Şimdi Ara

Çook Çook Önemli TÜRKLERİN AYIBI !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türklere neden yardIm etmediğimin en açık örneği. bunun gibi ib... yüzünden kıymetli arkada$larada yardIm edemiyorum
  • Çok ayıp etmiş ya.. Oyun öyle bir oyun ki; insanlar karakterlerini sergiliyorlar..
  • Neden direk kesmiyorsunuz? Oyunu bilmiyorum ama, alıp gidiyormu öylece?
  • quote:

Orjinalden alıntı: denoo

Neden direk kesmiyorsunuz? Oyunu bilmiyorum ama, alıp gidiyormu öylece?

bulsam kesecem zaten bu arkadaş nerelerde takılıo acaba leveli falan kaçtı twinssoul kardeş bir bilgi verebilirmisin??
  • YA MİLLLET AZMIŞ AZMIŞ YA KENDİME BİR DESTEK ACC Sİ KURUYORDUM (ALLAHTAN DAHA BİŞEY KOYMAMİŞTİM)
    EX.GROUND DA BİRAKTİGİM KARAKTERİMİ HUNTER VİLLAGEYE GÖTÜRMÜŞLER ÜZERİNDEKİ D TOP MİHRİL SET VE +1 D TOP BOOK U ÇALMİSLAR KASASİNDA DURAN NO GRADE SETE DOKANMAMİŞLAR BANADA SAOLSUNLAR 0 ADENA BİRAKMİŞLAR AMA KASASİNDAKİ HEAL,HASTE VB POTLARA DOKANMAMİŞLAR BEN BU KARAKTERLERİ DELETELEYECEGİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soad

Eyyyvah sen yandın olum elfolant işe yaramaz kafanı sokacam monitörüne sırf sen kesmek için extreme e başlıcam varya hayatını kaydırcam olum

ne olacak kkesince kendini tatmin mi etceksin ben bu olayı anlamiyorum olum sen beni kestimn bende seni kescem!

o is ole olmaz direk gidip agiz burun girisceksin
  • yav bu adamın lvlini bilen birisi varmı bölelerin ta töbe töbe allahım ya gecenlerde biripara istedi bende verdim paramın bir bölümünü verdim. sora adam geldi. üzerinde d grade olana dam giydi a gradeleri ben c yim ozman. karşılık veremeden herif kesti beni. sora enayi diyip başkalarını kesmeye başladı ya böle insanlarla mı uğraşcaz oyundamı zevk alıcaz a.q
  • Knightı bırakmamızın nedeni zate Türk kardeşlerimizdi...Geçmiş olsun kardeş Bu arada..Oyun içinde acountu Nasıl çalıyorlar veya hacklenmemek için Ne yapmamız gerekiyor aydınlatırmısınız..Teşekkürler
  • birebir tanimadığınız ya da önceden karşılıksız yardımını görmediğiniz birine yardım etmeyin derim... Sırf işi düştüğünde slm verenlerdense aman aman... şimdiye kadar yardım ettiğim biri partiye almayınca banada ana avrat küfür etmişti... ama çok kötü kovaladım arkasına bakmadan kaçtı.. böyle şerefsizlerin olduğu bir ortamda , gerçekten iyi niyetli olanlar gözden kaçıyor onlara yazık oluyor....
  • şimdi türklerden nefret ediorum diicem bana kızıcaksınız alın işte şekil 1a ulan bi yabancıya yardım ettiinde teşekkür edio gidio sonra ertesi gün bi bakıosu birisi sana dalıo bibakıon ordan yardım etiin çocuk çıkıo senin kı.ını kolluo bu ne güzel bişi yaw yardım ediosun adam gidio ertesi gün slm werion sen kimsin dio türkler nası böle aşşalık ruhlu insanlar olabilir yaaa (kimlerden bahsettiimi biliosunuz hiç alınmayın üzernize yarası olan gocunsun) böle aşşalık ruhlu insanların bi kaçını sallandırcan giran meydanında bak bida yapabiliolarmı off yaa ulan ingilizcem biraz daha ii olsa sırf yabancılarla takılcam türkler slm werdiindede what dicem ing konuşçam yeter bea türklerin TOPUNA

• lvl 58 falan ezik bir chardı onu ben donla bile kesebilirim 74 sorcererle ama sorun o değil sehir guards larının oldugu sınırlardasınız ve ve sen vermediğin halde cantan boşalıyor seni mahküm ediyor sanki oyunda bug var ve ondan yararlanıyor yada direk bunu etkileyen illagel bir program kullanıyor...

sen vermediğin halde cantandan itemlerin teker teker eksiliyor eksildikce sen stres oluyorsun:(

bu arada ben satıştaydım ogeldi satışa con dex int falan vardı 3 item ama cantam doluydu bu cocuk direk geldi ve cantamdan bir item soyledi onu istedi sanki babasının cantası gibi çok ihtiyacı oldugunu falan yalvarıyor
    ezik bir char ... sonra kendini zaten suclu gibi hissediyon yani boyle benim TÜRK kardeşimi eziyorlar moduna giriyon adam dolandırıcılık konusunda prof.

anlayamıyorsun 3 yardım edeyim derken zaten 10 15 yardım ediyorsun... vıcdanını rahatlatmak için sonra gel abi bak sana yardım etcem tanıdık var veya benzer bir şeyler giranda büyücü sınıfının lvl skillleri ögrendigi mekana dogru gidiyor köpruden gecip odaya girmeden soluna gidiyor... orada yere oturuyor. oan hani sen 74 ustu lvllerde yıllarını vermişsinya oyuna a sını besini forumlarda sorarakta olsa öğrenmişsinya belkide hani o an ayyıldızlı clan bayrağını taşıyıp TÜRKleri kolluyorsun sanki sana birşey olmazda o sana yardım etcek veya zarar veremezmişgibi geliyor ama otur oturmaz eşyalamrını yere atmanı istiyor bak süper olcak + basılcak diyor. şimdi mantık bir kişi otururken senin hiç birşeyini alamaz sende gönül rahatlıgıyla yere atıyorsunalıyorsun bir bakıyon hiç birşeyin yok kalıyorsun para kasmak içiin sonrada dusk sfat almaya dideceğin bir andı paraları biriktirdin satılcak herşey yanında ve birden hepsi teker teker senin gözünün önünden gidiyor birden hiç oldugun ve hiç kaldıgın geliyor aklına dusk bilmemnenerl almak yerine eli boş buyu yapsam acaba giran etrafinde mob kesip para düsürüp 0 dan başlanırmıyı düsünüyorsun adamakini var artık şiddetle ama adam sakim tamam abi oluıyor onlar kaybolmadı ama sadece süpriz + lanıyor görünmez oldu diyor......

sonra abi abi acont cabuk herşeyin siliniyor teker teker geri veriyom ama pass lazım bunu dedi oyunad alt + tab yaptım. l2extremeye girdim orada game cp bölümüne game account and pass change bölümünü gördüm . dedim verim passı geri getirirse belki yırtarız gelmezse hemen değiştiririm şifreyi yırtarım dedim verdim sonra 10 dakka somra girdim oyuna kasteinde stariste tepte titanda toplam 14-15 char donla duruyor.. yeni açtığım 15 lvller bile yuh dedim senin insanlıgını dedi. sitecen şifre bölümüne girdim change pass bölümünün yanında comming soon yazıyor extreme seninde allah belanı versin.....

sonra gmye ulaşmak imkansız..
    çalışmıyor hiç biri....

mailleri işemiyor..
    senden kopuklar kendi hayatlarını yaşıyorlar oyundan ve oyunculardan habersiz... ... ... bunu görünce tiksiniyorsun oyundan su an en dandik dediğin oyunun bile şiresideğişirken l2 oynuyom bak 4-5 gb grafık süper n a h ..... şifre bile değişmiyor.... arkadaşlara katılıp zamanında 16 yaşında bir çocugun yönettiği serverda başlamamalıydım:((((

olay ve herşey bu.....

emin ol o adamın kesilmekten korkusu yoktur gercek charında simdi 5-20 milyon adena en üst düzey staflar oklar herşeyi vardır belkide size gelip diğer charıyla hava atacak...................... elfolan sadece soygun için açılmış charıdır.... :( :(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(

evet arkadaşlar en kıza sürede bunlardan ve böyle yönetimlerden uzak dopdolu bir server geliyor kısmetse bir kaç arkadaşımın destegiyle başlıcaz..

• işte extreme bu kadar ya donate yap bakalım. bir de mail at bakalım cvp veriyolar mı. dolanadırmada ilk numaraya cıktı bizim bu adamlar. ya insanın emeğiyle oynuyolar. insan sonuçta on zamanını vermiş böyle terbiysizlik olmas ya. tanımdaığım hiç bir kimseye yardım yok artık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanz2 -- 24 Haziran 2006; 12:18:01 >
  • cevabı bırak forumda ve oyunda banlandım ne foruma nede oyuna giremiyorum çünkü ben suçluyum:)

serefsizliğin bu kadarı forumda bir gm ye ulasa bilmek için bir kaç mail attım 24 saat sonra tekrar girmeyi deneyin yazıyordu artık hiç birşey yazmıyor ve giremiyorum...

• Ya cidden okurken çok üzüldüm. Kendi başıma gelse çok kötü olurdum, ilk charımı oynuyorum ve zaten oyunu bu charla öğrendim, zor zar s grade yaptım hala zırh alamadım bile vs vs. Yani oynadığım 1 sene olmadı; ama bu kadar emek harcadım. Seni düşününce sen ne zamandır oynuyorsun 14 - 15 tane charın var ve hepsi için benden kat kat emek harcamışsın, biri geliyor ve seni dolandırıyor. Düşündüğün şey ise "ben enayi miyim? inandım." oluyor.
    İnsanlığın türklükle cidden hiç alakası yok.
    Ben echokin. e girmiştim geçenlerde TH yi merak ediyordum. O serverda para sorunu var çok fazla. Beş mob kesip grade atlıyorsun ve ilk baştaaz para düştüğü için yeni takım alamıyorsun, eski takımla da kendi levelindeki mobları kesemiyorsun vs. Bir yabancı orda beni clan a aldı. I need party dedim. Cocuk benle ugrastı, bana set aldı, para verdi. Sonra ben kendim takılırken noob hareketlerde bulundum sanrım Clan dışından biri bana. First Char? dedi. Yes dedim. Yardım etti ve 40 m verdi. Have fun! dedi ve gitti. Ben resmen o gun şok oldum. Exterem titandayım ben de; ama kimseden böyle yardım görmedim.
    O yüzden oyunda ırkçılık yapmanın hiç mantıgı yok. Türklerde yabancılar da dolandırır, turklerde yabancılar da yardım eder. Bu charı kullanan kişinin ırkına değil, insan olup olmamasına ve oyunu oyun olarak algılamasına bağlı.

• extremenin ilk kuruldugu gunler aklıma geliyorda sheeme (extremenin sahibi ) serverime gelin diye yallvariyordu simdi kimseyi takmıyor bile ....

L2EXTREME

• Evet bende echo da ilk başladığımda züğürt züğürt geziyordum birine sordum bu mob lardan neden çok az para düşüyor diye oda beni giran meydanında bul dedi ve bana 100m verdi have fun dedi.Bende yardım etmeye çalışıyorum herkese elimden geldiğince.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Twinssoul

arkadaşlar 1 yıldır oynadıgım lineage 2 oyununda şimdiye kadar TURK yardımcısı oldum adena verdim setler verdim. ama bu kesin hep millet ne güzel kazıkladım dedi belki içinde yinede yardımcı oldum 30 lvlde partye aldım saatlerce kasıp 54 yaptığım oldu TURKEY clanını ayyıldızlı bayrağıyla rusları kestim . ama yine TURKLERDEN KAZIK YEDİM........

titandayım ve diğer extreme serverlerindayım. ama bukadarda yapılmazki her slm verendende kazık yenmezki bu ne kardesim ya...

az önce şeref siz in bir titanda Yüz karası elfolant nickli yardım istedi yine onada kostum oda teşekkür olarak elindeki + basayım dedi bende vermem dedim vermice zaten dedi giranda tenhaya dittik %$ sembollerini tıkla yere at al dedi yaptım sonra bütün param ve setlerim kayboldu ....

acoontu ver getirecem dedi verdim sonuç simdi 15 tane charim donla duruyor. bundan sonra endime geldikten sonra slm verini kesmeyen ne olsun bu ne kardeşim be. elin yunanına zor durumdayken yardım ettim heal attım diye adam setler hediye ediyo TURKe yardımcı oluyorsun oyunda donla kalıyorsun .... EMEHE SAYGI DUYAN HERKESİ TURKTEN UZAK DURMAYA CAĞİRİYORUM

1 buçuk yıl önce knight onlinedaki insan kalitesi çok güzeldi oyunu 20 yaş altı çok az oynuyordu.Sonra yaygınlaştı ve sonuç ortada.İnşallah bu lineage'e de olmaz.Bu oyun knight online gibi olursa burdanda alır başımı çekerim giderim

• ya 20 altı demeyin. bizde öleyiz heralde.(13 e bascam inşallah p.ertesi)20 yaş altı olması 15 yaş altı olması bişi değiştirmez. ben ne adamlar gördüm 30 yaşında 14 yaşındaki cocuktan daha az olgun kıt. internet cafedeyim şu sıralar. bir adam ko oynuyo bakıyorum ana avrat düz gidio sadece küçüklerde var demeyin. bir allahın kuluna küfür ettiğimi hatırlamıorum ama heralde o zamanın en küçük ko cularındandım o zaman 11 yaşında flndık.hiç şimdiki gibi bu tür olaylar yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanz2 -- 25 Haziran 2006; 2:59:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLimieL

O yüzden oyunda ırkçılık yapmanın hiç mantıgı yok. Türklerde yabancılar da dolandırır, turklerde yabancılar da yardım eder. Bu charı kullanan kişinin ırkına değil, insan olup olmamasına ve oyunu oyun olarak algılamasına bağlı.

okuyunca bende üzüldüm..belki haklısın yazdıkarında ama inan bana bunları yapanların çoğunluğu,hile yapan, kullanan,küfredenlerin çoğu bizim milletimizden...alın size bi screenshot..l2 ile alakası yok deneme amaçı başka bi oyunda yeğenimin başına gelmiş...sence bizim milletimizden biri bunu yaptığında diğerleride aynı pozisyona düşmüyormu?adama artık olan herşeyinle yardım etsen Türkler in iyiliğini kabul ettiremezsin bu pozisyondan sonra..
    herhalde yazıların tercümesine gerek yoktur...

http://img100.imageshack.us/img100/3687/sro20060622141535586xa.jpg

yalnızca imam_selim nickli arkadaşın yazdıklarını okuyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenSpirit -- 25 Haziran 2006; 4:41:11 >

• Ya siz neler diosunuz gercekten bole seyler oluyomu allah allah cok moral bozucu seyler bunlar, biz su anda bu oyunu dragon da 5 arkadas oynuoruz ve hic bir zaman calinma olayi olmadi olduysada yanlis anlasilmadan oldu saten geri koyuldu mallar fazlasiyle ama bunar ufak tefek seyler . dragon serverinda adam sadece guvenini kazanip mal yontabilio senden vermediin zaman hemen gercek yuzunu ortaya cikario ve ver demeye baslio ve sonrada ana avrat kufure baslio ondan sona pk oluyosunuz ve guardlar sizi bi guzel beceriolar ve b grade itemleriniz yerde ve baska bi turk alip vermio ve aynen su sozu soyluyo "bu item senden daha degerli" :(( gercekten cok kotu bir sey:(((
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.