Şimdi Ara

Çookk eski playerim yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunun gerçekten çok eski oyuncusuyum daha dummy ler yoktu skill rank sınır yoktu bir sürü şey eklendi oyuna lvl sınırı çok azdı millet 10 lvl de trans oluyordu zamanla gelişti oyun 3 sene önce de bringer dim sonra hesabım banlandı arkadaşlar oyunun çok değiştiğini yeni sv gelmisti ben banlandığımda red moon orası gelince oyun değişti dedi şu an başlasam oyuna eski zevki alabilir miyim kısaca oyun saçma sapan bir aldı mı ??



  • kingking59 K kullanıcısına yanıt
    Bende 2008 ocak ayında başlamıştım dediğin gibi skill kasmak eziyetti o zamanlar magic ve sword ayrı kasılırdı transa,lvl kısıtlamasıda yoktu trans için skill çevirici vardı magicin vuruşlarını sword kasmak için vevirirdik hızlı skill kasalım diye.Giyerdik full skill+ veren giysileri shodowtit bluestin fln portluxde golemlerde kasardık 8 sene içinde çok bıraktım oyunu 2-3 er yıl ara verdim hep hiç hile kullanmadım bu yüzdende ilk çarım 130 da kalmıştır 8 seneden beri (Wa) e tabi pekte sevmezdim kalabalığı hep tek takıldım solo severdim bir yrden sonrada bilirsinki cabal solo çekilmiyor olmuyo yani 8 sene içinde başka çarlarda kastım wi fa fs fb kullandıgım çar 171 lvl FS şuan jüpiter deyim gelelim senin soruna dostum zevk alabilirmisin oyundan tabiki alirsin fakat eskisi kadar olmayacak 200 190 lvl den geçilmiyor itemlerin değeri kalmadı değerli olanlarda çok uçuk rakamlarda yani ucuz pahalı arası yok neredeyse ya uçurum ya en dip çöp itemler hiç değişmeyen upgrade coreler peynir ekmek gibi gidiyo her zamanki gibi dungeonlardan adam akıllı birşey çıkmıyo en babalarına girmen lazım onun içinde 4-5 kişi online olman lazım ki son dg bir clan dolusu adam istiyo felaket birşey :) (eod b3f ) mitrilin üstüne çok giysi çıktı archidium dreiframe palladium fln ama daha paladıum göremedim pazarda craft değişti vb bir çok şey eskileri hatırlıyorumda +7 osmiumlar efsaneydi 1 saat milletin üstünü izlerdik tplanipta bi skill şow olur herkez imrenerek izlerdi ee tabi kolay değil dual trans olmak veya trans daha uzarrr gidr :)) noktalama adına birşey yok bu arada kusruma bakma
  • Zamanında amp basili osmium force bladerla herkesi keserdim yıl 2007 :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goruyorum ve artiriyorum ilk hesabim 2006daydi :D acikcasi zevk alabilcegini hic sanmiyorum, ben arada bir girip bakiyorum. yeni bir umutla duzelmis mi diye. ama ayni tas ayni hamam:)
  • Yunus Emre,
    ben de o zamanlar oynuyordum,
    Jüpiter serveri...
    critical ring +2, ring of luck +2 'leri parçalardık o zamanlar, değeri etkisi bilinmezdi :)

    ben halâ girip geziyorum, bir görev yapıp çıkıyım...

    eskilerden kimseleri göremiyorum malesef...
  • Konu olmuş tam 1 sene ama bugün tesadüfen youtube da bir video görüp icerlendim.

    Bir ara steam üzerinden oynamıştım tekrardan, belki fa ya gelen nerf duzelmistir diye. Ama yok , halen Heal sonrası bekliyor. O gün yani nerfin geldiği gün Cabal benim için amaç değil araç olmuştu. 70 lvl de dual trans olup, iceworld de ne adam pataklardim güzel dişi FA ile.

    Bir arada korede demiştim. Dash fade ,buff , de-buff combo da basiliyordu. EU ya belki o gelmiştir dedim, onu da getirmemisler.

    Şu yukarıda ki olay gelsin, yine başlarım Cabala.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.