Şimdi Ara

Company Of Heroes tarzı tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu C.O.H 2 serisinide oynadım inanılmaz güzel bir oyun bu şekilde oyunlar varmıdır tavsiye verebileceğiniz hem grafik hem gerçekçilik olsun yani yaratıklarla ejderhalarla değişik mutantlarla savaşmak istemiyorum

Buda Merlin'in Kazanı incelemesi;

http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=2606

ben coh oyuncusuyum. world in conflict i oynadım. coh oynayıp, bu oyunun keyfini almış birinin world in conflict ten keyif alabileceğini pek sanmıyorum. coh insanın bir rts den beklentilerini çok arttırıyor. cod4-cod5 gibi. bunları oynayan bir daha fps beğenmiyor :)

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • Valla Dawn of War 2 çok güzel. Aynı firmanın. Grafikleri daha güzel. Ancak, birimler, savaşlar falan fantastik, bin yıl sonrasında geçiyor belki de...

COH kadar olmasa da, senin anlatımından anladığım kadarıyla, biraz eski bir oyun ama Command and Conqeurs Generals oynayabilirsin.
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • dawn of war 2 öneririm kesinlikle aynı firma aynı temel ama aksiyon daha fazla:D
    Zelda: Breath of the Wild
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Men of War deneyebilirsiniz ama coh başkadır yerini dolduramaz.

Orijinalden alıntı: Onder1911

dawn of war 2 öneririm kesinlikle aynı firma aynı temel ama aksiyon daha fazla:D

Bence de.. Mevcut RTS ler içinde, bence en güzel oyun Dawn of War 2.
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.