< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 8 Şubat 2026; 22:39:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (76. sayfa)
-
-
DİKKAT ÇEKSİN DİYE BÜYÜK YAZIYORUM İCRAYA VERDİM BANKALARINA İCRA KOYULDU SONUÇ YOK. BOŞUNA UĞRAŞMAYIN. ADAMLAR BATMIŞLAR MUHTEMELEN SÜRECİ DE BİR AVUKAT ARKADAŞIMLA YÜRÜTTÜM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combomax309 -- 11 Mart 2026; 22:47:44 >_____________________________ İyilik kendi içinde hep kazanır -
Halen gelişme yok mu icradan
_____________________________ -
Üstüne soğuk su içtik artık
Bütün yasal yollara başvurduk olmuyor
adalet yok hukuk yok yaptırım yok
Hiçbir şeye kuruma firmaya güvenilmez oldu
Memlekete bu hale getirenler utansın
Bu dünyada hakkımızı alamayacağız gibi
ama
öte tarafta ne olacak
inancı olan düşünsün
2 sene önce gasp ettikleri 2200 liramız şu anda pul oldu değeri alım gücü kalmadı ama umarım gün gelir burunlarından fitil fitil gelir
hiçbir zaman hakkımızı helal etmeyeceğiz sebep olanlara hak yiyenlere ve şikayet talebimizle hiç ilgilenmeyenlere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 22 Mayıs 2026; 23:8:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de daha geçeli 1 hafta olmuştu peşin alıp 2000 TL ödemiştim ama param gasp edildi resmen. Bizim ülkemiz muz cumhuriyeti, bir kez daha kanıtlanmış oldu. Umarım dediğiniz gibi bir gün fitil fitil gelir burunlarından..
_____________________________ I do have a plan. It's called the Justice League. -
harcama itiraz etmiştim vakıf katılım ve hem de 12 ay hepsini geri verdiler. ben 10 ay beklerken. itiraz inceleme 30-40 gün sürebiliyor sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 23 Mayıs 2026; 12:5:23 >_____________________________ battle for middle earth --- beedrill364
usta idris -
Harcama itirazıyla alabilen aldı, alamayanın hakkı öteki tarafa kaldı. Kaldı ki harcama itirazıyla parası geri alanların parasını aslında Comnet değil bankalar ödüyor. Normalde harcama itirazlarında banka sizi haklı bulursa paranızı size iade eder fakat parayı çeken firmadan parasını icrayla, avukatla alır. Tabi bu durumda ortada Comnet'ten tek bir kişi kalmadığı için giren bankalara girdi.
_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
Arkadaşlar nihayet
Harcama itirazı yapmaya devam edin başka çare yok çünkü:
Hepsipay 2024 yaz ayında fatura kampanya yapmıştı
Ben de iki ayrı abonelik comnet ISS internet 1 yıllık ücretlerini hepsipay ile ödemeler yapmıştım
Malum comnet cortlayınca hiç kimseye de alacaklarını halen ödemekle ısrar edince Ocak 2025'te tüketici hakem heyeti lehime karar vermiş ama buna rağmen comnet denen lanet firma halen kul ve kamu hakkına girerek söz verdiği ama hiç ödemediği iadeleri yapmadı
Malum üstteki yardımcı olan arkadaşların dediği gibi
" comnetten alacağınızı ancak harcama itirazı yaparak alabilme imkanınız olabiliyor"
tabii bunda ödeme yaptığınız banka veya finansal kuruluşun insafı ve müşteri memnuniyeti de önemli.
Tüketici hakem heyeti lehime karar verdikten 7 ay sonra comnet
internet ödemelerini yaptığım hepsi burada'nın hepsipay ödeme kuruluşuna
bu Forum başlığında yazanlardan da Allah razı olsun yazılanlardan da çok istifade ederek harcama itirazı yapmıştım
2025 Eylül'de başvurduğum halde hepsipaydan hiçbir cevap gelmemişti
ben de unuttum gitti ümidimde kalmamıştı
Hepsipay bu banka değil, herhalde vermeyecekler diye arada düşünürken
forum'da bu başlıkları her denk gelişte okuyunca tam ümidi kesmiş ve s****** sadakası olsun hakkımı helal etmiyorum comnete demiştim
Çıkmamış candan ümit kesilmez misali
geçenlerde bu Forum başlığı tekrar okuyunca
Ya bu ne oldu Bir sorayım bakayım
tekrar hepsipaya 2025 Eylül ayında harcama itirazları yapmış olduğumu ve cevabının hiç gelmediğini söyleyince ilgilendiler ve aradan bir hafta geçtikten sonra benden iban numaramı isteyerek müşteri memnuniyeti kapsamında comnetten alacak olduğum toplamda 2388 ₺ lirayı banka hesabıma yatırdılar
Yani demem o ki comnetin Allah belasını versin hakkımı da hiç helal etmiyorum ama siz yine thh kararı harcama itirazından ümidinizi hiç kesmeyin
tüketici hakem heyetinden lehinize kararı alın ve ödeme yaptığınız banka veya ödeme kuruluşuna başvurunuza mutlaka ekleyin
tekrar tekrar harcama itirazı yapıp unutsalar da
tekrar talep edin insafa gelip müşteri memnuniyeti yapabiliyorlar
Hepsipayı bu konuda takdir ettim. Tabii 2024 temmuz ve Ağustos'ta ödediğim 2300 lira para şimdi aynı para değil ama TL değerini çok kaybetti ama yine de kör kuruşu alabilmenin mutluluğu içinde oldum bundan sonraki olay hepsipay ile comnet arasında ne yaparlar bilemem
Ama hepsipay müşteri hizmetleri ilgilendiler sıpay ile aralarında problem de varken bu harcama itirazı iadesini ibana yapabildiler
Siz de ümidi kesmeyin olumsuz bile gelse thh lehde kararınızı mutlaka ekleyip tekrar tekrar connect ödeme yaptığınız kurma harcama itirazlarını sürekli yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 13 Haziran 2026; 23:19:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Neden ki? BTK denen kokuşuk kurum bunlara yetki vermeden önce banka sistemi gibi gerekli garantileri parayı alıyor öyle izin veriyordu. firma batarsa asıl sorumlu kendileriydi. onlara ne oldu yoldan geçen firmaya mı sen para kaptırdın? sana bu satış yapılmasına izini veren dövlet kurumu neresinde bu işin?
_____________________________ Intel i5 11400 - Asus ROG B560i ITX - Asus ROG Strix RTX 3080 - Corsair Dominator Platinum RGB 16GB 3200MHz - Samsung 990 Pro 1TB SSD / Cooler Master NR200P - Corsair SF650 80+ Platinum - MSI MAG401QR - Logitech Z407 - Logitech MX Keys - Logitech G Pro X Superlight -
3468 TL de benşm kaldı 2024 te hepsipay itiraz etmiştim red etmişti. tekrar yazsam gelir mi hakem heyetine vermedim
_____________________________ 'Tevazu bir ibrişimdir ki cümle ahlak incileri anınla dizilir.'
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt