Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Northerion

arkadaşlar okadar kssn denedim biri olmadı elinde fazla kssnsi olan adıyla beraber verebilirmi ad numara şeklinde oyun indiriyorum şuan

Alıntıları Göster
    Sonunda girdim oyuna böyle bi oyun yok arkadaşlar çok güzel bi oyun kontroller baya zor ama yinede güzel
    İtemleri yerden hangi tuşla toplıyacaz
    Oyundaki İsmim Kerow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 16 Ağustos 2009; 20:32:23 >

Orijinalden alıntı: Kerow

Sonunda girdim oyuna böyle bi oyun yok arkadaşlar çok güzel bi oyun kontroller baya zor ama yinede güzel
    İtemleri yerden hangi tuşla toplıyacaz
    Oyundaki İsmim Kerow

Alıntıları Göster
    30 dkya part 2 bitiyor kısmetse en geç 2 saate oyundayım ama üyelikte sorun yaşıyorum

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

arkadaşlar okadar kssn denedim biri olmadı elinde fazla kssnsi olan adıyla beraber verebilirmi ad numara şeklinde oyun indiriyorum şuan

linkteki kssn lerden ortadakileri dene 400 600 arasını falan .

@kerow

R ile toplucan itemleri

Orijinalden alıntı: dogii

quote:

linkteki kssn lerden ortadakileri dene 400 600 arasını falan .

@kerow

R ile toplucan itemleri

Alıntıları Göster
    Oyunda halilbeni diye falan türk gördüm ama onlar beni görmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Oyunda halilbeni diye falan türk gördüm ama onlar beni görmedi

Alıntıları Göster
    oyunu oynayan herkes [email protected] gelsin hem chat hem oyun zevkli oluyo

• quote:

oyunu oynayan herkes [email protected] gelsin hem chat hem oyun zevkli oluyo

Alıntıları Göster
    Vito Scaletta tam aradığım şeydi 1. resim . Birde şu gölgeleri kapatmayı bulsam süper olucak.Oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabilirim sanırım gölgeleri kapatabilirsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Valla benimyaklaşık 13 saat oldu yüklemeye başlayalı ve şu anda %50 sı download edilmiş durumda. Ama yarın oyundayım iyişallah

Alıntıları Göster
    7saat oldu 8mbt tek makine kulllanıyorum %93

quote:

sağolasın hallettim

Orijinalden alıntı: SKYQUEEN

7saat oldu 8mbt tek makine kulllanıyorum %93

Alıntıları Göster
    SORUN ÇÖZÜM

Arkadaşlar uyelik sorunu yaşayan arkdaşlar kayıt bölümü açılmadan bir uyarı alıyorsa KSSN nosu kullanılıyor diyor....yada en fazla bir numaradan 3tane uyelik alınıyor diyor....

SAYET uyelik alma bölümüne geçtiseniz isim kabul etmede sorun yaşıyorsunuz nick bölümünde yanındaki tuşa basıktan sonra gelen penceredeki sağdaki tuşa basın...sonra o penceredeki ismin altında basabiliceğiniz bir YAZI CIKIYOR çoğu arkadaş bunu görmüyor buna basın...Sonra uyelğinizi kabul eolacaktır......

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYQUEEN

SORUN ÇÖZÜM

Arkadaşlar uyelik sorunu yaşayan arkdaşlar kayıt bölümü açılmadan bir uyarı alıyorsa KSSN nosu kullanılıyor diyor....yada en fazla bir numaradan 3tane uyelik alınıyor diyor....

SAYET uyelik alma bölümüne geçtiseniz isim kabul etmede sorun yaşıyorsunuz nick bölümünde yanındaki tuşa basıktan sonra gelen penceredeki sağdaki tuşa basın...sonra o penceredeki ismin altında basabiliceğiniz bir YAZI CIKIYOR çoğu arkadaş bunu görmüyor buna basın...Sonra uyelğinizi kabul eolacaktır......

Alıntıları Göster
    şuan patch yapıyor umarım sorunsuz girerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Northerion

şuan patch yapıyor umarım sorunsuz girerim

Alıntıları Göster
    Oyunu indirmeye başlamamın üzerinden 29 saat geçti %92 az kaldı ve heyecan bastı Umarım patchler çabuk biterde daha fazla beklemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerazim

Oyunu indirmeye başlamamın üzerinden 29 saat geçti %92 az kaldı ve heyecan bastı Umarım patchler çabuk biterde daha fazla beklemem

Alıntıları Göster
    Gameguardı başka yerden indiremez miyiz?

Orijinalden alıntı: mmustafa1

Gameguardı başka yerden indiremez miyiz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunda galiba stamina bar diye birşey var altta exp barın üstündeki bar olması lzm üzerinde rakam yazıyo . o sıfırlanınca sanırım dungeonlara falan girilmiyo .

arkadaşlar oyunda galiba stamina bar diye birşey var altta exp barın üstündeki bar olması lzm üzerinde rakam yazıyo . o sıfırlanınca sanırım dungeonlara falan girilmiyo .

Alıntıları Göster
    Benim 1. partta sorun çıktığı için tekrar indiriyorum gece 1 gibi oyunda olmayı hedefliyorum.

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Vito Scaletta tam aradığım şeydi 1. resim . Birde şu gölgeleri kapatmayı bulsam süper olucak.Oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabilirim sanırım gölgeleri kapatabilirsem.

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi

quote:

http://www.onrpg.com/boards/138098.html
    Onrpg.com'dan alıntı.

Bunu arıyorsun sanırım hocam.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi

quote:

http://www.onrpg.com/boards/138098.html
    Onrpg.com'dan alıntı.

Alıntıları Göster
    launcherdan ayarları herhangi bir seviye yaptığımız zaman yukardaki ayarlar da ona göre mi ayarlanıyo ? yoksa bunları ayriyetten ayarlamamız mı gerek .

• quote:

launcherdan ayarları herhangi bir seviye yaptığımız zaman yukardaki ayarlar da ona göre mi ayarlanıyo ? yoksa bunları ayriyetten ayarlamamız mı gerek .

Alıntıları Göster
    bu patch nekadar uzun suruyor yaw^^

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

Ellerin dert görmesin vallaha çok sağ ol.Ama zaten en düşük ayarlarda oynuyormuşum benim için yapılacak bir şey yok bu kasma ile oynucaz :( Gölgeleri tamamen kapatamıyoruz :(

Bu arada arkadaşlar ne kadar işinize yarar bilmiyorum ama resimde işaretlediğim yere tıklarsanız karşınıza resimdeki gibi bi pencere açılacaktır.Bu şekilde işaretlerseniz konuşma penceresindeki turuncu ve kırmızı yazılar görünmeyecektir.Konuşma pencereniz biraz rahatlar ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 17 Ağustos 2009; 0:11:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

Ellerin dert görmesin vallaha çok sağ ol.Ama zaten en düşük ayarlarda oynuyormuşum benim için yapılacak bir şey yok bu kasma ile oynucaz :( Gölgeleri tamamen kapatamıyoruz :(

Bu arada arkadaşlar ne kadar işinize yarar bilmiyorum ama resimde işaretlediğim yere tıklarsanız karşınıza resimdeki gibi bi pencere açılacaktır.Bu şekilde işaretlerseniz konuşma penceresindeki turuncu ve kırmızı yazılar görünmeyecektir.Konuşma pencereniz biraz rahatlar ^^

Alıntıları Göster

bu karakter açma ile ilgili bi resim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

bu karakter açma ile ilgili bi resim.

Alıntıları Göster
    %98 az kaldı 32 saatten sonra oyuna kavuşucam galiba Tabi patch uzun surmezse

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.