Şimdi Ara

converse t-shirt /u.s polo t-shirt/quiksilver canta/ d's damat kravat/ sir exchange ceket!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gardrobumda yanlis beden aldigim yada kullanmadim urunleri satarak yer acayim dedim;

u.s polo marka, amerikadan aldigim ve hic giyilmemis t-shirt, urun M bendedir yalniz kalibi genistir normalde L yada X-Large giyenlere olacagini dusunuyorum.
    uzerinde gogus kisminda kucuk bi iz vardir beden etiketini sokunce kalan yapiskanin izidir, islak bezle silseniz yada yikasaniz kesinlikle kalmayacaktir, orjinalligini bozmamak adina dokunmadim.
    urun basic krem degil, kircilli krem sezon urunlerindendir.
    fiyati 30 TL dir.

converse t-shirt /u.s polo t-shirt/quiksilver canta/ d's damat kravat/ sir exchange ceket!

converse marka amerikada converse magazindan aldigim converse beyaz t-shirt, L bedendir, hic giyilmemistir, sifir urundur,uzerindeki beden etiketi dahi durmaktadir.
    fiyati:20 TL

quiksilver marka, YKM den satin aldigim ve bir kac kere kullandigim siyah canta, omuz askisi ayarlanabilir, herhangi bir lekesi yirtigi sokugu yoktur zaten toplamda 5 kereden fazla kullanmamisimdir
    fiyat:35 TL

sir marka, bir balo icin aldigim ve yalnizca 1 kere giydigim krem rengi keten ceket. model:roma takimi c-70 beden:48 drop:7-G kumas:altinyildiz keten, cok yuksek bi fiyat vererek aldigim bu ceketin
    fiyati:120 TL

d's damatkravat, urun bir kac kere takilmistir sifirindan farksizdir.
    fiyat:25 TL

sevenhill triko,M bedendir, hediye gelmistir ama yesil rengi giyemedigim icin bir kac kez gonlu olsun diye giydim ve gardroba kaldirmistim. urun bir kac kez yikanmistir ama kozmetik olarak herhangi bir kusuru yoktur.
    fiyat:15 TL

sattigim urunlerin hepsi kesinlikle orjinaldir, bu konuda herhangi bir tereddut yasayan olursa urunu aninda geri alabilirim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi washburn24 -- 24 Aralık 2011; 21:35:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kargolari da bana ait olacak sekilde, fiyatlarin makul oldugunu dusunuyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    T-shirt baskısı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.