Şimdi Ara

COMPAQ PRESARIO F505EA 799 USD - Bu Makine Hakkında Düşünceleriniz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
41.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zoltriks

quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

Cihazı aldım ama satmak zorundayım İçim gidiyor resmen alet orda paketi açılmamış halde duruyor

http://forum.donanimhaber.com/m_13709797/tm.htm

Bu arada artık pek önemi kalmadı ama Pi testi yaparken CTRL+ALT+DEL yaparak işlemci kullanımına baktınmı? işlemcinin biri hiç kullanılmıyormuydu? Gerçi tek haliyle bile benim desktop işlemcisi Athlon XP2500+ den (1,83GHz 640K önbellek) hızlı

Üzüldüm gerçekten, kullanmak için iyi bir makineydi.
    Ben de benim desktop u satmak zorunda olduğum için ağlıyorum açıkcası, sıfır ses çıkarıyordu, tam istediğim gibiydi, ama bu aralar sabit bir yerde duramayacağım için notebook almam gerekti, ve de desktop makineyi satmam da maddi açıdan gerekli.

Her şeyin hayırlısı derler ya,
    hayırlısıysa beri hayırsızsa geri

Umarım bir an önce satabilirsin, alanın da işine yarar senin de...

Saygılar,
    Murat.

Yorumun için teşekkürler :)
    Satıştan kaldırdım aleti:)

Açtım aleti:)
    Şimdi şarjda duruyor.
    Zoltriks sen ne süre şarj ettin?
    Ben şarj ışığı sönünce açarım aleti heralde

• Bu arada aletin içine her kağıt (çıklama kullanım klavuzu vs.) 1 ingilizce 1 türkçe olmak üzere 2 şer tane koymuşlar En alakasız kağıdın bile Türkçesi var.

Bu arada birşey dikkatimi çekti.
    Aletle birlikte gelen 1 adet daha orijinal yazılım var heralde kutunun içinden Microsoft Works 8,5 in orijinal ürün sertifikası çıktı. Sizdende çıktımı? Ne işe yarar bu MS Works?

Bu arada daha ewel bahsetmiştim.
    HP ile online görüştüğümde bana bi PDF dosyası göndermişlerdi ürünle ilgili. Belki HD in içinde vardır ama yinede onu buraya ekliyim, çok faydalı bir döküman. Teknik servis için hazırlanmış. Neyin nerden söküleceği vs. vs. çok detaylı anlatılıyor ileride ram terfisi veya HD terfisi yapmak isterseniz işinizi görebilir. Ayrıca yine ürünle ilgili çok detaylı bilgiler var.

http://rapidshare.com/files/27109116/Compaq_F500Series_Maintenance_and_Service_Guide.pdf

**** olan yerlere birleşik olarak r a p i d s h a r e yazın.

Birde şimdi taşıma çantasını inceledim. Oldukça güzel bişey. Kuzenimin çantasının aynısı (çok ufak tefek farklılıklar var. Kuzenim 40YTL ye almıştı o çantayı. Gayet güzel bir hediye. Birde ufak bir mouse hediye etselermiş tam süper eksiksiz bir paket olurmuş
    Koruması iyi olan bir çanta ayrıca çantanın çok güzel bir yanı ek koruma yastığı ekleyebiliyorsunuz. içinde ufak bir fermuar var, onu açınca koruma yastıklarının olduğu bölme açılıyor. 1 adet daha koruma yastığı eklenebilir. Malum HDiniz içindeki veriler önemliyse koymakta fayda var

• ARKADAŞLAR BU NOTEEBOOK DAN BENDE ALDIM FAKAT EKRAN KARTI GEFORCE 6150 128MB OLMASI GEREKİYORDU MAKİNAYI İNCELEDİĞİMDE EKRAN KARTININ GEFORCE 6100 OLDUĞUNU GÖRDÜM BİOSTA 64MB OLARAK GÖZÜKÜYOR AYNI ZAMANDA RAM DEN 64MB KULLANIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI? KANDIRILDIKMI?
  • arkadaşlar bu mesaj çok önemli!!! ciddi bir kandırılma söz konusu sanırım.ben yurtdışında yaşıorum 30 nisanda türkiyeye gelicem makinayı almaya ve şu anda inceleyemiyorum laptopumu malesef,makinasını alan arkadaşlar bu ekran kartı konusunda bir bilgi verebilirlerse seviniriz.kutusunda açılmadan iade edelim yoksa.ciddi bir mesele
    quote:

Orjinalden alıntı: 006DEAN

ARKADAŞLAR BU NOTEEBOOK DAN BENDE ALDIM FAKAT EKRAN KARTI GEFORCE 6150 128MB OLMASI GEREKİYORDU MAKİNAYI İNCELEDİĞİMDE EKRAN KARTININ GEFORCE 6100 OLDUĞUNU GÖRDÜM BİOSTA 64MB OLARAK GÖZÜKÜYOR AYNI ZAMANDA RAM DEN 64MB KULLANIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI? KANDIRILDIKMI?
  • birde bu bilgisayarın kurulumu nasıl yapılıyor?o konudada bana yardımcı olursanız sevinirim.vista kurulumu recovery dvd si oluşturma falan filan.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Dün bakmaya gittim Teknosa ya notebook görünüm tasarım çok hoşuma gitti.Peşin olarak 1250 YTL 6 ay taksitli olarak 1370 YTL ye geliyordu kartımla. DELL le kıyasladım arada sadece tasarım farkı var.Bu fark için 270 YTL nin çok olduğunu düşündüm ve DELL aldım. Aslında gene HP alırdım ama gene olarak forumda HP nin çok arızalandığı yazıyor.vede Teknosa olunca vazgeçtim.

Nasıl peşin olarak 1250 YTL ye geliyordu?
    Aldığın DELL in özellikleri neki? Aynı özelliklerde 270YTL daha mı ucuz?

Hocam imzamdaki ürün.Aynı özellik derken CPU falan.Gerçi Ram ve Hdd farkı var bi tek onları düşersek fiyattan 170 Ytl falan fark oluyo arada.

• quote:

Şimdi şarjda duruyor.
    Zoltriks sen ne süre şarj ettin?
    Ben şarj ışığı sönünce açarım aleti heralde

Ben zaten kutuyu daha mağazada açmıştım, en azından çalıştığını görmek için.
    Eve geldiğimde açtım bilgisayarı kuruluma başladığımda da şarja taktım.

PDF için çok teşekkürler gerçekten çok işime yarayacak :)

Saygılar,
    Murat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogocuk

birde bu bilgisayarın kurulumu nasıl yapılıyor?o konudada bana yardımcı olursanız sevinirim.vista kurulumu recovery dvd si oluşturma falan filan.

Kurulum sadece sistem dilini seçerek yapılıyor.

Herhangi bir hata durumunda tekrar kurulum yapabilmek için kurtarma diskleri oluşturmak gerekli.

Cd kullanılırsa 6 cd, dvd kullanılırsa ise 1 dvd yeterli oluyor.

Kurtarma disklerini oluşturma programını,

Başlat > Programlar > Recovery Manager
    Start> Programs > Recovery Manager

klasörü altında bulabilirsin.

Saygılar,
    Murat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogocuk
    arkadaşlar bu mesaj çok önemli!!! ciddi bir kandırılma söz konusu sanırım.ben yurtdışında yaşıorum 30 nisanda türkiyeye gelicem makinayı almaya ve şu anda inceleyemiyorum laptopumu malesef,makinasını alan arkadaşlar bu ekran kartı konusunda bir bilgi verebilirlerse seviniriz.kutusunda açılmadan iade edelim yoksa.ciddi bir mesele

COMPAQ PRESARIO F505EA 799 USD - Bu Makine Hakkında Düşünceleriniz

-----

COMPAQ PRESARIO F505EA 799 USD - Bu Makine Hakkında Düşünceleriniz

Saygılar,
    Murat.

• alan arkadaşlara bir sorum olacak teknosa'nın 1000 YTL üzeri alışverişlere verdiği 100 YTL'lik hediye kuponunu aldınızmı? Birde 50 YTL değerinde sigorta var.. Bende şu an Laptop alacm ve bununla Dell 1501 arasında kaldım dell'in cpu TL-52 aslına baya fark var TL-50 ile TL-52 arasında ama bunun hediyeleri faln göz önünde bulundurunca Dell'den daha ucuza geliyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gligaMesH

alan arkadaşlara bir sorum olacak teknosa'nın 1000 YTL üzeri alışverişlere verdiği 100 YTL'lik hediye kuponunu aldınızmı? Birde 50 YTL değerinde sigorta var.. Bende şu an Laptop alacm ve bununla Dell 1501 arasında kaldım dell'in cpu TL-52 aslına baya fark var TL-50 ile TL-52 arasında ama bunun hediyeleri faln göz önünde bulundurunca Dell'den daha ucuza geliyor sanırım.

Merhaba,
    teknosa ön ödemeli kampanya dahilinde hediye çeki seçeneği sunmuyordu bildiğim kadarıyla bu ürün için.

Aslında ben de anlamadım, hediye çeki kullanılamıyor mu, yoksa ürün alınınca hediye çeki vermiyorlar mı?

Ben ne hediye çeki kullandım, ne de bana hediye çeki verdiler kısaca :)

Saygılar,
    Murat.

• şu an ön ödemeliden 50 $ fazlaya satılıyor makine ve hediye çeki kullanılmadığına dair bir belirti yok. dolar kuru da şu sıralar baya düştüğüne göre ön ödemeli olarak alanlardan daha avntajlı almak mümkün aslında şu an...

şu andan itibaren alacaklar için mutlaka hediye çeki alsınlar uyarısını yapmak lazım..
  • ARKADAŞLAR BU BİLGİSAYARIN BİOSTAN EKRAN KARTI HAFIZASI ARTTIRILABİLİYORMU?BİR ARKADAŞIMIZ BELLEĞİN 64MB OLDUĞUNU YAZMIŞTI.BİOSTAN BUNU 128 YAPMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLMİ?BU MAKİNEYİ KULLANAN ARKADAŞLARDAN BİRİ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM.
  • Laptopu aldık ama herhangi bir driver cd si verilmedi. Laptopa XP yuklemeyi dusunuyorum. Driverlar sorun olurmu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugcakmak -- 22 Nisan 2007; 21:50:32 >
  • dostum iyiki söyledin beeneim hiç ilgimi çekmedi.Evet dediğin doğru bıos dan 128 mb olarak ayarlanıyor.Yoksa böyle kullanacaktık makineyi...Ben flat out oyununu severim hiç takılmıyor 2.4 Gb oyun canavar gibi hiç sorun yok ben beğendim açıkçası...Ben COMPAQ al derim.Bende Toshıba L20-100 vardı bu alet onun yanında çok çok iyi her yönden...............
  • ikinci işletim sistemini yüklersen basta soruyor hangisiyle açmak istersin diye ama bence hata edersin.Biraz dene ve alışmaya çalış bence vista çok çok iyi xp ye göre biraz ağır ama olsun bu makine rahat kurtarıyor.Bu arada driver cd si zaten d sürücüsünde yüklü orjinal sürüm gerekli belgeleride var bu yöntem daha iyi.Cd yi yanında taşımış oluyorsun sürekli...........
  • arkadaşlar, amd işlemcili laptop lar ati chipli ekran kartları ile uyumlu çalışıyor, 2 aylık çalınan laptopumda :( (acer 5101) ati1100 vardı, orta dereceli oyunlarda performansı çok iyiydi ama doyurucu değildi. bence amd x2 kullanan paylaşımlı bir nvidia alacağınıza yine amd x2 kullanan paylaşımlı ati1600 lü laptop almanızı öneririm. ürünün disk kapasitesi arşivcileri sevindirecek kapasitede, ram 1 gb, ağırlık 2,99, fiyatına göre iyi, vista yerine xp olsaydı bencede iyi olurdu, ben vistayı gereksiz bir multimedia işletim sistemi olarak görüyorum. program desteği olsa hala windows98 kullanırdım :) Saygılarımla,
  • peki bunda bluetooth yok mu???
  • nedim kardeşim bu ekran kartlarıyla ilgili bilgiyi sana kim verdş bilmiyorum ama biraz sallamış sana nvidia amd için özel olarak ekran kartları üretiyor.aynı şekilde ati de amd için özel ekran kartları üretiyor.amd sadece sadece ati kullanır diye birşey yok yani.bunlar sadece intelde kullanılamayan amd için özel seri ekran kartlarıdır.zaten nvisianın sitesine girersen amd için olan ekran kartlarını bulursun.keza nvidia 6150 diye aldığımız (ekran kartı 6100 çıktı diyorlar) ekran kartıda amd ye özel bir ekran kartı.saygılarımla
  • bu makinada malesef bluetooth yok.tahtakalede toptancılar en pahalısını 10 ytl ye satıyorolmaması çok da önemli deil.aslında harici olması daha iyi çünkü internal bluetoothlar wireless düğmesi ile açılıyor ve hp compaq larda bluetooth ayrı olarak kapatılamıyor ve biri wirelessten internete girerken size bluetooth tan virüs yollarken bişey yapamıyorsunuz. eliniz kolunuz bağlı virüsün makinanızı işgalini seyrediyorsunuz.tecrübemle sabittir
    quote:

Orjinalden alıntı: bhsafak

peki bunda bluetooth yok mu???

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.