Şimdi Ara

conta yaktım. tahmini masraf ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sıkıntı sadece conta değilmiş :)

conta yaktım. tahmini masraf ne olur ?

şunun adı motor bloğuydu heralde tam olarak bilmiyorum, sağdan 2. göze bakarsanız altta ki kırığı göreceksiniz.

bunu değiştirmeden yapma şansımız var mı ?

ayrıca bu bana çok iyi bir ders oldu, kesinlikle anti-frizsiz kulanmayın arabayı :) kar yağdığında arabayı vurdurup 20 dakika motoru açık tuttuğum için oldu bunların hepsi. radyatör boruları delindi, conta yandı, motor bloğu kırıldı. sadece anti friz olmadığı için.

herkese merhaba,

araba 2002 model 1.2 palio.

ayrıca pendik sanayide usta tavsiyesi olan varsa oda makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 28 Ocak 2015; 17:52:21 >

• Köprünün üst tarafında bir sahtekar var, ona gitmede nere gitsen olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conta takımı, üst kapak taşlama, işçilik 500 civarında sanırım. Usta önerisi içmeler küçük oto sanayide var isterseniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

herkese merhaba,

araba 2002 model 1.2 palio.

ayrıca pendik sanayide usta tavsiyesi olan varsa oda makbule geçer.

Kartal oto sanayiye goturebilirsrniz Haluk usta vardir. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşlı bir amca vardı. tofaş-reno grubuna hizmet veriyordu sanırım. ama uygun fiyata güzel işler yapıp seni dolandırmayacağını tahmin ediyorum. sanayideki ustaların çoğu sahtekar.

http://goo.gl/m2WB8h

40°53'15.6"N 29°14'10.2"E

https://maps.google.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 22 Ocak 2015; 17:00:20 >
  • Conta işi de sakat ya 400-500 bulur.
  • Sadece conta ile biticeğini düşünmeyin onu başka işlerde çıkabilir.

• Ayriyetten conta yakmaniza sebep olan arizaninda giderilmesi lazim. O arizayi gidermeden conta ve diger parcalari degistirseniz de sorun ayni olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker111

Ayriyetten conta yakmaniza sebep olan arizaninda giderilmesi lazim. O arizayi gidermeden conta ve diger parcalari degistirseniz de sorun ayni olur.

Aynen hacı.
    Devridaim, radyatör, sıcaklık müşürleri, vs

• conta 10 lira
    işçilik 300 lira

• @mavipasa teşekkürler hocam, yarın ilk oraya gidip soracağım.

@ozgur_gs_91, @hacker111

başka sıkıntı yok ya, 1-2 hortum patlamıştı bide devirdaimi değiştirttim zaten.

cevaplar için herkese teşekkürler beyler.
  • Kardeş ikitelli ye yeni dükkân açmış çok kaliteli bir ustam var. Arkadaşın amacı giren müşteri artik baska yere gitmesin. Hizmet süper işçilik de iyi. Reklam olmasın istersen özelden yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünü seviyim çok çok iyi bir usta bulana kadar götürme hiç bir yere. Gerekirse 1 ay yatsın araban ama ya servise ya da çok iyi bir ustaya götür. Aynısı benim aracın başına geldi usta 400e yaparım dedi, araba 1 hafta ustada kaldı. Yaptım dedi ama yapmaz olaydı. Araba zor çalışıyor, gazı biraktigin an stop ediyor, çekiş diye bir sey kalmadi....

•  conta yaktım. tahmini masraf ne olur ?

sıkıntı sadece conta değilmiş :)

şunun adı motor bloğuydu heralde tam olarak bilmiyorum, sağdan 2. göze bakarsanız altta ki kırığı göreceksiniz.

bunu değiştirmeden yapma şansımız var mı ?

ayrıca bu bana çok iyi bir ders oldu, kesinlikle anti-frizsiz kulanmayın arabayı :) kar yağdığında arabayı vurdurup 20 dakika motoru açık tuttuğum için oldu bunların hepsi. radyatör boruları delindi, conta yandı, motor bloğu kırıldı. sadece anti friz olmadığı için.

• Palio toplayabilecek işini bilen bir usta tanıdığım var ama Aytemiz'in yukarısında kalıyor biraz. Arabayı oraya götürmek biraz sıkıntı.
  • r0x kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun umarım masrafı fazla tutmaz ama motor bloğu kaynakla da tamir edilir
  • @goodorevil hocam telefon numarasi varsa pm yollaybilir misin ? Ya da adresi. Cekiciyle falan gotururuz artik.

@batukir bizim usta direkt degistirelim dedi, 1300 tl masraf çıkardı :) tesekkurler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 28 Ocak 2015; 18:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

@goodorevil hocam telefon numarasi varsa pm yollaybilir misin ? Ya da adresi. Cekiciyle falan gotururuz artik.

@batukir bizim usta direkt degistirelim dedi, 1300 tl masraf çıkardı :) tesekkurler hocam.

Hocam Cuma günü ustanın yanına gideceğim zaten, ondan önce pek mümkün değil ama, evde kartı olacaktı bir bakayım.
  • Hocam araç neydi?

• @goodorevil tamamdır hocam, teşekkürler.

rubelhizb 2002 palio hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.