Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.584
Cevap
275
Favori
640.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsteyemez. Ama yasa gereği üç ay başka firmaya geçemezsiniz. Yani son 1 ayın ücretini ödeyip kullanacaksınız. Sonra istediğiniz firmaya geçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alisverisadami A kullanıcısına yanıt

Ortada herhangi bir taahhüt bulunmuyor zaten sözleşmede de 23. maddede abone hizmetini hiç bir bedel ödemeden istediği zaman sonlandırabilir yazmakta.

• U. kullanıcısına yanıt
    Beni de aramadilar. Ben de 16.00 gibi bitirmistim islemleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ohoo turknet e devlet onayı , kimlik foto vs 20.00 gibi tamamlamıştım.

16 gibi arasalar , 21 gibi comnet onayı gelse .. herhalde bugün içinde olur . yani inşallah

• turknete müracaat edipte interneti bağlanan varmı? çok yavaş ilerliyor

• ucel kullanıcısına yanıt

Yeniden görüşmenizde yarar var hali hazırda kullandığınız hizmeti başka firmaya taşıma işlemine başvurmanız gerekiyor. Yeni abonelik olmayacak dolayısı ile kullandığınız hizmete ait xdsl numaranızı vermeniz gerekiyor yeni geçeceğiniz internet sağlayıcıya.

• kumsalda K kullanıcısına yanıt

hepsi geçişler yüzünden kitlenmiş durumda.

• Ücret iadeleri için konuda toplanıyoruz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160223428

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Predator536 kullanıcısına yanıt
    Sesli onayi iptal etseler aslinda surec cok hizli ilerler

• Arkadaşlar, hat benim adıma ama interneti kullanan benim abim.
    Ben ise yurtdışındayım.
    İçeride kalmış 250 gün.
    anasayfada, kolay iptal ile iade alırsınız diyor... E ben iptale tıklayınca para iadesi olmayacak gibisinden uyarı veriyor.
    Ben sizce ne yapmalıyım?
    İptal etsek para yanacak.
    Başka firmaya nakil yapsak telefonla beni arayamayacaklar, ama ulaşamayacaklar.
    Akıl verin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kabus gibi bir süreç 10 gün comnet kanser etti. Şimdi de türknet. Comnet'in anlaştığı firmayla ben anlaşmam diyenlerin de hakkı varmış.

3 ay kullanıp superonline veya ttnet geçişi yapacağım. Gına geldi.

• kuyuduzu kullanıcısına yanıt

Yukarıda gigaspeed sesli onay verdim diyen var , gigafiber de sadece e devletten onay verip aranmayan da olmuş.

Ayrıca bendeki hatta babamın üstüne

daha önceki operaötrler ile aradılarsa ile hep ben görüştüm . Zaten kendi telimi veriyorum.

ne konuşuyorduk o bile aklımda değil . kimlik taraması önümde , diğer ad soyad tarih sordularsa da zaten bildiğim bilgiler.

bu arada babam 75 yaşında ben 40 yaşında adamım , bariz anlaşılır fark var ama kimse daha bugüne kadar durumu sorgulamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morphine84 -- 12 Aralık 2024; 12:38:45 >
  • Comnet te hizmet durdurdu ama gün sayısı düşmeye devam ediyor. Adamlara ulaşamıyoruz da. Herkes çakal olmuş. Bir de sesli onay çıkarmışlar, çok zekiler valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_delibas -- 12 Aralık 2024; 12:35:23 >
    Dün hallettik şimdi yoğunluk vardır herkes yüklendi.

• o_delibas kullanıcısına yanıt
    Beklemeden hakem heyetine ve bankaya itiraz edin. Bunları yapmayan parasını alamayacak diye düşünüyorum.

• Mihmander kullanıcısına yanıt

Alacakları nasıl hesaplıyacağız sadece aylık abonelik ücreti yok ki aktivasyon hizmeti ilk kurulum hizmeti gibi şeyler için para alıyorlar.

Biz sadece aylık ödemelerimizi mi yazacağız?

4 ay kaldıysa mesala aylık 279 TL ise 1116 TL mi talep edicem ben.

Bunu ben mi takip etmem lazım firma sistemden otomatik bunları hesaplayıp para iadelerini yapsa daha mantıklı değil mi?

• Netgsm geçiş düşünen olursa mesaj atabilir. 6 ay fiyat garantisi sadece o veriyor diğerleri ocakta zammı yapıştırabilir. 259a iniyor kod ile. geçiş aynı gün.

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.Geçiyorum Turknet'e ben de.Fiyatlara göre 3. aydan sonra değiştiririz o zaman.

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt

e devlette sözleşmeyi onaylamadan , kurulum ücretini kontrol edin.

bence diğer arkadaşlarda hata olan hatayı düzeltecekler ama uğraşmayın boşuna.

• bence 259tl sürdürülebilir bir fiyat değil. Comnet de böyle ucuzdu ve patladı sonunda.

Bence 100mbit bir internet için ortalama fiyat 400-500 arasında olmalı. Bu fiyat altında bir fiyat veriyorlarsa, ya hizmetleri çok kötü, yada o fiyatı uzun süre verebilmeleri imkansız yani sürdürülebilir değil.

yine de siz bilirsiniz. netgsm o fiyatı bakalım sözünü tutup o fiyatı hazirana kadar sağlayabilecek mi. hiç zannetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.