Şimdi Ara

Conax Modül ve Kanal Listeleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aranızda Teledünya'yı Conax modül ile kullananlar cevaplayabilirlerse sevinirim.

Teledünya'yı şu anda HD kutu ile kullanıyorum. Bu kutuda, en sevdiğim özellik sadece izlediğim kanallardan oluşan bir liste oluşturuyorum ve o listeyi ben değiştirmediğim sürece diğer kanallar hiç karşıma çıkmıyor.

Örneğin 1'den 10'a kadar kanallardan oluşturduğum bir listem var. 1. kanalı izliyorum, ileri tuşuna basınca listemdeki 2. kanala geçiyorum veya menüden listemi açınca karşıma sadece kendi belirlediğim kanallar çıkıyor ve onlar arasından seçim yapıp istediğim kanalı açabiliyorum. Veya tv'yi kapattım ve tekrar açtım yine karşımda tüm kanallar yerine kendi listem yer alıyor.

Yani kısacası arkadaşlar, izlediğim kanalları içeren bir liste yapıyorum ve diğer kanallar bir daha karşıma çıkmıyor, tabi ben listeyi değiştirmediğim sürece..

Şimdi sorum, bu özellik Conax modülde var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mMylo -- 18 Haziran 2014; 18:27:16 >

• conax modül sadece şifreyi çözmeye yarar cihaz degildir bahsettikleriniz favori listesi izlemek için

linkteki gibi kablo tv set topbox almanız lazım

http://www.n11.com/neta-8600-hd-sayisal-kablo-alicisi-P14976754
  • Ben de conax modül kullanarak izliyorum ve dediğin gibi favori listeleri yapabiliyorum. Fakat bu conax modülün değil televizyonun sağladığı bir özellik. Sahip olduğun/olacağın tv özelliklerini araştırmanda fayda var..
  • TV ne? benim gördüğüm tvlerde favori kanal listesi vardı...
  • Şu an piyasada olan televizyonların herhalde hepsinde favori listesi oluşturma özelliği vardır. Eğer yoksa bile kanalları sıralayıp işe yaramaz bulduklarınızı en sona atabilirsiniz. Kanal sıralaması yapma vb. özellikler modülden gelmiyor, modül sadece şifreyi çözüyor, Teledünya kartı ile televizyon arasında bir köprü.
  • Sony 42W655 ile kanal sıralaması değiştirebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mMylo kullanıcısına yanıt
    Ben annemin vestel marka televizyonuna Conax modül aldım. İstediğim kanalı siliyorum, istediğim kanalın numarasını değiştirerek tekrar sıralama yapabiliyorum. Ama televizyonun özelliğimi yoksa kartın özelliğimi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panderma

Ben annemin vestel marka televizyonuna Conax modül aldım. İstediğim kanalı siliyorum, istediğim kanalın numarasını değiştirerek tekrar sıralama yapabiliyorum. Ama televizyonun özelliğimi yoksa kartın özelliğimi bilmiyorum.

Bu bahsettiğin televizyonun özelliğidir.
    Conax modul sadece kanalın şifresini çözmek için bir araçtır o kadar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.