Şimdi Ara

Converse mi Superstar mı? [Anket Eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
32.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2016)
Giriş
  • Arkadaşlar yeni ayakkabı alacağım ama karar veremedim Converse mi Adidas Superstar mı?
    Yada sizin önerileriniz avrsa resimleriyle buraya koyarsanız sevinirim.
    Şimdiden ilginize tşk..
    İyi forumlar...

Edit : Anket eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unkown-Artist -- 16 Ekim 2008; 16:37:32 >

• Bu daha çok senin tarzınlar alakalı birşey, nasıl seversin ikisie tamamen farklı 2 ayakkabı, converse alırsan hangi renk alıcakson chuck-taylor modelinden mi alıcaksın superstarda hangi rengi alacaksın onlarıda söyle öyle bakalım ama ben Converse kullanıyorum bence iyi ama sakın beyaz, kırmızı ve mavi şeritli olanlardan alma onları apaçiler giyiyor

• Ya şuan aklımda beyaz superstar var altınsarısı şeritlilerden.
    Converse pek hoşuma gitmio ama çoğu arkadaşım converse al dio kararsızım hala
  • süperstar

özenti arkadaşlarına uyma sen süperstar
  • hiçbiri

yolda gördüğüm 3 kişinin 4ünde converse&superstar var

• quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

Bu daha çok senin tarzınlar alakalı birşey, nasıl seversin ikisie tamamen farklı 2 ayakkabı, converse alırsan hangi renk alıcakson chuck-taylor modelinden mi alıcaksın superstarda hangi rengi alacaksın onlarıda söyle öyle bakalım ama ben Converse kullanıyorum bence iyi ama sakın beyaz, kırmızı ve mavi şeritli olanlardan alma onları apaçiler giyiyor

şunun bi fotografını koyarmısın merak ettim
  • eger ikisinden birini alicam diyosan tabiki superstar
    ama yok baska biside olur dersen pumanin da guzel ayakkabilari var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    New balance mı Adidas mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesela Pumanın hangi modeli olabilir ?
    Ben hem rahat hem de göze hoş gelen bir ayyakkabu istiyorum
  • nike!!!!!!!!!!!!!!! yaw arkadaşım sana hangisi yakışıyorsa onu al herkes başka bişi sölicek sen ne istiyosan hangisi yakışıyosa onu giy biz nerden bilelim sana hangisini yakıştığını hangi giyim tarzında giyindiğini
  • süperstar alma onu ben giyiyorum
  • bende bu war

• Ya ben Süperstar aldığımda kimsede yoktu nalet ayakkabı şimdi 14kişilik sınıftayım ve enaz 8-9 da aynı ayakkabı.Geri kalanı da converse

Naler olsun ayakkabılardan soğudum açıkcası başka ayakkabı da bulamadım İzmirde (adam gibi)
  • irijinal ol tüm okulda bizim o ayakkabılardan var anlamadım ki... değişik birşey al kendin ol
  • superstar her zaman adicolor varsa ondan al
  • Converse'de ayak rahatın olmayabilir diyim ama Superstar oyle miMis gibi Superstar varken bence Converse gereksiz
  • Superstar al bayramda aldım çok memnunum
  • İkisinden de kullandım rahatlığı yönünden tabii ki superstar ama şöyle düşün bence: Eğer bol kesim pantolon tercih ediyorsan superstar, dar kesim tercih ediyorsan converse al.
  • bu ayakkabı da üsttekini almadan önce giyiyordum...lebron 3 low hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı

• Converse bana kız ayakkabısı gibi geliyor.Superstar daha iyi.
  • Sokağa Basket Ayakkabısımı Giyiyorsunuz.

Converse Tabi Rapci Özentisi Olma SuperStar Alıp.!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.