Şimdi Ara

Çook Çook Önemli TÜRKLERİN AYIBI !!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatihbr

"bu item senden daha degerli" :(( gercekten cok kotu bir sey:(((

sen bunu soyleyen pici bul ben onun a....ını her gordugumde ......................... sen canını sıkma
  • ah bi bulabilsem ben ..... yapacamda yok amk yok
    zuzumtr die bi ark basta .otluk yapti vermem falan yapti yeniceri ye soleyince mecbur verdi ama obur turku bi bulursam .ikicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbr

ah bi bulabilsem ben ..... yapacamda yok amk yok
    zuzumtr die bi ark basta .otluk yapti vermem falan yapti yeniceri ye soleyince mecbur verdi ama obur turku bi bulursam .ikicem

ya olm senin yuzunden sinirim sinirimi yiyo sen msn e bi girsene olm o p.ç. bulmadan ban uyku yok daha
  • ilginçtir benimde başıma şöyle bir olay geldi (nightmare 30x) adamın biri elinde enchant armor b var doom heavye basamiyom diyor, git token to enchant yap diyom (ingilizce), olur diyom yok olmuyor diyor, ver ak ben basim dedim herif üstünü başını çıkardı verdi itemları, bastım enchanti verdim elemana geri itemları, allah razı olsun dedi, sordum herif yeni gineliymiş, ben bu işten bişe anlamadım bu güven nedir böyle adamdaki, türkün türke güveni kalmadığı şu devirde, çok yazık Twinssoul 'a yapılan yamuğu kınıyorum
  • o bu diilde bu dragonda oynayan turklerin sayısı pek fazla değil heralde ya :D ah ne gusel ne gusel :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: aflatoxin

ilginçtir benimde başıma şöyle bir olay geldi (nightmare 30x) adamın biri elinde enchant armor b var doom heavye basamiyom diyor, git token to enchant yap diyom (ingilizce), olur diyom yok olmuyor diyor, ver ak ben basim dedim herif üstünü başını çıkardı verdi itemları, bastım enchanti verdim elemana geri itemları, allah razı olsun dedi, sordum herif yeni gineliymiş, ben bu işten bişe anlamadım bu güven nedir böyle adamdaki, türkün türke güveni kalmadığı şu devirde, çok yazık Twinssoul 'a yapılan yamuğu kınıyorum

ya keşke bir daha başkasına item verme fln deseydin. adamın itemlar şimdiye gitmiştir belkide

• quote:

Orjinalden alıntı: SustaiNCntRL

o bu diilde bu dragonda oynayan turklerin sayısı pek fazla değil heralde ya :D ah ne gusel ne gusel :D

nerde o sans bir ton türk var çoguda serefiz adamlar birde klanlarina turk bayragi koyuyorlar sirf bizide bunlardan sanmasinlar diye turk bayragi koymuyorum klanima
  • quote:

Orjinalden alıntı: Twinssoul

arkadaşlar 1 yıldır oynadıgım lineage 2 oyununda şimdiye kadar TURK yardımcısı oldum adena verdim setler verdim. ama bu kesin hep millet ne güzel kazıkladım dedi belki içinde yinede yardımcı oldum 30 lvlde partye aldım saatlerce kasıp 54 yaptığım oldu TURKEY clanını ayyıldızlı bayrağıyla rusları kestim . ama yine TURKLERDEN KAZIK YEDİM........

titandayım ve diğer extreme serverlerindayım. ama bukadarda yapılmazki her slm verendende kazık yenmezki bu ne kardesim ya...

az önce şeref siz in bir titanda Yüz karası elfolant nickli yardım istedi yine onada kostum oda teşekkür olarak elindeki + basayım dedi bende vermem dedim vermice zaten dedi giranda tenhaya dittik %$ sembollerini tıkla yere at al dedi yaptım sonra bütün param ve setlerim kayboldu ....

acoontu ver getirecem dedi verdim sonuç simdi 15 tane charim donla duruyor. bundan sonra endime geldikten sonra slm verini kesmeyen ne olsun bu ne kardeşim be. elin yunanına zor durumdayken yardım ettim heal attım diye adam setler hediye ediyo TURKe yardımcı oluyorsun oyunda donla kalıyorsun .... EMEHE SAYGI DUYAN HERKESİ TURKTEN UZAK DURMAYA CAĞİRİYORUM

Günaydın

Kardeşim gerçek hayatta hepimizin özünde milliyetçilik var ama senin de haykırışından görüldüğü gibi bunu oyuna yansıtmamak lazım. Dediğin gibi Yunanlar, oyundaki Türkler'in çoğundan daha insani. Bizimkiler arkadaşlarıyla buluşup "MUHAHAHAHA bugün 10 tane yunan kestik zuhahahah" veya "Olum var ya bi silah yapmışım(çalmışım) görsen..." gibi konuşma derdindeler. Her konuda olduğu gibi L2'de de kısa yoldan köşe dönme peşindeyiz .

Neyse kardeşim geçmiş olsun. O ŞEREFSİZ ve onun gibi ŞEREFSİZLERİ de burdan kınıyorum!!! Oyun deyip geçme bence

KUL HAKKI KUL HAKKIDIR

• ewt ya bnm de 3 kere charlarımı soydular (kendi arkadaslarım) 72 lvl bishop 75 lvl TH 75 lvl sps 74 lvl hawkeye ve lvl 76 sph gitti we uzerlerinde cok degerli itemler wardı yunanlılarla ark oldum sonra adam bna acc i ni werdi ben de ona werdim hic bi sey de yapmadı acc i ma ama kendi ark larım bni soydu adam bana +25 bow unu weriodu ama biz kendi kendimizi batırıyoruz dusmana gerek yok kendimiz birbirimize dusmanız zaten

• şerefsizler... Türk olmasaydım tüm türklerden nefret ederdim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalic_wampire

quote:

Orjinalden alıntı: Soad

Eyyyvah sen yandın olum elfolant işe yaramaz kafanı sokacam monitörüne sırf sen kesmek için extreme e başlıcam varya hayatını kaydırcam olum

ne olacak kkesince kendini tatmin mi etceksin ben bu olayı anlamiyorum olum sen beni kestimn bende seni kescem!

o is ole olmaz direk gidip agiz burun girisceksin

Bende sadece kescem demedim o işe yaramaz kafanı monitöre geçircem dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchEnemy -- 29 Haziran 2006; 20:54:19 >
  • Giranda itemlere bakınıyodum ucuz bişi bulursam alim die derken bu elfolant pisliği genele yazdı elindeki silaha + basmak isteyene yardım edilir die. Bende buna pm attim gel bana yardim et dedim. Sonra buna parti attim yan yana geldik (cemalini gördüm şimdi ben bu mikrobun sınıfı s, elinde de bi kitapla dolanıyo kozmonot. Mal deyneği adam ya git önce kendine iyi bi silah basda milleti öyle inandırmaya çalış neyse) ben buna başladım ana avrat girmeye bu neye uğradığına şaşırdı Sonra dedi tamam haklısın gibilerinden ayak yapmaya başladı (seni her gördüğüm yerde tıktıklayacam sana dedim ) Sonra tamam gel az dedi (beni giranın çıkış kapısına götürmeye çalışıyodu, bu demek oluyoki bu soygun işini şehrin içinde yada çok kalabalık mekanlarda yapamıyo ) kaybol felan derken bu bu sefer beni gaza getirmeye çalıştı hadi gel öldür bakalım felan filan. Bu canlıyla sözlü muhatap olmayın onu görünce üstünüzü bosaltın pk olun

• quote:

Orjinalden alıntı: SustaiNCntRL

o bu diilde bu dragonda oynayan turklerin sayısı pek fazla değil heralde ya :D ah ne gusel ne gusel :D

sen oyle san oyle o.ç ları var ki adamı oyundan soguturlar sırf bunun için server bile değişecem turkun az oldugu bi server bilen varsa yazsın dragon serverin ilklerindenim yani turk olarak o sıra cok kişi yoktu olanlarda cogu zaten tanıdık arkadaslardı ne zaman turk cogaldı o zaman oyun bok oldu bu dragon serverin tanıtımını yapan turklere beddua ediyorum
  • BnB biçilmiş kaftan hiç turk yok aksine yunanli var
  • arkadaşım okudum ve sana 3. şey solemek istiyorum alınma ama cok safmışsın
    1. olarak asla accni verme
    2. olarak yere at al numaraları cok eski numaralar sen hala yiyomusu :) ozaman doal cok kazıklancan
    3. olarak Her Türk ole deil senin şansına diyim ne diyeyim
    son olarakta bide Trade ekranına gelirsin adam mesela Duskı koyar sonra cancel atar :D sen tabi ucuza alacam yada Dusk alacam die sevinirsin acele edersin adam cok benzeyen bi shield vardi
    duska adını hatırlamıom ama onu koyar sen hemen parayı koyarsın .) dusk alacam die basarsın kazıklanırsın biras dikkat birasda :) gözün acık olsun yoksa sen bu oyunu yakında bırakırsın ;) ben bu dusk taktigiyle yani ornek verdim ama boyle kazıklanan gordum hemde baya bi :D extremede oynayan biri yine hero olmaya urasiodu adamalr donateyle aldıgı itemi :D sen TRadele dragoniclerle nice +9 +16larla alabilirmisin :D oda kazıklandı hero olayım derken dancik 1-2kk etmicek iteme cıplak kaldı ne gülmüştüm zaten kıl biriydi hafif puhahahah

• tam okumamıstım sadece en üsttü okumustum bunları diyen boyle Turklugu Türkleri rezil edenler 9-14 yaşı arası afacanlardır zaten daha büyükse utansın sonra bizde deriz Yunanlıların hepsi şerefsiz adamlar Türklere tabi kıl olur bi Türk gidio adamı delirtio Turkluge yakısmayan davranıslar sozler soyluo sonra bizde Tüm yunan olsun dier Irkları kötülüoz tamam onlarında cogu veya bi kısmı ................ ama hepside deil neyse demek istedigim bu tarz Turkleri Turklugu lekeleyen kişilere yapacagınız en iyi sey cevrenizdeyse temiz bi :D sopa olur bence en iyi çözüm başka Türlü akıllanmaz bunlar :D zaten küçük cocukalr genelde büyüklere konuşmaya dahi uraşmayın zaten öküz oldugu her halinden belli anlamaz sizi hiç bi türlü dövsenizde sövsenizde akıllanmaz (sözlerimden cok yanlış anlamlar cıkarbilirsiniz kötü yorum anlıyorsanız yada bana kızacak bişi anlıyorsanız demekki dediklerimi yanlış anladınız)

• aynen delamis sana katılıyorum .. benden bir yunan accimi istemisti bende guvenip vermistim vee hicbirsey yapmadi (ama kendi arkadasim olsa kesin soyarlardi) sonra oo adam baktim benim yanımda beni kolluyor (arkadaslarim olsa kacarlardi ) yane biz kendi kendimizin dusmanıyız... herkes kendi cikari pesinde + bana dokunmayan yılan bein yasasindalar (oyun icinde bole olanlara diyorum )
  • Aksi görüş ispatlamak için değil sadece konu olduğu için belirteyim dedim; bugüne kadar bir sürü yabancıdan acc aldım görevlerini vs yapıp teslim ettim. Diğer arkadaşlardan da aynısını beklerdim. Ucuz oyunlarla şerefsiz durumuna düşmeyin L2 severler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eksenelgerilme

şerefsizler... Türk olmasaydım tüm türklerden nefret ederdim..

• bence turkler fazlasiyla bulundu bu serverda bence hata yapani banlatmak sart ama daha gm ile bir kere bile konusmuslugum yok bu calma calinma kufur ve benzeri olaylrini gm ye nasil anlatabilirim ve ya nasil ceza ve benzeri seyleri izah edebilirim yaerdim edermisiniz bu konuda bana ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.