Bildirim
Company Of Heroes tarzı tavsiye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
World in Conflict var.
Buda Merlin'in Kazanı incelemesi;
http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=2606_____________________________ -
coh gibi yüksek fizik olsun, grafik olsun, strateji bolluğu olsun hepsinin bir arada olduğu rts ben bilmiyorum.
ben coh oyuncusuyum. world in conflict i oynadım. coh oynayıp, bu oyunun keyfini almış birinin world in conflict ten keyif alabileceğini pek sanmıyorum. coh insanın bir rts den beklentilerini çok arttırıyor. cod4-cod5 gibi. bunları oynayan bir daha fps beğenmiyor :)_____________________________
Türkçe Yama - Company of Heroes v2.602
Yamanın en güncel halini indirmek için tıklayın
Kişisel Blog Sayfam; Merağın Peşinde -
Arkadaşlar yok mu yaw tavsiye ban dalazım aynı tür oyun. _____________________________ -
coh dan ötesi yok , yaparsa relic yapar oda coh-4 olur
_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ---------- -
Valla Dawn of War 2 çok güzel. Aynı firmanın. Grafikleri daha güzel. Ancak, birimler, savaşlar falan fantastik, bin yıl sonrasında geçiyor belki de...
COH kadar olmasa da, senin anlatımından anladığım kadarıyla, biraz eski bir oyun ama Command and Conqeurs Generals oynayabilirsin._____________________________ 2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım. -
dawn of war 2 öneririm kesinlikle aynı firma aynı temel ama aksiyon daha fazla:D _____________________________ -
Men of War deneyebilirsiniz ama coh başkadır yerini dolduramaz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
dawn of war 2 öneririm kesinlikle aynı firma aynı temel ama aksiyon daha fazla:D
Bence de.. Mevcut RTS ler içinde, bence en güzel oyun Dawn of War 2._____________________________ 2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı