Şimdi Ara

Converse Ayakkabılarım Makinede Yıkandı + SS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay önce Converse ayakkabı almıştım ve hergün giyiyordum. Bugün fark ettim acayip kirlenmiş, eski görünüyordu. Akşamüzeri çantamla ayakkabılarımı makineye attım, iyice yıkanmış. Şimdi tertemiz, mis gibi görünüyor.

Keşke yıkanmadan önceki kirli halini de çekseydim. Temiz halleri;

• yanlız makinede yıkamak ayakkabılarrın omrunu azaltıyor dıye bılıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

yanlız makinede yıkamak ayakkabılarrın omrunu azaltıyor dıye bılıyorum ?

Üç ay dayanır genelde ayakkabılar bana ortalama. Yıkamasam da pek uzun ömrü olmayacaktı

• allah sahibine bağışlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

yanlız makinede yıkamak ayakkabılarrın omrunu azaltıyor dıye bılıyorum ?

Ömrünü azaltması problem değil orijinal değil çünkü.

• Bir de gündüz gözüyle çekeyim dedim. Allahım sanki yeni almışım gibi görünüyor

• Makinede ayakkabı yıkamak kesinlikle ayakkabının ömrünü azaltıyor. Nike'ım vardı beyaz olduğu için 3-4 haftada bir makineye atıyordum, özellikle taban kısmı (içerden) çok dağılıyordu.
    Bu arada geçen hafta o ayakkabıyı bizim kapının önünden çalmışlar midesizler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrys

Makinede ayakkabı yıkamak kesinlikle ayakkabının ömrünü azaltıyor. Nike'ım vardı beyaz olduğu için 3-4 haftada bir makineye atıyordum, özellikle taban kısmı (içerden) çok dağılıyordu.
    Bu arada geçen hafta o ayakkabıyı bizim kapının önünden çalmışlar midesizler

Beyaz ayakkabı her kıyafete oturuyor ama tek sorunu çok kirleniyor işte.

Bi de şu var,

Orjinal ayakkabıya yüz lira verip hemen eskiyor diye endişe edeceğime, 20 liraya çakma alırım, iki ay giyerim, iki ay sonra yeni bi çakma alırım. Hem değişiklik olur, aynı ayakkabıdan sıkılmam, hem de istediğim gibi kullanırım, dert etmeden

Yaşasın çakma ayakkabılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metafeller -- 14 Ağustos 2011; 14:34:21 >

• çakma ayakkabılardakı kullanılan kotu malzeme sahsı dusuncem ayak saglıgı acısındanda ıyı degıl.ayrıca orjınal ayakkabılarda o kadar pahalı degıl nıke alırsın 130tl dır (sırketın reklam masrafları,ısımı) kinetıx alırsın nıke kadra kalıtelı 70tl dır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.