Bildirim
Connection failure Hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Steam hesabinda sorun yok yalniz non-steam versiyonundan girerken bu hatayi veriyor. Ayricawww.pathofexile.com adresinede giremiyorum su an. Sabah hepsine girebiliyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Etheren
Steam hesabinda sorun yok yalniz non-steam versiyonundan girerken bu hatayi veriyor. Ayricawww.pathofexile.com adresinede giremiyorum su an. Sabah hepsine girebiliyordum.
Steam üzerinden tekrar indirmem mi gerekiyor oyunu steam üzerinden açmak için -
Steam ile farkli bir hesap uzerinden giriyosunuz veya varolan hesabinizi steam hesabina linkliyosun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Etheren
Steam ile farkli bir hesap uzerinden giriyosunuz veya varolan hesabinizi steam hesabina linkliyosun.
olmuyor aynı hata İnternet sitesine de girmiyor zaten anlamadım gercekten dün gece hiç birşey yoktu :S -
bendede aynı sorun var nasıl cozucez problemi internet sitesine bile giremiyoruz -
oynayan arkadaşıma sordum onda sorun yok ilginç :s sitesine girebilrsem support'dan bişeyler yapmaya çalışacağım ama oda olmuyor zorla küfür ettirecekler.... -
ilginç olan siteye dahi girememiz ttnet le mi alakalı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: spacegoat
ilginç olan siteye dahi girememiz ttnet le mi alakalı acaba?
TTnet ile alakalı değil arkadaş ttnet ile oyunda şuan -
ilginç program sorun cıkartıyo desem ama siteye dahi ulasamıyoruz burası ilginç baska bi neden gelmıyo aklıma ttnetten farklı birde dns adresini sorsana oynayan arkadasına?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacegoat -- 20 Mayıs 2014; 18:31:21 > -
quote:
ilginç program sorun cıkartıyo desem ama siteye dahi ulasamıyoruz burası ilginç baska bi neden gelmıyo aklıma ttnetten farklı birde dns adresini sorsana oynayan arkadasına?
208.67.222.222
208.67.220.220
bunları kullanıyormuş dns olarak denedim ama olamadı :)
Şimdiye kadar yaptıklarım: Yönetici olarak çalıştırdım, Bir çok dns denedim, çerezleri bile sıfırladım -
bende iki modemi denedim airties ve tp link ikisindede aynı sonuç baglanmadı acaba bizim ıplerimi banladılar anlıyamıyorum bu arada ist bakırkoy bölgeylemi alakalı acaba:) buarada telefonumun
operator internetinden girebiliyorum siteye istersen bunu dene belki bi çözüm bulabilirsıin forumdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacegoat -- 20 Mayıs 2014; 18:47:21 > -
cozum bulan var mı? -
quote:
cozum bulan var mı?
Ben şimdi sildim Tekrar yüklüyorum -
bende de aynı sıkıntı var hala çözemedim. sadece Türkiyede var sıkıntı sanırım redditte problemi olan görmedim çözebilen varmı? -
siteye girebildinmi? -
support@grindinggear.com bu adres ile iletişime geçebilirsiniz. Şu anda ben problem hakkında konuşuyorum birden çok yöntem denettiler şimdiye kadar olmadı. Daha devam ediyor konuşmamız. -
tamam beklemedeyim eger bir cözüm bulursan lutfen paylas -
PROBLEM
atakoy-t2-2-atakoy-t3-4.turktelekom.com.tr.199.212.81.in-addr.arpa
Bu host adında bir sorun varmış şuan. Bir çok mesaj almışlar TürkTelekom kullanıcılarından. ISS ile görüşün diyorlar.
http://winmtr.net/ şu programı indirip trace etmemi istedilerwww.pathofexile.com adresini. Sizde deneyin atakoy-t2 çıkıyorsa büyük ihtimalle giremiyorsunuzdur.
-
evet bende de trace yapınca aynı cıkıyo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X