Şimdi Ara

Cooler Master 650W PSU (CW Sesi Var) / High Power 600W (Arızalı) PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1. Ürün: Cooler Master 650W Psu. 2 adet 12v kanaldan 18A+18A toplamda 36A güç vermektedir. PSU da cw sesi mevcuttu. Üzerindeki iki adet yüksek kondansatorlerden birisi hafif sişmişti. Soktum ve değerine baktım değeri çok düşük çıktı. Aynı değerde kondansator Türkiye de bulamadım. Çinden (aliexpress vs..) araştırdım ama üzerindeki 250v 1200 uf kondansator 25mm çapta olduğu için 25 mm çapında kondansator bulamadım. 35mm vardı genelde ama devreye yan yana iki tane 35 mm sığmadığı için almadım. Devrede kondansatorler seri bağlanmış şekilde olduğundan en yakın muadili olan 220v 1200uf 25x50 mm çapında kondansator taktım. Psu nün bütün değerleri multimtere ile ölçüm, stabil ve doğru degerdedir. Ancak psu calismiyorken prize takılı olduğunda cw sesi gelmektedir. Çalışınca ses gelmiyor. Tabi yük altında hiç denemedim. Üzerinden çıkan kondansatorler de mevcut. Onları da göndereceğim. Bu şekilde satılıktır. Açıkça bütün işlemlerini anlattım. Psu da 1 adet 24 pin, 1 adet 6 pin ve 1 adet 8 pin cpu, 1adet 8 pin vga, 2+2 şeklinde 4 adet Sata, 2+2 4 adet şeklinde molex bağlantıları vardır. İstediğim fiyat: 200 TL.

2. Ürün: High Power 600w psu. Psu da mevcut olan büyük kondansator ve yanındaki 8 bacaklı mosfet benzeri (tam ne olduğunu bilmiyorum) eleman arizalidir. Bilgisayar açılacağı anda pat sesi verip bu elemanlar yanmıştır. Hiçbir müdahale yapılmamıştır. Hiç sokulmemisti etiketini ben açıp soktum. Icerisini görmek için söktüm. Hiçbir müdahale yapmadan geri kapattım. Bu iki eleman değişince sorunsuz çalışacağını düşünüyorum. Psuda 24 pin, 1 adet 6 ve 1 adet 8 pin cpu, 1 adet 6 ve 1 adet 8 pin vga, 3 +3 adet toplam 6 adet Sata, 3+3 adet toplam 6 adet molex bağlantısı vardır.

İstediğim fiyat 100 tl dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrimax -- 11 Haziran 2021; 10:23:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1200uf 250v yerine 1500uf kullanabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700w yada 1000w power
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.