< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (570. sayfa)
-
-
dün sabah 10 gibi başlattığım türknet aboneliği bu gün saat 14 gibi aktif oldu çok şükür
-
Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Tic. A.Ş.
Çobançeşme Mah, Kımız Sok. No:40
Bahçelievler / ISTANBUL
yakın olan var mı gidip bir bakıversin
-
Sağda ki küçük olan; ince kıl kablonun bağlandığı.
Kutu içine abone ad-soyadı, abone no yazan kağıtta koysun. Fotosunu çekip; takip noyuda bir yere kayıt etsin.
Ne olur ne olmaz; alacaktan düşmesinler sonra.
-
Hayırlısı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulaşabildiğim 3 ayrı firmaya başvurdum dönüş yapan olmadı malesef. İlk dönüş yapana onay vermek durumunda kaldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuçta size olanlar ortada başka sözüm yok TT süper demedim zaten ama internetle tanıştığımdan beri başıma iş gelmedi tt da 20 yıldır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Aralık 2024; 21:53:18 > -
Eve kadar fiber değilse bunu koymuyorlar mi?
Sordum sadece modem getirmiş Telekom böyle Ufak cihaz yok dedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende onu diyorum zaten ucuz diye geçilen yerden hayır gelmez illa bir yerde patlar umarım alırlar paralarını da zor gibi
-
bugün öğlen yaptığım comnetten turknete geçiş yarına anca onaylanacak gibi.
poyraznetten fixnete geçişte internetten sitesinden kayıt ile modem arayüzüne kullanıcı adı şifre girmem arasında sadece 30 dakika vardı. türkiyede böyle şeyler oluyor mu demiştim. nadiren oluyormuş.
-
Eve kadar değilse yoktur. Bazı rüterler dahili ont li oluyor. Direkt küçük cihaz olmadan, fiber kabloyu rütere takıyorsun.
Ben de dün öğleden sonra 2gibi gıbırnet e başvurdum. Bu sabah kalktığımda tamamlanmıştı geçiş.
Comnette yaklaşık 90 günüm kalmıştı. Bunun için THH ye mi başvurmak gerekiyor? THH ye başvuracaksak hangi belgeler gerekiyor.?
-
Comnet kapandıktan sonra Gıbırnet BTKyla iletişime geçip 3 ay geçiş zorunluluğunu kaldırtmış Comnet mağduru olup başka firmalara geçmek için uğraşanlar Gıbırnete bakabilir 3 ay geçiş yasağından etkilenmezsiniz
bu toolun ismi nedir?
-
Eyv. hocam. O zaman interneti açalım bari. Benim çekincem 3 ay sonunda geçiş yapmak istersek indirimler kısmındaki ifadeyi kaldırıp sözleşmeniz bu şekilde yapılmış diyerek kurulum ücretini talep etmeleri.
-
Merhaba hocam, nasıl başlattınız? Ben netspeed ve Türk net de altyapı sorgulama yaptım altyapı yok diyor. Önceki iss em netspeed di zaten. Nasıl altyapı yok diyor onu anlamadım. Portu başkasına mı verdiler 2 güne?
Benim kayınvalidenin comnetti kapandığı haberini bugün öğrendik internete giremeyince çıktı herşey ortaya. Hemen turknet e geçiş yaptırdım fakat comnete yıllık ödeme yapılmış. Geri kalan tutarı hiçbirşey yapmamıza gerek kalmadan onlar mı yatıracak(comnet) yoksa biryere başvuru mu yapmamız lazım bilgi alabilirsem sevinirim
BU akşam üzeri türknete geçişim sağlandı hız olarak stabil çok iyi bazı arkadaşlar sansür var diyordu fakat sansür yok discord pastebin vs rahatça girebiliyorum.
Modemde nextdns var sadece.
-
arkadaslar parası kalanlar nasıl yol ızlesın ıade edecegız dedıler ama bılıyorsunuz artık guven adalet kalmadı ne yapmamızı onerısınız hk btk vs baslayalım mı ıslemleere
-
GENEL BİLGİDİR (sadece Fiber/FTTH aboneleri için geçerli...):
1) Eğer Comnet'ten başka bir alternatif ISS'e geçiş/transfer (BTK dilinde "churning") yapacaksanız o zaman ellinizdeki Fiber Modem ve ONT cihazlarını iade etmenize gerek yok. Bunlar aslında T.Telekom'un malı ve aylık kira bedelini abonesi olduğunuz ISS üzerinden T.T. tahsil etmekte.
2) Eğer Comnet'teki aboneliğinizi sonlandırıyorsanız (iptal ediyorsanız) o zaman elinizdeki Fiber Modemi T.Telekom'a bir şekilde iade edeceksiniz (ya doğrudan ya da Comnet üzerinden...) ONT sizde kalacak zira T.T. ONT'yi o konutun demirbaşı kabul ediyor. Siz oradan taşınsanız da yeni gelen o ONT'yi kullanacak.
3) Comnet'ten TurkNet'e geçiş yapanlar, Comnet'teki abonelik paketleri ne olursa olsun sadece 100/20 FTTH paketi kullanabilecekler. Zira TurkNet, T.T. altyapısından sadece o hızla FTTH bağlantısı sağlıyor.
4) Eğer geçiş yapan Abonenin bölgesinde TurkNet'in ayrıca Gigafiber (1000 Mbps simetrik DL ve UL) hizmeti de varsa abone yeni (2. bir abonelik için) bu hizmete de başvurabilir. O durumda TurkNet aboneye yeni bir set ONT ve Fiber Modem verecektir. Ama TurkNet'in fiber dağıtım kutusu ile abonenin mekanı arasında yeni bir OBK çekilmesi de gerekir.
5) Geçiş yapan Abonenin bölgesinde Türksat (Kablonet) ayrıca kendi FTTH hizmeti varsa (4'teki) durum geçerli oluyor ama Kablonet aboneye dahili ONT'si olan bir Fiber Modem vermekte.
6) Comnet'ten Turkcell Superonline (SOL) sistemine kesinlikle geçiş yapılamıyor; zira fiber şebekeler tamamen farklı. SOL (bildiğim kadarıyla) T.T. altyapısından hiç FTTH hizmeti vermiyor.
7) Comnet'te 3 ayını doldurmayanların da geçiş yapabilmesi konusunda galiba bazı esnemeler sağlanmış, bunu yeni ISS ile teyid etmekte fayda var! (VDSL konusunda da geçerli olabilecek bir durum...)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X