Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: _A_N_I_L_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.129
Cevap
279
Favori
607.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayım. Türknetten geçiş yapmıştım. VDSL kullanıyorum 35mbit. Türknette günde 2-3 kez bağlantı kopuyordu istisnasız. Comnette sadece günde 1 kez yaşıyorum bunu ki o da her gün olmuyor bile. Ayrıyeten aynı hizmeti hem daha ucuza alıyorum. Şuan online oyun oynamasam da ping değerlerim 7-8 daha da düştü. İlla comnet kullanın demiyorum bu rekabet ortamında bir sürü alternatif var lütfen d smart , tt gibi firmalara bulaşmamanızı öneririm.

• Müşteri hizmetleri konusu nasıl ? Destek kaydı mı oluşturuyoruz türknet gibi ?

• Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar benim de Türk Telekom taahhüdüm bitiyor ve malum telekomun fiyatları yüzünden geçiş yapacak bir firma arıyorum. Comnet nasıl acaba? Hız düşmesi v.s. oluyormu Türknet'te ki gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • striven S kullanıcısına yanıt

Bende türktelekom üzerinden geçtim ve aşırı memnunum diger firmalar akşam saatlerinde sorun yaşarken sorunsuz kullanıyordum yorumlarıda okuyabilirsiniz hiç sorun yaşayan olmadı.

Kendileri data center firması olduğu için 7/24 musteri destek ekibi var isterseniz arayarak isterseniz destek kaydi açıp hemen geri dönüş yapıyorlar.

Hatta türktelekoma göre yurt dışı ping değerlerim düştü en çok buna şaşırdım daha düşük fiyata daha iyi performans beklemiyordum.online oyun oynadığım için bu durum çok iyi oldu

• Teşekkürler. Bende müşteri hizmetlerini aradım hemen bağlandı sorduğum sorulara da net şekilde cevap alabildim. Sanırım geçiş için başvuracağım.

• 99'luk paket kullanan arkadaşlara attığım resimdeki kısımda ne yazıyor.

Bu kampanyalı fiyat galiba. 3 ay sonra 35'lik pakete 99 tl demesinler..

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_demir87 -- 3 Ocak 2021; 23:21:54 >
  • 99 tl yazıyor ilerde 5 10 tl zam yaparlarsa normal buluyorum çünkü ayni zamanda Turktelekomda onlara kiralama zammı yapıyorlar. Taahhütsüz olduğu için sorun yok.

1 yıllık alarak zamlardan etkilenmezsiniz

müşteri hizmetlerine sorduğumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 4 Ocak 2021; 0:2:16 >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce kayıt oldum. Telefonda iken yetkiliye sordum zam yapacak mısınız diye kendisi de iss işine yeni girdik ve fiyatlarımız zaten yeni. Zam planımız yok demişti. Ne kadar süreyi kapsar bilinmez tabi.
  • Teşekkür ederim. 1 senelik alacak param olsa hiç bunları araştırmam 😁
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

noldu hocam bağlandı mı sizin? hemen hemen ynı zamanda başvuruda bulunmuşuz. mh ttnetten onay bekliyoruz demiş. bakalım ne zaman geçiş sağlanacak

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

10 TL zam gelmiş zaten. 99 olan paket 109.9 olmuş.

• striven S kullanıcısına yanıt

Alt yapıniz fiber mi fiber modem kirası var 10 tl

• cekabu kullanıcısına yanıt

biraz önce geçiş sağlandı hocam, araya yılbaşı tatili girmese bu kadar uzamazdı diye düşünüyorum, sizinde muhtemelen gün içinde geçişiniz tamamlanır.

35 mbit fiber paket kablosuz bu şekilde şimdilik, inşallah sorunsuz sıkıntısız kullanmaya devam ederiz.

• Comnete geçip 1ay dolmadan üyeliğimizi iptal ettiğimizde ücret iadesi alabiliyoruz değil mi?

• im_Cihan kullanıcısına yanıt
    DexterFringe D kullanıcısına yanıt

@DexterFringe Hayırlı olsun hocam

Evet ilk 1 ay içerisinde iptal ederseniz ödediğiniz ücretleri iade ediyorlar

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• Bu comnet'i kullananlar modem arayüzlerindeki crc hatalarının olduğu kısımların resmini çekip buraya atabilirler mi rica etsem?

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun. benim de açılmış şimdi mesaj geldi. evde değilim gidince hız değerlerine bir bakarım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddi0

@DexterFringe Hayırlı olsun hocam

Evet ilk 1 ay içerisinde iptal ederseniz ödediğiniz ücretleri iade ediyorlar

• im_Cihan kullanıcısına yanıt

bi tanıdığım ücreti iadesi aldı ama o sorun yaşadığı için iade ettiler siz sebepsiz ayrıldığınız için iade etmiyorlar sanırım

neden iptal ettiğiniz aboneliğinizi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.