Şimdi Ara

CONTROL (27 Ağustos 2019) [PS4 ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
7
Favori
25.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an Epic'de oyun 50TL'ye düşmüş durumda. Bence daha fazla kaşınmadan bu fiyata almalıyım oyunu. Ne diyorsunuz?
  • Bandow kullanıcısına yanıt
    Burası PS4 başlığı hocam seni buraya alalım. :)
    https://forum.donanimhaber.com/control-pc-ana-konu--133320155#133320155

    Soruna cevabım ise; bu fiyat kaçmaz tabi ki alınır sormanıza gerek yok bile. Türkçe yama da mevcut. Daha önce Remedy oyunlarını oynamış ve beğenmişseniz bunu da mutlaka seveceksiniz. Quantum Break ile Alan Wake evrenin de geçiyor oyun zaten.
  • Oops. Özür dilerim şimdi fark ettim :) Remedy oyunları tabii ki iyidir genel olarak. Quantum Break güzeldi.
  • Bandow kullanıcısına yanıt
    seversiniz o zaman hocam alın oynayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    seversiniz o zaman hocam alın oynayın.
    Oyunu beğendim fakat görev yerlerini çözemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nınja N kullanıcısına yanıt
    Ne gibi hocam çözemediniz. Gideceğiniz yeri mi bulamıyor musunuz? Haritada sarı oluyor görevdeyken. Yoksa şu sürprizli bir otel odası var oradan mı çıkamadıniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Control'ün Bir Sonraki Genişlemesi AWE Alan Wake'te Neler Olduğunu Anlamamıza Yardımcı Olacak



    Control'ün ikinci genişleme paketi AWE, oyunun Alan Wake ile olan bağlantısı daha ayrıntılı bir şekilde inceleyecek ve Alan Wake'te neler olduğunu tam olarak anlamayan oyuncular için yanıtlar içerecek.

    Game Informer'a konuşan Remedy Entertainment kreatif direktörü ve yazarı Sam Lake tarafından belirtilene göre AWE genişleme paketini oynarken federal büronun Bright Falls olayını araştırması hakkında çok daha fazla bilgi öğreneceğiz.

    "Alan Wake'te neler olduğuna ve büronun bunu nasıl gördüğüne bakma fırsatı yakalayacağız. 'Alan Wake'i çok sevdim fakat ne olduğunu tam olarak anlayamamıştım ve Control'ü oynadıktan sonra anladım.' diyen insanlarımız var."

    AWE genişleme paketinin bu yıl çıkması planlanıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Controlun_Bir_Sonraki_Genislemesi_AWE_Alan_Wakete_Neler_Oldugunu_Anlamamiza_Yardimci_Olacak-101588.htm




  • oyunu yeni başladım oynamaya 6-7 saat oldu yanlız bir şey anlayamadım resimde gösterdiğim bu bölgelere neden giremiyorum ne yapmam lazım ? oyunu bitiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? girmeye çalışıyorum his beni ele geçiriyor ilerleyemeden ölüyorum
    https://prnt.sc/sjvq3n
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    İlerledikçe yeni özellikler elde ediyorsun, oraya girmek için mold immunity diye bir özellik açıyorsun doktorun tekinden, ulaşman biraz sürüyor oynamaya devam et.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • Bu oyunun nesi beğenildi bu kadar ya? Bir üç saat kadar oynadım ama arkadaş yok, bildiğin sıkıcı bu oyun. Hikaye de beni öyle içine çekmedi pek. Gizem yaratmaya çalışmışlar bayağı bir ama yeterince ilgi çekici gelmedi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 Saat oynamışım güzel oyundu zorlanmadan bitirdim tek yerde zorlandım 4 defa öldüm oda Çürüntü Boss'u
  • Oyunu bitirdikten 1 hafta sonra çok beğendiğimi fark ettim. PS Now'dan bitirmiştim, güzel fiyata düşünce de satın alacağım. Güzel oyundu.
  • Ps now sayesinde bitirdim bende standart oyunu. Sinir bozucu seviyede fps düşüşlerine rağmen çok keyif aldım oyundan. şimdi indirimleri takip ediyorum uygun fiyat olursa full versiyonu satın alacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Control, PS5 için doğrulandı...
  • Ben de başlıktaki birkaç arkadaş gibi oyunu PS NOW üzerinden oynamaya başladım. İlk 6 chapter da bitti. Yer yer çok kanser etse de (buzdolabı yan görevi gibi) bayıldım oyuna.

    Oynanış inanılmaz zevkli. Bazı arkadaşlar oyunun zor olduğundan dert yanmış ki evet oyun biraz zor, yani oyuna zorluk seviyesi ekleseler güzel olurmuş çünkü bazı boss savaşlarında insan ciddi ciddi kanser oluyor. Yine de oynanış kalitesi o kadar yüksek ki oyunu oynadıkça ve skillere de alıştıkça oyunun bu eksileri gözde büyümüyor.

    Benim için oyunun en büyük eksisi, öldüğümüz zaman özellikle boss savaşlarında uzaktaki bir control noktasında oyuncuyu tekrardan spawn edip boss'a kadar tekrardan göndermesi. Bir de control noktasından kaldığımız yere tekrar giderken 5 dakika önce temizlediğimiz bir yerde aynı botların bir daha spawn olup, temizlenmesi zorunluluğu da hoş değil. Yine de benim son 1 yıl içerisinde oynadığım en zevkli oyunlardan birisi oldu. Keşke çıktığı gibi oynasaymışım. O kadar beğendim ki oyunu platinlemeyi bile düşünüyorum.




  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Dlc'lere de bakabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam DLC'lere baktım, almayı da düşündüm ancak şu an için fiyatları biraz tuzlu. Daha iyi bir indirim olması durumunda almayı düşünüyorum DLC'leri (season pass olarak).
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde bekliyorum. Fakat neden bilmiyorum ama dlc'ler gereksiz pahalı bence, güzel bir dip fiyat yakalarsam alırım season pass olarak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun hikayesi merak uyandırmıştı ben de, atmosferi de hoş gibiydi ama ps4 slimde oynadım can çekişiyodu oyun çatışırken fps düşüşlerinden tilt olmuştum. Minikte düşmüyodu pat diye tabana vuruyodu sildim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.