Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende fatura ve duyuru ekranının ss göndermiştim.

Olumsuz döndüler. Comnet kendi kendine yatırmış. Her ne kadar bayaa bi eksik yatsada buna şükür deyip kapattım o defteri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet0637 kullanıcısına yanıt

Enpara mı ?

• Tüketici hakem heyeti en mantıklı olan mı acaba?

• 0537 kullanıcısına yanıt

Evet enpara. Comnet kendi iade etmiş. Banka değil..

• 21 aralıkta başvurduğum harcama itirazına enpara olumlu olarak dönüş. yaptı 2 abonelikte 2388 tl olarak geri ödeme yapmış.

• Ment kullanıcısına yanıt

Tam tutar mı yoksa kesik atmışlar mı ?

• 0537 kullanıcısına yanıt

Tam tutar. Bir arkadaşımın daha ödemesini yapmışım onun için de başvurdum. COMNET panellere girişi de kaldırmış sanırım

• Enpara kimi abone için iade yaparken kimisi için itiraz red cevabını veriyor.

• Ben hakem heyetine başvurmuştum bir hareket yok. Firma tarafından yapılan bir ödeme de olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibraxi kullanıcısına yanıt

Bana da ZİRAAT olumlu dönüş yaptı.

• Arkadaşlar akbanktan harcama itirazı yapan varmı uygulamadan yapamadım hata verdi.

• Thh başvuru yaptım aralık ayının ortalarında sadece başvuru yapıldı yazıyor iptal edilebilir thh tarafında bile bir hareket yok sonuç alan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 22 Aralık'ta Enpara kredi kartıma harcama itirazıma Enpara olumsuz geri dönüş mesajı yazmıştı ama birkaç gün sonra 11 Şubatta Comnet Bilgi İletişim adında iade ödemeleri yapılmış. Comnet sitesindeki iade faturalarının birebir aynı tutarlar değil de yakın rakamlar yatırılmış. Darısı parasını kurtaramayanların başına inş. Bir daha peşin ödeme mi, tövbe!

• cmanager kullanıcısına yanıt

Enparada bu durumu bir kaç kişiden daha duydum. Sistemde bir bug var sanırım. Banka red ediyor ama Comnet iadeyi yapıyor. Comnet kendisi iade yapacak olsa 2 aydır 50 sefer iade yapardı.

• arnold34 kullanıcısına yanıt
    Tam gerizekalı banka uygulamadan olmadı zaten mail istediler 4 kere aynı maili attım mal müşteri hizmetlerine yüz kere durumu tane tane anlatıyorum hala bana diyor ki formu doldurdun mu ya tam mallar yeminle 2 3 ay oldu galiba bıraktım artık lanet olsun ülkesine düzenine . Normalde sakin kötü bişey demem kimseye nefret ettim Artık ya . Şu iade bi alayım daha banka manka yok nakit paran varsa harca yoksa harcama kafasına gircem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paslicivii P kullanıcısına yanıt

Aralik ayinda harcama itirazinda buljndum, ocak ayinda form doldurun fatura gonderin gibi bir mail attilar, tekrar itirazda bulunup bir mail attim, gecen gun cevaplamislar 6 aya kadar inceleme suresi varmis islemler devam ediyor falan diyorlar

• Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt
    Bu iş gerçekten çok can sıkıcı hal olmaya vardı
    ben alacaklarımdan ümidi kestim gibi.

İadeleri geri verseler para erimiş olacak para olmayı kaybedecek

2 aydır bekleyip de yahu gidişat ne alemde diye sorduğumuzda 6 aya kadar inceleme süresi var deyip oyalarlarsa
    eeeee geçen 2024 Ağustos'ta ödediğimiz paralar 2025 ağustos'a kadar buhar olur

paranın değeri iyice bitmiş zaten yatırımcı da kaçmış gitmiş
    ve bizler de zalim comnetten 11 aralık'tan beri hizmet de alamamışız

Türkiye'deki enflasyonda malum
    hesap kitap etmeye de lüzumu yok

comnete internet hizmeti kullanacağız diye yatırdığımız paralar iade olmaz ilerleyen aylarda 6 yıl 1 yıl sürer derken kaynatırlar buhar olur

paranın değeri zaten her gün her dakika eriyip buhar olduktan sonra
    bulabilirsek üzerine soğuk su içmek gerekecek maalesef

parayı peşin peşin yatırırsın ama haklı olarak iade almaya kalktın mı
    malum

burası Türkiye!

Vah ülkem vah.

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Ben de comnetten 26 Ocak 2024 tarihinde ing banka kartım ile 1 yıllık peşin ön ödemeli internet almıştım sonra 12 ve 16 ağustos tarihlerinde ziraat banka kartım ile 6şar aylık uzatma satın almıştım, ağustos ayında paso reklam yapıyorlardı ya zamlar gelmeden sözleşme sürenizi uzatın zamlardan etkilenmeyin diye bir sürü milleti kandırıp paralarına çöktüler internet hizmetini kestikleri gün ziraate harcama itirazı yapmıştım 2 hafta önce ziraatten aradılar comnet firması size kalan günlerinize istinaden 800 900 TL iade edecekler dediler ben de hayır kabul etmiyorum daha benim 1 yıllık sürem bitmemişti ben 1314x2=2628 TL nın hepsinin iadesini istiyordum dedim ama bize sundukları fatura ve ağustos ayı içinde yaptığınız ödemelerden hizmetiniz kesildiği güne kadarki süreyi düştüklerinde bu kadar tutarı bize yolladılar biz de size yollayacağız dedi ben onlar daha başlamamış olan uzatmalarımdı dedim diğer bankaya neden itiraz etmediniz falan dedi ben de ing mobilden banka harcama itirazı seçeneği yoktu internet bankacılığında eski tarihli harcamalara itiraz edilemiyor anca şubeye gidip dilekçe falan vermek gerekiyor dedim, internet hizmetini kestikleri gün 462 günüm kalmıştı ben de duyuruda sayın abonelerimiz kalan günlerinize karşılık gelen tutarı hesaplayıp ödeme yaptığınız kartlara iade edeceğiz sözlerine aldanıp telaş yaparak kalan günlerin ekran görüntüsünü alamadım direkt abonelik iptaline bastım sonra iptal bekleniyor duruma düştü sonra diğer duyuruyu görüp türknet 2 ay ücretsiz kampanyası ile türknete geçtim yoksa port iptal olacaktı.
    Ziraat müşteri temsilcisi kadın niye kalan günlerinizin ekran görüntüsü almadınız falan dedi bunun 47 günü hediye günleri çıkınca 55 gün ilk yıldan kalıyordu, diğer 6 şar aylık alımlarımda 180x2=360 gün yani toplamda 415 günüm vardı ingden yaklaşık 300 TL ziraatten 2628 TL toplamda 2928 TL alacağıma karşılık anca 913 TL alabildim. Adamlar kullanmadığım uzatma süreleri daha başlamadan kullanmışım gibi gösterip bankayı yanılttılar, 19 aralık 2024 tarihinde thhye başvurdum halen karar çıkmadı, belki de onları da yanıltıp işin içinden sıyrılacaklar. Ekran görüntüsü alamadık tmm da zaten hizmetim 30 Ocak 2024 te başlamış diğer aldığım uzatmalarda dedim ziraat bankasından arayan kadına ama öyle kaldı yani uzun lafın kısası paramızın 3 te 1 ini yediler benim gibi başka önce 1 yıllık alıp sonra 6 şar aylık uzatma yapanlara da aynısını yapmışlar.

• hakem heyetine 0 tl ödeme yapacağız diye cevap vermiş kolpa firma hakem heyeti de öyle değil böyle hesap yapılır diye hesap çıkarmış iadeye hükmetmiş bende gelen sonuç ile kuveyttürke itiraz talebi açtım bakalım ne oluyor

milleti dolandırmak bu kadar mı kolay ?

• 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.