arkadaşlar yaklaşık 3-4 yıldır canon A510 kullanıyorum ama artık ufak compact ve cebe sığan, video çekme sınırı olmayan, hafif, fotoğraf kalitesi iyi olan ve bana sürekli pil yada batarya bitti sorunu çıkarmayacak, lcd ekranı büyük bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ama ben görmeyeli piyasa çok hareketlenmiş.
bana tavsiye edebileceğiniz model hangisidir?(merceği dışarı çıkmayan tipler daha makbul geçer-tabi bu foto kalitesini bozar diyorsanız o başka)
fujifilm f30u incele istersen ve bana dönebilirsin satıyorum :)
f30 en kral makinedir. hiç kaçırma ya da fuji den şaşma!
quote:
Orjinalden alıntı: connoisseur
arkadaşlar yaklaşık 3-4 yıldır canon A510 kullanıyorum ama artık ufak compact ve cebe sığan, video çekme sınırı olmayan, hafif, fotoğraf kalitesi iyi olan ve bana sürekli pil yada batarya bitti sorunu çıkarmayacak, lcd ekranı büyük bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ama ben görmeyeli piyasa çok hareketlenmiş.
bana tavsiye edebileceğiniz model hangisidir?(merceği dışarı çıkmayan tipler daha makbul geçer-tabi bu foto kalitesini bozar diyorsanız o başka)
ahh ahh satmıyorum diyeceğim aslında yakında :) makinenin değerini bilenler kalmadı böyle bir makineyi almayıp uyduruk modelleri hala tercih ederler ve dünyanın parasını verirler...
Canon G9(ne kadar kompakt sayılırsa artık) 700 ytl ye bulabilirsen çok kaliteli bi modeldir yoksa Fuji f50fd,100fd olabilir
bende canon ixus 65 satıyorum ilgilenirsen..
Naptın sen yaw 700 milyona.
bu arada fuji fujifilm f30 den sonra daha iyilerini yine kendi üretti. Bulunmaz hint kuması deil f30.