< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (606. sayfa)

-
-
Comnet müşteri paneline giriş yapabilirsiniz kullanıcı bilgilerinizde. Faturalar kısmından ulaşılabiliyor. Harcamayı gösteren kart ekstresiyle de başvuru yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 20 Aralık 2024; 19:18:14 > -
Arkadaşım taşıma yapamadı direkt yeni abonelik yaptığı için sistem hemen kapatıldı şimdi bir şey göremiyor.
Ama maile gelişmiş mi bakmak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklıma gelmemişti teşekkürler.
Arkadaşı uyarayim mailine baksın.
comnet siteyi değiştirdi ama online işlemler'e giriş için olan sayfa çalışıyor.
şurası fatura sayfası
-
Ben de Hepsipay ile ödemiştim. Hepsipay de harcama itirazı diye birşey var mi acaba?
Edit: Evet Hepsipayde de harcama itiraz formu varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 20 Aralık 2024; 21:13:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben modemi iade edeceğim de hizmet numarasını yazın modemin yanına demişler. Hizmet numarasını nasıl öğrenebilirim. Hizmetler kısmını silmişler uygulamada, boş görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mascherano -- 20 Aralık 2024; 21:54:33 >
-
Hocam bizde comnet de 500 mb alirken simdi turknet en fazla 100 mb veriyor, altyapi 1000 mb destekliyor turktelekom altyapisi, siz turnknette sansli tayfadansiniz sanslisiniz gigafiber var sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 20 Aralık 2024; 22:10:40 >
evet gigafiber hocam:)
hızla ucuyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bankada calisiyorum ama subelerin hali icler acisi cunku kalitesiz eleman aliyorlar.Banka subeleri Garanti denen lanet banka yuzunden Turkiyede hizmet icin degil satis icin olusturulmus yerler sadece cebinizdeki parayi calmaya calisan asla hizmet vermek icin yapilan yerler degil malesef.Bankacilik sektoru en azindan subecilik tarafinda onlisans'a kadar mezun olunan okul farketmeksizin dusmus durumda.Personeline sadece satis yapmasi gerektigini dayatan bir sistem halinde.
Yani bu yorumunuza cok sasirmadim ben kendim isteyerek girmistim yatirim ve bankaciligida ilgim var normal sartlarda severek yapilir fakat bu haliyle Turkiyede yapilacak is degil.Bir an once ekonomi acilirsa kacma derdindeyim
hayırlı olsun hocam hangi banka ve hangi kartı acaba?
-
-
Banka sınavını kazanıp bunları sokarlarsa bu olur
Ödemeyi kredi kartıyla yaptıysan itiraz hakkın var
şubeden değil de uygulamadan yapsan daha iyi olurdu
-
Neden itiraz edemeyesin. Kredi kartı neyse banka kartı da odur. Numarasını girerek ödeme yaptığın kartın üzerinde Visa ya ya Mastercard yazıyorsa tamamdır. Bu chargeback olayı visa ve mastercard'ın kurallarında olan bir şey. Bir nevi müşterileri koruyan alışveriş sigortası. Bankalar visa ve mastercard'ın bu kurallarına uymak zorundalar. Bizim bankalara kalsa asla para filan vermezler de visa ve mastercard'ın yaptırımlarından korktuklarından iade ediyorlar. Troy kartta durum ne hiç bir fikrim yok. Umarım itiraz edildiğinde yerli Troy da en az visa ve mastercard kadar kullanıcıları koruyordur. İstiyorsan itirazını yap, kredi kartı, banka kartı, ön ödemeli kart fark etmez hepsinde itiraz hakkını kullanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7E7 -- 21 Aralık 2024; 4:3:46 > -
Teşekkür ederim hocam mastercard yazıyor banka kartımın üzerinde. Tüm bilgileri hazır edip vakıfbank şubesinin yolunu tutayım ben, vakıfbank mobil uygulamasında itiraza dair hiçbir şey bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 21 Aralık 2024; 7:52:49 >
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar aboneliği iptal ettim ancak hizmet numarasını bulamıyorum. Modemi iade etmek için hizmet numarasını da kutu üstüne yazın diyor. Hizmet numarasını nasıl öğrenebilirim ?
bunu yazmasak da gönderdiğimiz cihazın seri numarası var, gönderen adı soyadı var, var oğlu var, neden hizmet numarası istiyorlar anlamıyorum. cihaz seri numara zaten aboneye tahsis şeklinde sistemlerinde var. gönderin gitsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X