Şimdi Ara

concertayla alkol alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun oglen 63 mg concerta aldım etkısı devam edıyor alkol alacagım bırazdan bır sakıncası olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Önceki âlimlerin mum ışında yazdığı paha biçilmez hazine misali eserlerin toprağa gömülerek çürüdüğünü, bakkallara satıldığını, çöplüklere atıldığını ve bir kısmının da kütüphane raflarında tozlanmış ve çürümeye terk edilmiş olduğunu gördüm. Medreseleri kapanmış, yazısı değiştirilmiş, din ilimleri yok olmaya yüz tutmuş olan bir zamanda kitap yazmaktansa yazılan ilmî eserleri anlayarak anlatacak ve ilmi kitaplardan gönüllere indirip yaşatacak talebe, yani canlı kitap yetiştirmeyi daha lüzumlu buldum.”
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

bişey olmaz kardeş millet o alkolü nelerle bir içiyor

emın mısın hocam sen denedın mı daha once gece gece hastanelık olmayalım ya

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Wifi

quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

bişey olmaz kardeş millet o alkolü nelerle bir içiyor

emın mısın hocam sen denedın mı daha once gece gece hastanelık olmayalım ya

içme sen kardeş, kola da içme asitli asitli mideni delebilir. o ilaçların yan etkileri, alkol ile almayınız cart curt yazılarının hepsi çok anormal durumlar için yazılmıştır. istersen 5 tane concerta çak 1 şişe vodka iç yine bişey olmaz. he olacağı varsa sen su içerken de kalp krizi geçirebilirsin.

''Önceki âlimlerin mum ışında yazdığı paha biçilmez hazine misali eserlerin toprağa gömülerek çürüdüğünü, bakkallara satıldığını, çöplüklere atıldığını ve bir kısmının da kütüphane raflarında tozlanmış ve çürümeye terk edilmiş olduğunu gördüm. Medreseleri kapanmış, yazısı değiştirilmiş, din ilimleri yok olmaya yüz tutmuş olan bir zamanda kitap yazmaktansa yazılan ilmî eserleri anlayarak anlatacak ve ilmi kitaplardan gönüllere indirip yaşatacak talebe, yani canlı kitap yetiştirmeyi daha lüzumlu buldum.”
  • quote:

bugun oglen 63 mg concerta aldım etkısı devam edıyor alkol alacagım bırazdan bır sakıncası olur mu

mobilim uzun yazamıyorum ama içme,bi bildiğm var

Orijinalden alıntı: Enginear

quote:

bugun oglen 63 mg concerta aldım etkısı devam edıyor alkol alacagım bırazdan bır sakıncası olur mu

mobilim uzun yazamıyorum ama içme,bi bildiğm var

pm atabılır mısın merak ettım hocam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.