisayar'dan COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA alacağım forumda da sevilen güzel bir kasa ancak içinden Cooler Master GX 750 Watt PSU çıkıyor bu güç kaynağı için ne diyorsunuz internette okuduğum yüksek wattlarda biraz ripple problemleri olduğu ve biraz gültülü olduğu.

Kullanan arkadaşlar neder gürültüsü için?

• El muketadaya sor onda vardi. Ses yapiyor diyordu. Eger riple 180mvden fazla degilse sorun olmaz ama en ideali 120mvden fazla olmamasi.
  • evet arkadaşlar var mı kullanan bu güç kaynağını
  • cooler master psu elimden çok geçti bana mı denk gelmedi bilmiyorum ama ne kadar kullandığım cm olduysa hepsi sesliydi (not: sadece slient modelini denemedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

cooler master psu elimden çok geçti bana mı denk gelmedi bilmiyorum ama ne kadar kullandığım cm olduysa hepsi sesliydi (not: sadece slient modelini denemedim)

peki var mı bi tavsiyeniz vatanbilgisayardan güç kaynağı olan midtower kasalardan yada kasa+psu ikilisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Complex

quote:

cooler master psu elimden çok geçti bana mı denk gelmedi bilmiyorum ama ne kadar kullandığım cm olduysa hepsi sesliydi (not: sadece slient modelini denemedim)

peki var mı bi tavsiyeniz vatanbilgisayardan güç kaynağı olan midtower kasalardan yada kasa+psu ikilisi

güç kaynağı alacaksanız seasonic alın başka marka bakmayın derim ama vatanda yok. teknobiyotikte var
  • Daha uyguna XP750 öneririm, performansının yanında en azından sessiz de olur. Ayrıca modüler.

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp750-xp750-gaming-edition-750-watt-guc-kaynagi-%28tak-cikart-kablolu%29/productdetails.aspx?I_ID=38704
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Complex

quote:

güç kaynağı alacaksanız seasonic alın başka marka bakmayın derim ama vatanda yok. teknobiyotikte var

teknobiyotik te bulabılecegın urunlerı vatanbılgısayarda bulamazsın

illa vatan bilgisayar olsun dıyorsan Luzz arkadasın onerdıgı psu ıdealdır hemde sessizdir.

tecrube ile sabit

• quote:

cm psular biraz sesli oluyo katılıyorum. yazılan xp750,corsair ve ya seasonic modellerine bakmakta yarar var sessizlik için
  • bende hic ses yok :S sansliyim galiba :)
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc600t-graphite-serisi%E2%84%A2-600t-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57744

CORSAIR GRAPHITE SERİSİ™ 600T MidT ATX SİYAH KASA

bu kasada güç kaynağı var mı arkadaşlar biliyor musunuz? vatanın müşteri hizmetlerine sordum mağazaya sorun diye cevap atmışlar :)
    resimlerde AX1200 takılı eğer öyleyse 434 tl'ye çok uygun oluyo

• kasa uzerınde psu yok o gorsel olarak kullanılmıs yoksa uzerınde bır suru bılesen var
  • xp750yi felan boşverin. 750watt ve özellikle gaming edition olarak lanse edilen bir psuda 4 rail olmaz. CF veya SLI yapan için veya çok üst düzey sistem için önerilmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

xp750yi felan boşverin. 750watt ve özellikle gaming edition olarak lanse edilen bir psuda 4 rail olmaz. CF veya SLI yapan için veya çok üst düzey sistem için önerilmez bence.

hocam ne diyon ya nvidia ve ati kendileri onay vermişler, onları da bırak psunun 80+ bronze sertifikası da var
    her markanın ya da her ürünün bi sıkıntılı modeli olur çıkar, hatalı üretim olur kul yapısı sonuçta ama bu kadar da abartmayalım laf söylemek konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: fundin

quote:

xp750yi felan boşverin. 750watt ve özellikle gaming edition olarak lanse edilen bir psuda 4 rail olmaz. CF veya SLI yapan için veya çok üst düzey sistem için önerilmez bence.

hocam ne diyon ya nvidia ve ati kendileri onay vermişler, onları da bırak psunun 80+ bronze sertifikası da var
    her markanın ya da her ürünün bi sıkıntılı modeli olur çıkar, hatalı üretim olur kul yapısı sonuçta ama bu kadar da abartmayalım laf söylemek konusunda

4rail psu ust duzey sistemler icin faydali degil. Nvidia veya amd sertifika vermesi hicbirsey degistirmez.
    Aopen z750 psuda hic sertifika yok ama xilence xp750den daha iyi.
    Xp750 kotu bir psu dgil ama yukaridaki cooler master gx750ye gore kotu bence.
    4rail ust duzey cf sli sistemlerde onerilmiyorn intel bununla ilgili biseyler yayinlamisti. Her railin max amper degeri bellidir. Tek railden cekeyim , diger 3 rail dursun diyemezsiniz. Coklu gpulu sistemlerde psuda yeteri kadar 6pin vga yeterli olmaz molex kullanmak zorunda kalirsiniz. 4rail bi psuda 6/8pinpci, 4pin molex ve 8pin guc girisleri ayri ayri raildir. Pci gucu kartlara baglayip geri kalan pinler icin molexten guc cektiginiz vakit hdd ve diger aygitlarin bagli oldugu railden guc eksiltirsiniz. Stabilite sorunlari olabiliyor. Multi rail kotu degildir. Aksine her railde akim korumasi mevcuttur. Daha guvenli denebilir.
    Cift rail ideal bana gore ama 4 rail gereksiz olur. Aopen psu ornegini verdim. 2 rail bi psu 80plus bronze. Hec uretimi. Xp750den daha iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 7 Ocak 2012; 1:44:47 >

• quote:

quote:

quote:

4rail psu ust duzey sistemler icin faydali degil. Nvidia veya amd sertifika vermesi hicbirsey degistirmez.
    4rail ust duzey cf sli sistemlerde onerilmiyorn intel bununla ilgili biseyler yayinlamisti. Her railin max amper degeri bellidir. Tek railden cekeyim , diger 3 rail dursun diyemezsiniz. Coklu gpulu sistemlerde psuda yeteri kadar 6pin vga yeterli olmaz molex kullanmak zorunda kalirsiniz. 4rail bi psuda 6/8pinpci, 4pin molex ve 8pin guc girisleri ayri ayri raildir. Pci gucu kartlara baglayip geri kalan pinler icin molexten guc cektiginiz vakit hdd ve diger aygitlarin bagli oldugu railden guc eksiltirsiniz. Stabilite sorunlari olabiliyor. Multi rail kotu degildir. Aksine her railde akim korumasi mevcuttur. Daha guvenli denebilir.
    Cift rail ideal bana gore ama 4 rail gereksiz olur. Aopen psu ornegini verdim. 2 rail bi psu 80plus bronze. Hec uretimi. Xp750den daha iyi bence.

Hadi canım emin misin?nvidia veya ati o sertifikayı laf olsun diye veriyor dimi?ama sen daha iyi bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

quote:

quote:

Hadi canım emin misin?nvidia veya ati o sertifikayı laf olsun diye veriyor dimi?ama sen daha iyi bilirsin

2006da intelin türlü hileyle microsofttan bazı çipsetleri için Windows Vista uyumluluk lisansı alması durumu gibi anladın mı?
    Sonra ne olmuştu binlerce insan isyan etmişti o çipsetlerde Windows Vista düzgün çalışmayınca hatta hiç çalışmayınca.
    sen bilmezsin nforce 3 çipsetli AGP ve AM2 soketli anakartlarda ati x serisi ekran kartları Windows Vistada çakılıyordu. işlemcinin çekirdeğinin birini kapatınca çalışır duruma geliyordu. çip Windows Vista "sertifikalıydı" ama çalışmıyordu.
    Benim ne dedığımı anlayan yok ki. 750watt xilence ile "üst düzey" CF veya SLI sistemler 4 rail olduğundan sorun çıkarır. bunu ben demiyorum çoğu kullanıcı sitelerinde
    belirtiliyor zaten. Single vs multi rail meselesinden de öte 4 rail. çift rail olabilir. sorun değil ama 4 rail tavsiye edilmiyor.

• Emin ol iyi bilirim millet sadece asusu bilip agu derken biz dfi la oc rekoru kırıyordukÖyle 4 rail deyip geçiştirmeyle olmaz o psu kanal basına kaç amper veriyor bu amper sli ve cf için yeterli mı bu önemli ben şimdiye kadar cf&sli yapıp xp750 si elinde patlayan yada yarı yolda kalan görmedim!
  • quote:

Emin ol iyi bilirim millet sadece asusu bilip agu derken biz dfi la oc rekoru kırıyordukÖyle 4 rail deyip geçiştirmeyle olmaz o psu kanal basına kaç amper veriyor bu amper sli ve cf için yeterli mı bu önemli ben şimdiye kadar cf&sli yapıp xp750 si elinde patlayan yada yarı yolda kalan görmedim!

Peki iyi biliyorsan yasinin adami ol. Cocuk gibi postlar kasmayi birak. Bir an 15 yasindasin sandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Emin ol iyi bilirim millet sadece asusu bilip agu derken biz dfi la oc rekoru kırıyordukÖyle 4 rail deyip geçiştirmeyle olmaz o psu kanal basına kaç amper veriyor bu amper sli ve cf için yeterli mı bu önemli ben şimdiye kadar cf&sli yapıp xp750 si elinde patlayan yada yarı yolda kalan görmedim!

Peki iyi biliyorsan yasinin adami ol. Cocuk gibi postlar kasmayi birak. Bir an 15 yasindasin sandim.

Hoppp sen kimsin yaşı başı senden mi öğrenecez düzgün konuş!bu muhabbeti yapanın yaşından asıl ben şüphe ederim şahsiyete dalma uslu uslu forumda takıl !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.