Şimdi Ara

Computer Queen Sitesinde Herşey Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteye bakıyordum da herşeye 0 tl yazmışlar. Sizce bunun nedeni nedir? 500 tl'lik kulaklıka 0tl yazmışlar ayrıca sipariş edebiliyorsun yani sepete atılabiliyor. İsterseniz sizde bir bakın ve ne olduğunu yazın.

Sitenin Linki:http://www.queen.web.tr/U695,105,steelseries-5h-usb-kulaklik-kulakliklar-ve-mikrofonlar-steelseries.htm

• Sipariş edersin tabiki ama göndereceklerini düşünmüyorsun herhalde :)
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki düşünmüyorum ama yani biraz garip.
  • 3770K 0TL yazıyor nedir bu işin aslı astarı arkadaşlar sizlere de danışalım?
  • Eğer Site yapım Aşamasın'da değil ise Kesinlike Ali cengiz Oyunudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

3770K 0TL yazıyor nedir bu işin aslı astarı arkadaşlar sizlere de danışalım?

Ürün stokta yoksa öyle yazıyor olabilir kardeşim.. Ya da daha kötüsü, üçkağıt vardır sitede.. oyuna gelme derim.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Ürün stokta yoksa öyle yazıyor olabilir kardeşim.. Ya da daha kötüsü, üçkağıt vardır sitede.. oyuna gelme derim.. :)

Heyecanlandım birden ne bileyim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

H4PPY bunu çözüp ücretsiz işlemci kapsın diye yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

H4PPY bunu çözüp ücretsiz işlemci kapsın diye yapmışlar.

Benim abi uluc2000

• Şu an e-ticaret işine özenen çok insan var sağdan soldan 1000tl ye öğrencilere filan site yaptırıp bizde bu işe gireriz mantığında insanlar ( şaka filan demiyorum bu işi bu kadar basit gören insanlar var ) siteleri yarım yamalak yaptırıyorlar, hatta 500 tl sini sonra veririz kardeş diyorlar, onlar da tamam 500 tl lik işi sonra yaparız diyorlar , bu şekilde bir sürü zombi site de oluşmaya başlıyor. Hepsini toptan 1000tl ödeyip yaptırsa nasıl bir şey çıkar, beklenti nedir o nu hiç bilemiyorum.
  • güzel viral, tuttum bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.