Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faturanız varsa orada yazar mail adresinize gelmiştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Ben uzun süre aradıktan sonra comnet'e başvururken yolladığım evraklarda buldum. Sözleşmenin ilk sayfasında yazıyor. Faturada bile yazmıyor.

• Comnet belasından sonra en uygun geçiş koşullarını sağlayan Turknet'e geçtik. Müşteri hizmetleri de haklarını yemeyelim çok ilgilendiler bağlantının sağlanması noktasında. Ancak birkaç gündür internette kopmalar yaşayıp sorun etmezken sabah internet gitti. Bu saat oldu ne bir çözüm var ne bilgilendirme. Yemin ederim bıktım usandım artık. Stabil bir internet hizmeti almak bu kadar zor mu bu ülkede?

• Ah ulan comnet sen bu alemin kralı idin. türk milletini tanımaz gibi referans kampanyası yapmasaydın keşke.

ara sıra kopmalar oluyorsa bile ben farkıdna değildim. Bir kaç gün önce ilk defa modemde turuncu ışık gördüm.

Bölgesel arıza mesajı attılar vs .

Ama bence asıl mesele

TURKNET FATURAYI BUGÜN KESMİŞ.

* 2 Ay Ücretsiz İnternet: İlk iki ay internet faturanızı TurkNet karşılıyor.

Neyse 40 gün mü ücretsiz , 60 gün mü son faturada görürüz.

• morphine84 M kullanıcısına yanıt

Kral çıplakmış 

• nick mesaj uyumu :)

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Şahsen Comnet le son bir haftaya kadar sorun yaşadığımı hatırlamıyorum, kalaydı iyiydi ama yapacak bir şey yok. Umalım ki paralarımızı bir an önce geri öderler

• morphine84 M kullanıcısına yanıt

Comnet'ten ben de memnundum aslında son 1 ayı saymaz isek. Ne bir kopma ne bir dalgalanma. Fatura olayı bende de aynı şekilde oldu. 2 ay bedava olayının iç yüzü ortaya çıkmış oldu.

• Bir kere her şeyden evvel adamların TT altyapısı ile hizmet sunduğu müşterileri için istihdam ettiği bir teknik elemanı yok. Dün arıza kaydına bakmaya TT den bir arkadaş geldi. Geldi ve 4.5 yıldır sorunsuz kullanılan fiziki hatta sorun olduğunu, müdahale gerektiğini ifade etti. Nedense Türknet'e geçtikten 5 gün sonra internet hattımızın yetersiz olduğunu gördük. Ben comnet'te iken de 100 mbit kullanıyordum. Hiçbir sorun yoktu.

Turknet'in bulduğu çözüm ise 600,00 TL bakım onarım bedelli. Birkaç ay ucuza gelecek diye geçtik internetsiz kaldık. Fesih işlemlerini başlattım. Adam akıllı fiber hizmetini sunan bir sağlayıcıya geçiş yaparak verdiğim paranın hakkı olan interneti kullanabilmeyi umuyorum.

Comnet'in hizmeti bence de baya iyi idi. En azından Türknet'ten iyi olduğunu görmüş olduk.

• AMD1976 kullanıcısına yanıt
    Benim pek umudum yok 400 gûn içerde güme gitti gibime geliyor

• Ortalama bir kullanıcı olarak comnet'ten gayet memnundum şimdi gigaspeed'e geçtim bu da gayet iyi 229 lira 3 ay haziran'a kadar 259 sabit fiyat 35 mb hız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gıbırnet e geçtim comnetle hemen hemen aynı. Şimdilik sorunum yok 5 saatte açıldı aynı günde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harcama itarızıda olmaz bence banka sizin üyeliği ne kadar kullandığınızı nereden bilecek belki 9 -10 ayını kullandın bu sefer comnet mağdur olmuş olur.

o genelde yurt dışından habersiz para çekilenler dolandırılanlar kart nosunu kaptıranlar için oluyor.

gayet istekli ve şuurlu aklı başında alışverişlerde harcama itirazı bence zor ben şahit olmadım geri yatana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 16:23:24 >
  • Bu Comnet yöneticileri hakkında soruşturma açıldı mı? Bir günde kapattık dükkanı deyip, birkaç hafta öncesinde insanlardan yıllık peşin üyelik parası alan herifler elini kolunu sallaya sallaya dolaşabiliyor mu yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnet mevcut hizmetleri bir bir bugün kapattı. Önce iptal bekleniyor'a düştü sonra kayboldu hizmetler. Enpara'dan ödemiştim her iki aboneliği de. Bugün harcama iade talebim oldu her iki üyelik için de. Belge olarak faturaları ve burada bir arkadaşın paylaşmış olduğu dilekçeyi sunacağım. Umarım para iadesini bu şekilde alırız. Bir daha da böyle merdiven altı işletmelerden uzak durmak farz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 22 Aralık 2024; 17:2:47 >
  • Merhaba, ben ne iptal ne taşıma işlemi yapamadım. Şimdi taşıma yapmak için comnet online işlemlere girdim ama hizmet numarasını kaldırdıklarını gördüm. artık başka bir firmaya taşıma yapamayacak mıyız acaba. bir süresi mi vardı taşıma için. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

• 13 aralık günü Türknete başvurdum.
    Hâlâ beklemede...
    20 aralık günü telefonla aradık, kayıt oluşturduk...
    Dün twitterdan ulaştık...
    Hâlâ tık yok.
    Şimdi tam bu süreçte, yetti artık diyip başka bir firmaya başvursam mı acaba?
    Süreç daha da karmaşık hale gelir mi acaba? 🤔

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Harcama itirazı ile iadeyi aldım bile. Bence bilginiz yoksa "bence" diyerek insanları yanlış yönlendirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 22 Aralık 2024; 20:13:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    Eşimin kardeşi de aynı durumdan şikayetçi.

İstanbul'da işler çok karışmış eve kadar kablo çıkması gerekiyor ama hala bekliyor.

Turknet gelecekler falan diyormuş ama nafile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.