Şimdi Ara

Çook acil tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aağıda verdiğim linkteki cihaz hakkında yorumlarınızı bekliyorum güvenilir midir ? fiyat ve diğer açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s7-edge-g935-32gb-hediyeli-outlet-teshir-276935565

• Sorunlu urun. Ben olsam almazdim. Aciklama beni tatmin etmedi. O 5 yildizlar tanidiklari da olabilir. Ekran zaten 1000 lira. Illa ki yaptirirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Anladım çook teşekkür ederim cihaı alıp kontrol etme gibi bir şansımız var mı Beğenmezsek iade falan ? Böyle bir yasal hakkım var mı ? biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamanaka

Anladım çook teşekkür ederim cihaı alıp kontrol etme gibi bir şansımız var mı Beğenmezsek iade falan ? Böyle bir yasal hakkım var mı ? biliyor musunuz ?

adam arka kapakta seri numarası silinmiştir diyor. Siz daha alıp almama konusunda muallaktasınız.

Arka kapağı niçin açılmışta iç kısımdan seri numarası silinmiş sizce ?

seri numarası ancak arka kapak açılıp kazınarak silinebilir.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim . Haklısınız. Pek tecrübem yok amacım öğrenmek zaten Teşekkürler tekrardan.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    benzer şekilde teşhirli ürün diye alan başkalarına ulaştım aynı satıcıdan alışveriş yapanlara. Ürünler teşhirli falan değil tamir görmüş sıfırlanmış cihazlar diyorlar. ve çizik yok dediklerine bakmayın diyorlar kasası çatlak geldi flash çalışmayan diyenler var. yorumlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamanaka

benzer şekilde teşhirli ürün diye alan başkalarına ulaştım aynı satıcıdan alışveriş yapanlara. Ürünler teşhirli falan değil tamir görmüş sıfırlanmış cihazlar diyorlar. ve çizik yok dediklerine bakmayın diyorlar kasası çatlak geldi flash çalışmayan diyenler var. yorumlarınız için teşekkürler.

Alma hocam..kafadan cikar o telefonu. Ikinci el temiz s7 al daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakın almayın hocam ikinci el cihazlarada bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.