Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bir yamuk olursa yaz bilelim.. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım.. Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• TiesTorN kullanıcısına yanıt

Peki

Koca dediğiniz firma bir haftadır insanları mağdur ediyor

Artık ne kadar kocamansa

Siz peşine düşmeyin peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epica06 kullanıcısına yanıt
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• sadecekampanya S kullanıcısına yanıt

Umarım Örnek dilekçe üzerinden uzun süreli para ödemiş olanlara bir yol olmuş olur bu belge. İçeride bırakılmamalı paraları, vermedikleri hizmetin parasını almak mantıken usulsüz..comnet sözleşmesinde kullanıcı aleyhine bazı maddeler keyfi olarak müşterinin aboneliğini sonlandırma gibi durumlar çok büyük sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 9 Aralık 2024; 15:47:35 >
  • ben şikayet kaydı oluşturacağım da ücret hesaplama nasıl yapıyorsunuz. benim biraz karışık durumda ben ilk abone olduğumda 100mbit vdsl ile başladım 3-4 ay sonra ev taşıdım gittiğim evde (şu an oturduğum ev) fiber altyapı vardı 100 mbit fiber olarak geçtim yaklaşık 1 ay sonra 500 mbitlik pakete geçtim. 15-20 gün öncede 1000 mbitlik tarifeye geçtim. şimdi benim kalan aylarımı nasıl hesaplamam lazım.

• Zaris kullanıcısına yanıt

1 hafta boyunca açıklama yapmama lüksleri yok.. 1 hafta süresince kusurlu hizmet ver yada vereme sonrasında da hiç bir açıklama yapma oh ne ala memleket.. etrafta bir sürü insan mağdur kimi maddi anlamda zarara uğradı kiminin işleri aksadı kiminin oyun zevki kimin eğlencesi vs.. Netice itibarıyla HİZMETİN AKSAMASINA HER NE SEBEP OLDUYSA AÇIKLAMAK ZORUNDASIN ki millette ona göre önlemini alsın .. devam mı hizmete bekleyelim mi işlerimizi ona göre mi ayarlayalım diyerek zarara uğramasın.

Burada başlı başına hizmetten iletişime kadar kullanıcı mağduriyeti var. Bu saatten sonra açıklama yapmaları da söyleyecekleri bahaneleri de kurtarmaz firmayı.. Artık Güvenilmez damgasını yedi. Daha da fenası dalga geçer gibi 1 hafta boyunca internet ile ilgili millet kafasında bir sürü ne olduğuna dair senaryolar üretti açıklama beklerken bunlar x platformundan dalga geçer gibi 1000mbps kesintisiz internet düşük ping şeklinde reklam paylaştılar.. Laubaliğin dik alası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 9 Aralık 2024; 16:0:48 >

• Mesut Çevik konuya değinmiş. İyice yayılmaya başladı ve çok canları yanacak..

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDIMesut Çevikyoutube
    Eğer bu videoların daha fazla insana ulaşmasına destek olmak istiyorsanız lütfen kanala abone olmayı ve videoyu paylaşmayı unutmayın. Comnet bağlantı sorunları hakkında elimdeki tüm bilgileri bu videoda anlattım. #comnet #internet #cogent Kullandığım ekipmanlar: https://mstcvk.com/ekipmanlarim Desteğiniz çok önemli. Sosyal medya hesaplarımda beni takibe alarak fark yaratmamı sağlayabilirsiniz. https://instagram.com/mesutcevik https://twitter.com/mesutcevik https://twitch.tv/mesutcevik Videolarda yer alan duvar kağıtları ve müziklerin listesi; https://www.mesutcevik.com/2020/02/24/post_kullandigim-duvar-kagitlari/
    https://www.youtube.com/watch?v=chbFgkFwi1M
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

Siz ödeme dekontlarını iletin Thh hesaplıyor

Çok iyi sonuç ama 2107 liraya neden 787 lira vermişler?

uyuşmazlık tutarı ne olmalı burda hesap yapmak gerekmiyor mu?

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 9 Aralık 2024; 16:42:50 >
  • Tamamdır hocam. "Gerekli düzenlemeler yapılacaktır." diye destekten dönüş yaptılar.

@PowerPC sağolsun tekrar uyardı. Faturada düzeltme yapıldıktan sonra ödemeyi yapmış. Aynı şekilde sistemde düzeltme yapılınca ödeme yapacağım.

kardeşim konuyu saptırma, bahsedilen paranın küçüklüğünden bahsediyorum ben. 70.000 TL dediğin şey nedir? benim aylık maaşım bundan daha fazla. hiç bir firma 70.000 tl cukkalayıp kaçayım diye düşünmez merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 9 Aralık 2024; 16:53:51 >
  • momentmc kullanıcısına yanıt

valla videonun altına da yazdım, sorunu cogent gibi lanse etmiş ama sorun cogent falan değil. en azından bütünüyle cogent kaynaklı değil. eğer öyle olsaydı gateway'e attığım ping 600ms çıkmazdı. gateway diyorum bakın, modemden sonra ulaştığınız ilk nokta. sorun yurtdışı çıkışı olsaydı gateway'e atılan pingi zerre etkilemezdi.

Bana da oyle geliyor. Cogent illaki bir yerde etkiliyor olabilir ama modemden cikarken bile ping cok yuksek. Baska bir sorun daha var.

Saat 5 oldu internet cortlamaya basladi simdiden.

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

Ben kendim hesaplayip yazmistim ama sanirim hesaplamaya gerek yok. THH kendi hesapliyor demis arkadaslar.

Konu cukkalamak değil zaten

30 gün sürenizin kaldığını ve peşine düşmeyeceğinizi yazmışsınız bende dedim ki sizin gibi yaparlarsa haksız kazanç elde eder firma

Paranızın peşine düşün...

Anlatabildim mi?

• Kendisine saygisi olan bu konuda takilmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AIDP A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun...

Paranızı kurtarın en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.