Şimdi Ara

Cooler Master'dan yeni oyuncu faresi: CM Storm Inferno

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• HAF X kasa modelinin Altın sarısı özel bir versiyonunu hazırlayan Cooler Master, sahibi olduğu CM Storm markası altında yeni bir oyuncu faresi sunuyor. MMO (massively multiplayer online) tutkunları için hazırlanan Inferno isimli yeni oyuncu faresi, yüksek netlik, yüksek hassasiyet ve ergonomik kullanım özellikleri dikkate alınarak tasarlanmış. 4000 DPI çözünürlüğünde ikiz lazer sensörüne sahip olan fare, oyun profillerini 128Kb kapasiteli yerleşik hafızasında tutabiliyor. Rapid Fire ve Storm Tactics tuşları da olmak üzere toplamda 11 butona sahip olan fare, bunlardan 9'unun programlanabilmesine olanak tanıyor.

Tepki süresi 1ms olarak açıklanan ve altın kaplı USB konnektöre sahip olan CM Storm Inferno, 60$ seviyesindeki fiyatıyla raflardaki yerini almaya başlıyor.

• off süper yaa:D ele süper oturur bu
  • mükemmel görünüyo
  • beğenmedim
  • Evet güzel görünüyor ama ben yine de Razer derim.
  • Logitech'de kararlıyım :D, CM'ın böyle bir hamle yapması hoşuma gitti ama biraz abartmışlar tasarımı sanki :D
  • Alet ayrıca bir tuşla notebook soğutucusuna dönüşüyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Razer gibi kaliteli hissi oluşturmadı bende.
  • şekil olmuş yani
  • Güzel gibi duruyor ama bence de Logitech
  • Marka ve logoyu Razer yapın kırmızı yerine mavi ışık verin fiyatını 3 kat artar
  • Hocam Mouse Güzel. 2. Sistemimi toplayacağım. bunu alıcam. Cs ciler için ideal. Şuanda kullandığım X7de güzel ancak Buna daha bi kanım ısındı :D
  • Farkı yaratan mouse değil onu kullanandır ama soyle bi mouse olsada fena olmaz
    kullandıgım en pahalı mouse
    LiNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgoisTe91 -- 22 Kasım 2010; 7:52:26 >
  • ben aldım kullanm olsun rahatlık olsun süper hemen farkedersınız zaten kalıtesı super mause pad hedıyelı aldım o mause pad de super 2 lı oldu tavsıyee ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben aldım kullanm olsun rahatlık olsun süper hemen farkedersınız zaten kalıtesı super mause pad hedıyelı aldım o mause pad de super 2 lı oldu tavsıyee ederım

Teşekkürler, almadan önce bayaa bi araştırmışsınız ama belli :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.