Şimdi Ara

Conan O'Brien e2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle buraya konu açtıgım için özür dilerim, uzun zamandır conan'ın programlarını bulmaya calısıyorum(güncel yada eski sezon farketmez) fakat aramadıgım site kalmadı. Benden baska arayanlar mutlaka vardır, bulabilen yada nereden indirebilecegim konusunda bilgisi olan avrsa ve paylaşırsa seviinirim teşekkürler..

Türkçe alt yazısı ayrı olarak yayınlanmadıgı için, direk e2 den capture edilmiş diyim artık , o şekilde bulmam gerekli tekrar teşekkürler..

• O tip Showlar kolay kolay paylaşılmıyor nette.Zamanında bende aramıştım.
  • arkadaşın dediği gibi kolay bulunmuyor, aklıma gelen tek mantıklı çözüm şurdan arayıp bulmanwww.yildiz.tv cnbc-e de hemen hemen her gece oluyo diye hatırlıyorum, eskiden takip ediyodum, artık o kadar sık takip etmiyorum, ama nette türkçe altyazılı bulman çok zor.
  • Türkçe altyazılı bulup indirmen çok zor ne yazık ki. Keşke biri yapsa ama
  • türkçe altyazılı bulabileceğini zannetmiyorum çünkü ülkedeki internet hızı malum,büyük uploadlar zor olur.

yabancılar ise talk-show'ları(bunun türkçe karşılığı var mı?) paylaşmazlar.fakat illa izlemek istersen conan o'brien'ın kendi sitesinde programdan vidyolar oluyor.
  • Show programlarını belli başlı sitelerde HDTV rip olarak bulabilirsin TV torrent siteleri gibi bunlarada sadece davetiye üzerine üye olabilirsin yanlız e2'den değil tabiki yani altyazılı şekilde bulman mümkün değil
  • Torrent sitelerinde bulabilirsin ancak altyazılı bulman mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle cevaplar için çok teşekkürler, torrent sitelerine vs baktıgımızda dizilerin rip'lenip paylaşıldıgını görüyoruz, e2 de normal uyduda bile var bunu neden riplemiyorlar anlamıyorum. bu sekilde paylaşan kimseyi bulamaz mıyız?
  • Talk showların bulunmadı çok zor olur hele hele altyazılı.e2'ye mail falan at altyazı için belki bulunur.
  • e2 1 ya da 2 gün sonra güncel yayını veriyor zaten.He tabi arşiv içinse orası ayrı.
  • http://tvarsivi.com/?takvim1=19.08.2011&sa=0&y=3

Buradan saatini ve gününü ayarlayıp izleyebilirsiniz.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Conan_episodes

Program ve konuk listesi.
  • teşekkürler düşük kalite felan hiç yoktan iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.