Şimdi Ara

Converse, ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Converse ayakkabılar hakkında bir şikayetim var, bunu size anlatmak istiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir, veya çözüm bulabilirsiniz.

Bundan 3 ay önce converse ayakkabı aldım, ayağıma biraz bol geliyordu, ve 30 dk yürüdükten sonra, topuk kısmındaki lastikler ''gırc-gırc'' ötmeye başlıyordu. Buna bir çözüm bulamadım. Neyse, bu ayakkabı 3 gün önce çalındı.

Şimdi, deri bir converse alıcam, ayakkabıyı beğendim tipi güzel. Ama bunda da aynı sorunu yaparsa, ne gibi bir çözüm üretebilirim ? Ayakkabıcılar'da birşey diyemiyor.

Ve deri converse almak mantıklı mıdır ?

• 1 kere pişman olmşsn aldıgına hala nedn almak istiyorsn ki. en son giyecegim ayakkabı conversedir.
  • Ben de de deri vardı, hala var. Ayağın terledikten sonra ayağına tam olsa da o ses geliyor. Sessiz ortamalrda bulunmayacaksın.
  • benım soldakı ayakkabıdada nedenını anlayamadıgım ses war
    sankı kartına vururmus gıbı
    anlayabılmıs degılım
  • converselerin bazıları şekil olarak gerçekten çok güzel ve her tür pantolona iyi gidiyor ancak parasını hakeden ürünler değiller bence.. ama converse'in antrasit rengi bi ayakkabısı var ki aylardır arıyorum,onun için 150 ytl bile gözden çıkardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackoba

1 kere pişman olmşsn aldıgına hala nedn almak istiyorsn ki. en son giyecegim ayakkabı conversedir.

+1 Bırakın şu konserveleri ya görüntü hariç vasat bir ayakkabı gidipte 100 ytl hayatta bayılmam o ayakkabıya
  • Çözüm
    quote:

Ayakkabiyi Yan Yatir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse vs Vans vs Superga
    11 yıl önce açıldı
    Superga Ayakkabı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ewet dostum o garç gurç ses ne yaparsan ye geliyor bence kurtulmuşken bir daha converse alma.Deri alsan da bi kere o deri yazın giyilmez,ayağın terden öter bu seferde

bende converse aldım ayaklarımı parçaladı ki bu ilk alışımda deil ne biçim iş anlamadım
  • 169 YTL verdim bulıyım modelini koyucam.4 aydır kullanıyorum çok memnunum
  • 3 ay geçince bi kere daha çaldırırsın sorun çıkmaz..çalanın ayağında gıcırdar
  • converse almak ıstedım ılk defa aldımda ama bır daha almam ayagımdakıler ayagımda parçalanıncaya kadar
  • ses çıkarması önemli bir sorun değil bence . normal karşılamak lazım . basketçi ayakkabısı da ses çıkartır (misal)
  • ilk defa aldığında öyle olur , banada oluyor çözümü ise; ayakparmaklarını ayakkabının ucuna götürebildiğin kadar götür ses gelmez ve ayakkabı eskimeye başlayınca gelmez..
  • hayatımda hiç converse almadım almam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.