Şimdi Ara

Connect mi Doblo mu? Haziran 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfır hafif ticari araç bakıyoruz...

Arka koltuklu camlı, çift sürgülü, klimalı...

İstanbulda şehir içi ayda max 1500 km yapılacak... En fazla 100 kilo yük taşınacak...

Connect var bir de Doblo var gelin karşılaştıralım

Connect, 1.8 90 bg, sis farı, çift airbag, elektrikli camlar falan filan... makaslı

bir de Doblo yeni kasa... 1.3 90 bg, sis farı yok, tek airbag, süspansiyonlu bişey varmış arkada...

fiyatlar aynı 34500

24000 tl 20 ay sıfır faiz... gerisi peşin ikisi için de aynı fiyat geçerli...

connect için güçlü, güvenli ama çok yakar parçası pahalı diyorlar..
    doblo için az yakar, servisi iyi, ama daha az güvenlik ve konfor diyorlar...

siz ne dersiniz?

• çok yakar muhabbeti abartı en fazla 100 km de 1 litre fazla yakar ayrıca parçasıda pahalı değil
  • Doblo diyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende doblo derim hem bakım maliyeti hem yakıt gideri hemde konfor açısından.
  • Esek gibi kullanacaksanız connect diger hersey icin doblo

• doblo
  • her konuda doblo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her kosulda connect.. kac yıldır kullandık bana mısın demedi.. doblo icin de ben kendini cabuk dagittigini duyuroum kullananlardan.
  • connect agır yükler altında çok iyi performans sergiliyor. şehir içi 230-250 kurus yakar. madem yük taşımıyacaksınız doblo iyi bir tercih parçası servisi connecte göre ucuzdur
  • 2006 ve 2011 yillari arasinda connect kullandik... Bayada bi hor kullanildi ama tik yoktu arabada

• Connect...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozluk3d

connect için güçlü, güvenli ama çok yakar parçası pahalı diyorlar..
    doblo için az yakar, servisi iyi, ama daha az güvenlik ve konfor diyorlar...

siz ne dersiniz?

Çok yakar muhabbeti abartıdan başka birşey değil. Emsallerinden 1 litre fazla yakar ama hakkını fazlasıyla verir.

Parçası pahalı diyen af buyurun halt etmiş. Gidip araştırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

connect agır yükler altında çok iyi performans sergiliyor. şehir içi 230-250 kurus yakar. madem yük taşımıyacaksınız doblo iyi bir tercih parçası servisi connecte göre ucuzdur

Şu anki mazot fiyatlarıyla şehir içi o kadar yakacak bir Connect yok. Abartmayalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

connect agır yükler altında çok iyi performans sergiliyor. şehir içi 230-250 kurus yakar. madem yük taşımıyacaksınız doblo iyi bir tercih parçası servisi connecte göre ucuzdur

Şu anki mazot fiyatlarıyla şehir içi o kadar yakacak bir Connect yok. Abartmayalım..

yakıyor hocam 90 lıktı bizdeki dedemindi connect. sordugumda 230-250 arası demişti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

yakıyor hocam 90 lıktı bizdeki dedemindi connect. sordugumda 230-250 arası demişti

Bizim multicet fındık motor bile şehir içi 220 kuruş yakıyor be 1.8 bırakta yaksın o kadar

• Her iki aracın bahsettiğiniz versiyonlarında connecti seçin derim.

Her ikisinin de fullünü kıyaslasaydınız doblo derdim.
  • çok ama çok teşekkürler

bu arada ford connect olan k210s deluxe 1.8 90 bg

10000 peşin 24000 24 ay vade faizsiz

doblo yeni kasa dynamic 1.3 90 bg...bursadan 15000 peşin 17000 36 ay vade faizsiz bulduk...

connect, güvenlik ve güç unsurları öne çıkan bir araç sanıyorum
    doblo da yakıt ve parçadan dolayı tercih ediliyor...

şöyle ki ayda 1500 km yaksak...

doblo 100 km 6 lt, connect 8 lt yakıyormuş

buna göre hesaplarsak, dizel lt si 3,78 tl desek...

yılda 1350 tl doblo daha karlı...

KASKO olayını ne yapalım fikir verebilir misiniz?
  • ben konfor ve ekonomi hariç her konuda connect derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeisoneday -- 6 Haziran 2012; 18:30:20 >
  • Bugün okula giderken aştiden önceki Peugeot showroom'umda branda asmışlar partner tepe'nin resmi var 29.990TL fiyat yazmışlar şaşırdım kaldım, 90bglik model
  • Ben doblo diyorum neden derseniz.

Motor hacmi düşük vergi avantajından.

1.8 motora göre daha az yakmasından.

Bağımsız süspansiyon olmasından.

Daha güncel bir kasa olmasından.

Servis bedellerinin forda nazaran daha düşük olmasından

Connect artık eskidi yüzü acil bir kasa değiştirmesi gerekli 2002 den beri aynı platformda üretiliyor oysa ki doblonun platformu daha 2 senelik.

Arabayı şehirde kullanacaksınız bence sis farı mühim değil pek kim kullanıyor ki sis farını doğru düzgün tartışılır.

Çok lazım olursa taktırırsın 300-500 liraya sonra olur biter.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.