Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.583
Cevap
275
Favori
640.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk başta yapabileceğimiz bir şey yok, başvuru esnasında belirtmeniz gerekiyordu o kodu dediler ama biraz daha üsteleyince verdiler ilk iki ay bedavayı. Dediğin gibi anlaşmışsın işte comnet ile 5,6 saat erken başvuru yaptık diye niye yararlanamayım kampanyadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt

Önce uygulamadan ödediğiniz faturaları indirin

E devlet üzerinden tüketici hakem heyeti başvurusu yapın

Sonra farklı bir iss geçiş yapın

Geçiş tamamlanınca üyeliği iptal edin

• morphine84 M kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden kontrol edeceğiz bunu? Online başvuru yaptım ama henüz e-devletten onay vermedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebu Fısar kullanıcısına yanıt

şimdiki an iptal ettiğin iss ye gondericen yani comnet.

• arnold34 kullanıcısına yanıt

evet

• flat_kil kullanıcısına yanıt

Sipariş ulaştıktan sonra 24 saat içinde geliyormuş. ben dün akşam 19:30 da sipariş verdim. kod sabah geldi.

• Arkadaşlar turknet geçiş olarak değilde yeni kurulum olarak açmış, şimdi hem turknet yeni kurulum yaptığını söylüyor yarına randevu veriyor. hemde comnet hizmet numaram aktif görünüyor. Müşteri hizmetlerine hiç bir şekilde ulaşılamıyor. Geçmeyi düşünen arkadaşlar dikkat etsin derim yağmurdan kaçarken doluya tutulduk ben şimdiden pişman oldum turknetten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam gigaspeed için e devlet onayı verildi, bugün 10 gibi araladilar sesli onayı aldılar. Ardından 5-10 dk geçti comnet hizmeti sonlandırıldı ve gigaspeede geçiş oldu. Kullanıcı adı ve şifre yi 1 saat içinde verdiler. Öğlen 12 de geçiş tamamlandı. Gigaspeed baya hızlı, teknosanetten daha teyit için aramalarını bekliyorum. Turknette gördüğüm kadarıyla ağır kalıyor

• Dallamos D kullanıcısına yanıt

abonelik sözleşmesini ben turknet üzerinden veya e devlet ten ya da her ikisinden de indirmiş olabilirim. aynı isimde 2 dosya var muhtemelen 2 sinden de indirmişim.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

bu şekilde olmalı

• Arkadaşlar comnet ten türknete geçişte kod mu kullanmamız gerekiyor.Standart bi kod mu var yoksa başvuruda mi cikiyor

• sir_edvirt S kullanıcısına yanıt

@sir_edvirt türknete geçersen, modemi satın almamış olsan bile comnete iade etme zorunluluğu kalkıyor, tüm haklar Türknete geçiyor. Türknet'den ayrılırken sorarsın " modem'i iade etmem gerekir mi diye" . Yanlış anlaşılmasın türknet sevici değilim. 6 aylık indirimli kampanya bana mantıklı geldiği için görüşümü bildirmek istedim..

• geçiş yaptığımızda comnet den aldığımız modem nolacak arkadaşlar ? faturada modem bedeli 500 tl yazıyor 10.ayda abone olmuştum kısaca modem ücretini verdik yani öylemi anlamalımıyım

• saubjk06 kullanıcısına yanıt

Ben comnet in gönderdiği mesajdaki linkle tıkladım orda bilgileri girince 2 ay ücretsiz diye gösterdi zaten

Vay be IrfanView kullanan birini görmek sevindirdi.

• xander1982 X kullanıcısına yanıt

peki 6 ay indirimi hangi fiyat üzerinden yapacak,şuan 499 tl,yılbaşından sonra fiyat 700 tl olursa,fiyat garantisi yok sanırım sadece 6 ay yüzde elli indirim var o garanti,birde modem ücreti dahil mi yüzde elli indirimde 250 tl ye.

Teşekkür ederim hocam, e-devlette aynen sizdeki gibi görünüyor ama an itibariyle turknet web sitesi çöktüğü için sözleşme indirilemiyor. Birazdan düzelince onu da indirip sorun yoksa onay vereceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calibra10 C kullanıcısına yanıt

Şimdilik dahil.

• Predator536 kullanıcısına yanıt

İlk 3 ay 259 sitesinde yazıyor.

Kuponla kaç ay indirim oluyor

• alpha9 kullanıcısına yanıt

6 ay boyunca 259 tl kod isterseniz atayım. Müşteri hizmetlerine söyleyip kullanın.

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.