Şimdi Ara

conroe için aradaki fiyat farkına değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda e6300 lü bi sistem toplamayı düşünüyorum.
    uzun zamandırda anakart seçimi konusunda kararsızdım.
    overclock ta yapmayi düşünüyorum.
    forumda herkezin 965p leri önerdiğini gördüm.
    ama bana bi anakarta 170$ vermek fazla geldi.
    anakart olarakta gözüme gigabyte in 945p-s3 (110$ civari) kestirdim ve nette bu anakarti arastirmaya basladim.

alttaki linkte 965p ile 945p yi performans ve overclock olarak test etmisler.

http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=128635

sonuçlara bakınca 945 ve 965 arasında uygulamalarda gözle görülmicek bi fark var.
    overclock sonuclarıda fazlasıyla tatminkar.

anlamadığım olay anakartta ekstra bir özelliğe ihtiyacınız yoksa aradaki fiyat farkını niye veriyorsunuz?

değermi buna?

amacım kimseyi eleştirmek değil yanlış anlaşılmasın.

sadece soruyorum.

• Overclock yapabilmen için bunu sana sağlayan sistemlerin olması ve bunu da kolaylıkla yapabiliyor olman önemli.
    Uğraşmadan yani...

Bir de alacağın anakartın her ne kadar özelliklerini fazla bulssanda artık gün geçtikçe kullanıyorsun...

Ben anakrtımı 1.5 yıl önce aldığımda kablosuz modemler yoktu bile... Ama şimdi kablosuzu almayanı dövüyorlar..

İntelin anakartı da çok stabil ama o/c olmuyor....Ankartta 965 p ise yeni çıkacak olan 4 çekirdek ( quad core ) u da destekliyor.

Aradaki fark anakartını değiştirmeden işlemciyi yenileyebilirsin...

Karar senin...

• quote:

Orjinalden alıntı: expert22

Overclock yapabilmen için bunu sana sağlayan sistemlerin olması ve bunu da kolaylıkla yapabiliyor olman önemli.
    Uğraşmadan yani...

Bir de alacağın anakartın her ne kadar özelliklerini fazla bulssanda artık gün geçtikçe kullanıyorsun...

Ben anakrtımı 1.5 yıl önce aldığımda kablosuz modemler yoktu bile... Ama şimdi kablosuzu almayanı dövüyorlar..

İntelin anakartı da çok stabil ama o/c olmuyor....Ankartta 965 p ise yeni çıkacak olan 4 çekirdek ( quad core ) u da destekliyor.

Aradaki fark anakartını değiştirmeden işlemciyi yenileyebilirsin...

Karar senin...

evet aynen böle alınca 4 çekirdekli al 8 çekirdekli çıkınca değiştirirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.