Şimdi Ara

Çook kararsızım YARDIM !!! bravo- aveo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahin_ozn

quote:

Orijinalden alıntı: delidolu40

bravo hic biryere dusmez merak etmeyin.bravoyu binen kullanan bilir.en iyi fp aracidir. tartisilamazzzzzzzzz.alacak arkadas sinif segment farketmez dedigi icin tartismaya acilmis konu

sağolasın bırader agzına sağlık tek sen anladın :) çook çook tşk ederim ;)

kardesim bravoyu al bu fiyata ne kadar mukemmel bir performans aldigini basa basa gor.makina basinca gidiyor sakin devirde cimrilesiyor agirligiyla goz doldurup guven veriyor ust sinif arac hissi uyandiriyor inan bana aveo yanindan gecemez.ona kotu diyemem ben de test ettim ama ucurum var arada.ben cooooooook memnumum.hele birde beyaz bulursan varya,off of. fiyat ne verdiler bu arafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralıkta yenı aveo aldım çok memnunuz ama bravoda fıatın en beğendiğim aracı tıp bence aveo sedandan ıyı. Yalnız chevrolet ıyı ındırım yapıyor. Ltz ıcın lıste fıyatından asagıda fıyat alırsınız ben sedan ls dızel aveoyu 33 e aldım aralıkta suan kaça bırakırlar bılmıyorum ama o zaman ıyı bı rakamdı.
  • quote:

quote:

quote:

bravo hic biryere dusmez merak etmeyin.bravoyu binen kullanan bilir.en iyi fp aracidir. tartisilamazzzzzzzzz.alacak arkadas sinif segment farketmez dedigi icin tartismaya acilmis konu

sağolasın bırader agzına sağlık tek sen anladın :) çook çook tşk ederim ;)

kardesim bravoyu al bu fiyata ne kadar mukemmel bir performans aldigini basa basa gor.makina basinca gidiyor sakin devirde cimrilesiyor agirligiyla goz doldurup guven veriyor ust sinif arac hissi uyandiriyor inan bana aveo yanindan gecemez.ona kotu diyemem ben de test ettim ama ucurum var arada.ben cooooooook memnumum.hele birde beyaz bulursan varya,off of. fiyat ne verdiler bu arafa

pm den mesaj attım,dönersenız sevınırım ;)daha bı fıyat almadım her sey yenı gelıstı bi de siz değerli arkadaşlara soruyum dedım :)

• su aveo bravo ile karsılastırılır oldu ya ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Bravo nun iç mekanı daha kalitelidir.
    Aveo daha güvenlidir
    Aveo nun yol tutuşu daha iyidir, oturaklıdır, sürerken güven verir
    Aveo daha donanımlıdır (bravonun donanımlarını tam bilmiyorum fakat aveo LTZ de yok yok. sırf bu yüzden bile alınabilinir.
    motor olarak ikisi de multijet, güzeldir
    Bravo tasarım olarak iyidir
    Aveo SEDAN arka tasarımı pek iyi degildir (göz alısınca güzel geliyor yine de) ön tasarımı tartışmasız iyidir

şunu unutmayın, fiat sürerken klasik bir fiat sürüşü yapcaksınız (kötü demiyorum kesinlikle), fakat yeni aveo sürerken GM'in arabanın mühendisliğini, aerodinemiğini ne kadar iyi yaptığını düşünüp zevk alcaksınız.
    ve kesinlikle iki aracı da test sürüşü yapın.

ben olsam bu fanatik halimle () ikilemde kalırdım yeni aveo mu yoksa bravo mu diye. çünkü bravo yu beğeniyorum gerçekten güzel bir araba. fakat sonuç olarak yeni aveo LTZ yi gözüm kapalı alırdım.

Çook kararsızım YARDIM !!! bravo- aveo  Çook kararsızım YARDIM !!! bravo- aveo

hocam gm arabası ama altı üstü aveo işte b segmenti bi araba sanki mübarek impala

• Eveeet bir sonraki levela geçebiliriz.
    Aveo mu 1.16D mi? (Tabiki Aveo da neden işte =) )
  • Bravo denir bu karsilastirmada ama almadan once 2 aracida iyice incele.Bravonun arkasi cok dar gelmisti bana mesela,ayrica arada 10bin tl gibi bir fark var bunuda goz onunde bulundur.Bravodan baska C segmenti araclarinada bak
  • Orijinalden alıntı: `bELa

şunu unutmayın, fiat sürerken klasik bir fiat sürüşü yapcaksınız (kötü demiyorum kesinlikle), fakat yeni aveo sürerken GM'in arabanın mühendisliğini, aerodinemiğini ne kadar iyi yaptığını düşünüp zevk alcaksınız.

ben olsam bu fanatik halimle () ikilemde kalırdım yeni aveo mu yoksa bravo mu diye. çünkü bravo yu beğeniyorum gerçekten güzel bir araba. fakat sonuç olarak yeni aveo LTZ yi gözüm kapalı alırdım.

en çok katıldıklarım bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

bu seçim bravoya hakaret gibi.2,5 yıl bravo kullandım.otomatiğe geçiş için satmak zorunda kaldım.braoyu anca golfle karşılaştırabilirsin.sana golf mü aveo mu desem sen ne cevap verirdin?bunu düşünürek tercihte bulun

farketmezki bela için, o yine aveo der
  • Aralarında Toros dağları var desem az olur.Tabii ki Bravo.
  • adamlar kasıp aveoyu prestijli sınıfa sokmak istiyorlar, komik
  • quote:

Aveo daha güvenlidir
    Aveo daha donanımlıdır (bravonun donanımlarını tam bilmiyorum fakat aveo LTZ de yok yok. sırf bu yüzden bile alınabilinir.
    Aveo SEDAN arka tasarımı pek iyi degildir (göz alısınca güzel geliyor yine de) ön tasarımı tartışmasız iyidir

Yuh be kardesim. Yanlis anlama da bu mesajlarin cidden cok itici.

sakin tavrina ve seviyeli yorumlarina saygim var ama su yorumlarda biraz mantik olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Aveo daha güvenlidir

Yuh be kardesim. Yanlis anlama da bu mesajlarin cidden cok itici.

sakin tavrina ve seviyeli yorumlarina saygim var ama su yorumlarda biraz mantik olsun.

Bir insanın tüm mesajları mı mantık dışı olur.

quote:

fakat yeni aveo sürerken GM'in arabanın mühendisliğini, aerodinemiğini ne kadar iyi yaptığını düşünüp zevk alcaksınız.

Mübarek Aveo değil Aventador

• Bunların Fiat anlayışı hala Siena falan döneminde kaldı diye düşünüyorum. Hayır o dönemlerde de Marea gibi bir faktör vardı. Hiç mi haberiniz yok bu arabalardan be kardeşim. Marea'nın M'si hakkında fikir sahibi mi acaba?

GM arabası dediği araç bizim bildiğimiz B segmentinin orta hallisi Corsa ile aynı platformu paylaşıyor. Bravo'nun platform kardeşi ise Lancia Delta. Delta kardeşim Delta. Aradaki uçuruma bak.

Neymiş? GM arabasına biniyoruz diye psikolojik tatmin yaşayacakmışız.

Aveo'yu bilmiyorum ama benim 96 temelli 2004 model Marea'm bile yüksek hızlarda Opel Corsa'dan daha stabil ve daha güven verici. Yüksek hızlarda Marea'nın kabininde oturmak net daha güven verici.

Bunu tartışmam bile.

Ama adam buraya geliyor ve klasik Fiat sürüşü diye bir şeyler yazıyor.

Neymiş şu klasik Fiat sürüşü? Bir tarifini alabilir miyiz kendisinden?

• araçlardan biri 30000' tlden başlıyor diğeri 42000'TL den.

aveoyu puanlasak örneğin 100 versek harcanan bir TL için 0.0033 yapar

bravoya 130 versek aynı hesapla 0.0030 yapar. ufak farkla aveonun altında kaldı.

yani aveonun puanı 100 olduğu varsayımsal bir durumda bravonun puanı 130'dan fazladır diyebiliyorsanız. bravo alın diyemiyorsanız aveo.

aynı hesabı kendiniz puanlama yaparak gerçekleştirebilirsiniz. test sürüşü gerçekleştirin.

araçlar için 10 tane kriter belirleyin.(İç tasarım dış tasarım, sürüş vs.)
    10 kriter için her araca 10 üzerinden puanlar verin(iç tasarım 6, dış tasarım 7 gibi)

sonra her iki araç için elde ettiğiniz skorları araçların fiyatına bölün. büyük çıkanı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artentreri -- 27 Nisan 2012; 0:29:23 >
  • Bu arada ekleyeyim Bravo yanlış hatırlamıyorsam ya 2008 ya 2009'da çıktı.Çıktığı sene çoğu rakibinden çok daha ilgi çekici, kaliteli bir araçtı.Şuan karşılaştırılan rakiplerinin neredeyse hepsi ondan daha sonra çıkmış veya yeni kasa değiştirmiş araçlar.Hoş, Aveo rakibi dahi değil.Segmentinin ortalamasında bir araç.Hatta Fiat grubundan Bravo'yu geçtim, Aveo, Punto'yu bile aşmış bir araç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 27 Nisan 2012; 0:28:41 >
  • Elemanı linç ettiniz ya:)
    adam yazmaz da oldu üstelemeyin daha :)
  • arkadaşlar konu cook farklı yere kaydı .hemen düzeltme yapıyım cook sınırlendım yazılanlara... aveo b segmentı ve full donanımlı bı arac ,bravo ıse c segmentı gayet donanımlı bı arac. ıkısı de kendı serılerınde tercıh edılebılınecek araçlar . asıl konumun baslıgı su olmalıydı aslında: 10 lıralık fark var ,butcemı zorlamam gerekıyor ve bı de bravonun yakıt durumu endıselendırıyor . dıosanız kı bravo ıdeal yakıyo(kullanıcılar verılerı paylassın)aveoya göre ,10 bın helal olsun bravoya . . .eger kı fazla gelırse yakıt durumu hem butcemı zorlamıcam hemde yakıt tasam olmıcak . . . AYRICA BIR BRAVA KULLANICI OLARAK ,KESINLIKLE SAHSIM ADINA BRAVO YA HAKARET SAYILABILECEK BISEY SOLEMEDIM YAPMADIM .EVET GOZUME BELA KARDESIMIZINDE AVEO FANATIKLIGI CARPTI

konuyu duzellttım arkadaslar buna göre görüş belirtirsenız sevınırım . . .saygılar. . .

• quote:

arkadaşlar konu cook farklı yere kaydı .hemen düzeltme yapıyım cook sınırlendım yazılanlara... aveo b segmentı ve full donanımlı bı arac ,bravo ıse c segmentı gayet donanımlı bı arac. ıkısı de kendı serılerınde tercıh edılebılınecek araçlar . asıl konumun baslıgı su olmalıydı aslında: 10 lıralık fark var ,butcemı zorlamam gerekıyor ve bı de bravonun yakıt durumu endıselendırıyor . dıosanız kı bravo ıdeal yakıyo(kullanıcılar verılerı paylassın)aveoya göre ,10 bın helal olsun bravoya . . .eger kı fazla gelırse yakıt durumu hem butcemı zorlamıcam hemde yakıt tasam olmıcak . . . AYRICA BIR BRAVA KULLANICI OLARAK ,KESINLIKLE SAHSIM ADINA BRAVO YA HAKARET SAYILABILECEK BISEY SOLEMEDIM YAPMADIM .EVET GOZUME BELA KARDESIMIZINDE AVEO FANATIKLIGI CARPTI

konuyu duzellttım arkadaslar buna göre görüş belirtirsenız sevınırım . . .saygılar. . .

Bravonun yakıtı çok değil dizel araç sonuçta ve yüksek teknoloji ürünü.
    Bunu düşünürsen iş tam farklı yerlere kayar.
    Bütçeni zorlama olayına gelince o senin cebinin bileceği iş.
    Tabi bu mazot olayında değil.1 litre fazla yakıyor diye bravodan vazgeçilmez en başta.
    O zaman buraya bravo vs aveo değil de şu kadar param var aveo alabiliyorum ama kendimi kastırır şu kadar koyarsam bravo alıyorum yazarsın,millet de gerilmez böylelikle.
    Tabi o zaman da sana öneri üst segment araba alınabiliyorken alt segmente para verilmez diye gelecek,ve sen de yine aynı yere varacaksın.
    O açıdan görüş bekleme bence artık,bravo alabilen adam parayı basar alır.
    finish.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Nisan 2012; 0:43:32 >

• quote:

arkadaşlar konu cook farklı yere kaydı .hemen düzeltme yapıyım cook sınırlendım yazılanlara... aveo b segmentı ve full donanımlı bı arac ,bravo ıse c segmentı gayet donanımlı bı arac. ıkısı de kendı serılerınde tercıh edılebılınecek araçlar . asıl konumun baslıgı su olmalıydı aslında: 10 lıralık fark var ,butcemı zorlamam gerekıyor ve bı de bravonun yakıt durumu endıselendırıyor . dıosanız kı bravo ıdeal yakıyo(kullanıcılar verılerı paylassın)aveoya göre ,10 bın helal olsun bravoya . . .eger kı fazla gelırse yakıt durumu hem butcemı zorlamıcam hemde yakıt tasam olmıcak . . . AYRICA BIR BRAVA KULLANICI OLARAK ,KESINLIKLE SAHSIM ADINA BRAVO YA HAKARET SAYILABILECEK BISEY SOLEMEDIM YAPMADIM .EVET GOZUME BELA KARDESIMIZINDE AVEO FANATIKLIGI CARPTI

kesinlikle en ufak bir aveo fanatikliği yapmadan yorum yaptım.

ki belirttim, aveoyu çok beğendiğim halde, ikisi arasında ikilemde kalırdım diye.

olan neyse onu yazdım, bütçeni zorlayabiliyosan bravo al alınmıcak bir araç kesinlikle degil. sadece aveo da yabana atılcak bir araç degil kesinlikle. ve kesinlikle forumdaki aveo düşmanlarının söylediği gibi bravo ile kıyaslanamıcak araç degil. bravo ile gayette kıyaslanır. ki ben üstte kıyasladım artılarını eksilerini objektif bir sekilde yazdım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.