Şimdi Ara

Converse nasıl yapıştırabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyaz bez boğazsız tip converse ayakkabımın kenarlardan çok açıldı makineye atmıştım daha fazla açıldı bir günlük prüzsüz bir şekilde nasıl ve neyle yapıştırırım bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.R.A.V.E.G.O -- 22 Kasım 2012; 10:59:06 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Converse Nasıl Yapıştırılır

Converse'lerin kenarları açıldığında veya tabanı yırtıldığında, onları onarmak mümkün. İşte Converse'lerini nasıl yapıştıracağına dair adım adım bir kılavuz:

Malzemeler:

• Güçlü yapıştırıcı (süper yapıştırıcı, ayakkabı yapıştırıcısı veya epoksi)
    • Pamuklu çubuklar veya kürdan
    • Kağıt havlu veya bez
    • Kelepçe veya ağırlıklar (isteğe bağlı)

Yanları Açılan Converse Nasıl Yapıştırılır:

1. Converse'lerin kenarlarını temizle ve kurula.
    2. Yapıştırıcıyı eşit olarak her iki kenara da uygula.
    3. Kenarları hizala ve sıkıca bastır.
    4. Kenarları bir kelepçe veya ağırlıkla sabitle ve yapıştırıcının kurumasına izin ver.

Converse Tabanı Nasıl Yapıştırılır:

1. Tabanın yırtık kısmını temizle ve kurula.
    2. İki parçayı hizala ve yapıştırıcı uygula.
    3. Parçaları sıkıca bastır ve yapıştırıcının kurumasına izin ver.
    4. Yapıştırıcı tamamen kuruduktan sonra, fazlalığını bir kağıt havlu veya bezle temizle.

Converse'lerin Genel Bakımı:

Converse'lerini düzenli olarak temizleyerek ve koruyarak ömürlerini uzatabilirsin. İşte bazı ipuçları:

• Toz ve kiri bir bez veya fırça ile temizle.
    • Deri Converse'leri özel bir ayakkabı temizleyici ile temizle.
    • Kanvas Converse'leri çamaşır makinesinde soğuk suda ve hassas ayarda yıkayabilirsin.
    • Converse'lerini kurutma makinesinde kurutma. Bunun yerine, oda sıcaklığında kurumaya bırak.

Önemli Not:

Converse'lerini yapıştırırken, güçlü ve hızlı kuruyan bir yapıştırıcı kullandığından emin ol. Uygulamadan önce yapıştırıcıyı her zaman küçük bir alanda test et.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Japon.
  •  Converse nasıl yapıştırabilirim
  • Yapıştırma belli olur bally işe yaramaz japon nasıl olur ?
  • Ayakkabı yapıştırmak için bally kullanılır, doğru dürüst yaparsan gayet güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Ayakkabı yapıştırmak için bally kullanılır, doğru dürüst yaparsan gayet güzel olur.

Beyaz Converse için işe yarar mı kenarlarda sarı sarı durmasın sonra sonuçta bir gün sağlam gözüksün yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

quote:

Ayakkabı yapıştırmak için bally kullanılır, doğru dürüst yaparsan gayet güzel olur.

Beyaz Converse için işe yarar mı kenarlarda sarı sarı durmasın sonra sonuçta bir gün sağlam gözüksün yeter

Saglam yapistirir ama ugrastirir ben gelisi guzel yaptim o sariliklardan kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse ayakkabılar rahat mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

quote:

Saglam yapistirir ama ugrastirir ben gelisi guzel yaptim o sariliklardan kaldi

Sarı sarı iz kalırmı ? Ben yine deniyeyim düzgün yaparsam belki prüzsüz olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.