Şimdi Ara

Cool & Quiet 3dMark Skorunu düşürüyor (Çözüm mevcut) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, bu programla ilgili ayrı bir konu başlığı açtım. İlgilenenler oradan devam edebilir. Yardımcı olmaya calısırım elimden geldigince.

http://forum.donanimhaber.com/m_31611446/mpage_1/key_//tm.htm#31611446
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Hehe tabi tabi aç, su yakmıyor, hele X3 aman.

Nedir bu sendeki güç tüketiminde tasarruf çılgınlığı anlayamadım. Kendi içinde de tutarsızsın. Ben çoğunlukla standart hızında kullanıyorum sen de 3400 de kullanıyor muşun. Aşağı yukarı aynıdır heralde tüketim. El yordamı ile ekonomik mod pratik değil onu da kabul ediyorum yani. Amacım da burda otomatiğe bağlamak.

Bu arada win installer ile de atamadım. Format zamanı yakındır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Hehe tabi tabi aç, su yakmıyor, hele X3 aman.

Nedir bu sendeki güç tüketiminde tasarruf çılgınlığı anlayamadım. Kendi içinde de tutarsızsın. Ben çoğunlukla standart hızında kullanıyorum sen de 3400 de kullanıyor muşun. Aşağı yukarı aynıdır heralde tüketim. El yordamı ile ekonomik mod pratik değil onu da kabul ediyorum yani. Amacım da burda otomatiğe bağlamak.

Bu arada win installer ile de atamadım. Format zamanı yakındır.

Tasarruf çılgınlığı tabiki elektrik faturasından kaynaklanıyor :) Tutarsız derken??? ben buna tutumluluk diyorum. Güç tüketimi de,voltaj vermeden 3 ghzde çalıştırıyorum,3 ghzlik 8000 serisi ile bile yaklaşık %30 fark var.

• 3000e çekmişsin. 3400 demiştin, hatta 4000 demiştin Tutarsız derken kastettiğim buydu. Tutumluluk ayrı bir olgu. Inteller nispeten ekonomik. Ama hızaştırınca ekonomik işlemci kalmıyor ortada. Güç kaynağını değiştir, moitör de lcd ye geç. Biraz da onlardan ekonomi yap, ha bire hızdan kesiyorsun
  • O hızlar genelde test içindi, voltaj vermeye filan kesinlikle karşıyım zaten,vermeden 3,3 ghzde ve 5-6 watt artışdadır,oc aradaki fark gene minimum aynı çizgide yükseliyor, sonuçda aynı şey yükek tüketen gene yüksek tüketiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.